Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 568
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Линдичка, аз ще съм там.

теб ще те позная вече (надявам се  Blush)

# 631
Белинда благодаря  Hug bouquet утре ще пробвам!!!
Да му се нарадваш на мъжа ти максимално  Mr. Green

# 632
И аз съм от работещите, живот и здраве ще работя до края на февруари, чуствам се добре, обичам си работата, не виждам нищо странно да си работиш до когато искаш. За мен тази работа е лично постижение, чуствам се значима и полезна и пълноценна на два фронта - вкъщи и в офиса  Heart Eyes

Големи гимнастики в корема ми тази вечер, нямам търпение и аз за моя преглед да видя колко сме порастнали.

Тъкмо ви слушам за киселините и си трая, че нямам и днес при кофти комбинация на храните на обяд
Скрит текст:
от салатения бар една купа микс - пък домати с моцарела, пък стъргани моркови, пък варен картоф, кус-кус, пиле... миш-маш
, после ми се изгори гърлото. Пих газирана вода и ми помина, ама досега не ми се беше случвало. 
После пък си отседях половин час в тоалетната благодарение на другия сладък симптом на бремеността - запека  Crazy  И това не ми се беше случвало до сега, но явно с навлизането в 8-мия месец екстрите се увеличават. Бели кахъри! Да сме живи и здрави, не остана  Heart Eyes

# 633
  • София
И аз много си обичам работата и ми беше мъчно, че трябва да си остана толкова рано вкъщи, но трябваше да погледна реално на нещата и че с времето, което ми се налагаше да отсъствам заради прегледи и неразположения, не се справях както преди, че дори и наполовина добре както преди, а явно си бях вдигнала летвата сама много високо. Определено не се чувствах толкова пълноценна в офиса и се надявах, че като "освободя" място ще вземат някой, който да е повече от полза за помощ на колегите ми, те обаче все още никой не са взели... Thinking
За неразположенията - отначало ужасното повръщане, точно мина и сега след Нова Година - киселини, не спя по цяла нощ. А ужасният запек ми е спътник от началото, от него и един хемороид... отделно кървящите венци и новопридобитите ми проблеми със щитовидната - общо взето се чувствам парцал и вече не си представям колко по-зле може да стане, но съм убедена, че може. Но от всичко най ме притеснява непълноценното ми хранене през цялата бременност в резултат на тези неразположения. Мечтая си да мога да си хапна "за двама" или поне колкото изяждах преди да забременея, обаче хич не ми се получава.
Като слушам колко сте напред в приготовленията... трябва да се заема по-сериозно, особено с големите неща - кошара, креватче, ваничка.

# 634
Добро утро!
Ужасно време.. и кабелната ми спря  Close
Аз да ви кажа често от месец вече нямам проблеми с ходенето до тоалетна.. само киселини мв мъчат и кръст, но не винаги.. през ден, два  Mr. Green
А за пазаруването - и аз още нищо нв съм купувала.. подбрах подходящи дрехи за момченце от племенничката ми ( е, има и розово бельо за креватчето, ама все пак е със сини зайци  Mr. Green) изпрах ги, изгладих ги и ги подредих в шкафа с голямо удоволствие. Снощи до 1 съм гладила  Joy

# 635
Аз съм също за среща, но Щастливеца не е ли малко шумно особено в събота, няма да можем да си чуем приказката.Сега се опитвам свържа имената на хората в ФБ и тук Simple Smile

# 636
Най-после минаи моя преглед Simple Smile) аз отидох за консултация, но май си бях на ФМ  Sunglasses  Всичко си ни мериха, см, диаметри, главичката, мозъка , към 1,3 кг сме някъде но пак ме предупреди доктора да не се хващам за тея килограми не означава че е до грам толкова.
Даже се е обърнала надолу както трябва да е позицията мен рано ми се вижда за раждане, но щом така трябва съм ок Wink Даже тонове записвахме. Та така и аз си тръгнах със снимки. Вече личицето е като на човече, очичките са големи абеее  реално е еййй, даже си втълпявам, че носа е като на баща и  Joy
Mechenka бабин лек за гърло аз правя, равни части (по 2 с.л.) мед, лимон, зехтин и ракия, става като сиропче, пия го на обяд и после пак вечер преди лягане и на другия ден съм забравила за гърлото, ако искаш пробвай. Като през деня ако ме дразни ям лимони и пия чай за облекчение.
Belinda ами честит ти мъж де то стана за хвалба  Hug
За работата аз съм с вкъщи, но съм с противоречиви чувства, като си работех се чувствах по добре и физически и по полезна. Но грипа и бъбреците ме боляха и доктора ме прати преди месец на резервната скамейка и слушам какво да правя  Blush Иначе вкъщи съм като мекотело  Joy то и кръста имам чувството че от седянето ме заболя не от това че съм в седмия месец. Но тихо сега не ме боли добре съм кротувам на топло, че в пловдив пак ни затрупа как не спря този сняг до април ли ще е така  #Cussing out

# 637
Ей, не мога! Включвам се "от нищото" и после ще чета, но първо да се оплача! 25 минути обикалях тая сутрин и не можах да си намеря място за паркиране!  #Cussing out Може да е приказна зимата, може да сте скиори и сноубордисти, но на който му трябва сняг да си го взима в планината и да си го ползва там.  Crossing Arms Не ща да чувам за сняг повече. Все се заканвам, че ще спра да идвам в офиса, но май е време наистина да превърна заканите в действия. На това отгоре имам чувството, че в секундата, в която вляза, се изривам и зачервявам по лицето Не че иначе ми е гладка кожата (поне не откакто забременях), но това си е направо гадост. Поне още има въздух, но и той свършва към обяд и като надуят и парното не се живее!  #2gunfire Оплаках се. След малко ще ви прочета, но последното, което видях е Щастливеца в неделя на обед (1-2 примерно, нали?  Mr. Green че иначе ми идва рано), та да се пиша и за това с две ръце.

# 638
  • София
Ох, порадвах му се, ама така... харабийската Heart Eyes hahaha Днеска ни контракции, ни болки - ни-що!!! 'Начииии, либоффф му е майката, да знаете Mr. Green

# 639
  • Пловдив
Доктор, стига вече с тази работа тогава  Hug
Белинда, честит ти мъж! Няма да питаме за подробности  Mr. Green

Аз тази вечер не съм спала. До 5 сутринта имаше бурна гимнастика в корема ми, не можах да си намеря място. И проспах лекцията  Embarassed Чак сега ставам. Линди, Нана, интересно ли беше? Точно тази тема не исках да изпускам... Пък и кафенце с компания ми липсва напоследък  Blush

# 640
  • София
Здравейте,връщам се от преглед,гледахме основно серклажа и шийката,всичко там е наред,взехме микробиология,бебо си расте,за него си знам че ми е добре Heart Eyes Върви 10 дни напред даже.
 В София изобщо не е чистено по улиците,много е неприятно с шофирането.Снимах даже каква е обстановката на голям столичен булевард.
Ходих и болничния да си взема,оказа се че вече имам 170  дни непрекъснат болничен и ще ми се наложи да мина през ТЕЛК,за да ми отпуснат още.Някой знае ли каква е процедурата?
 За секса ... забравила съм вече какво е това,абсолютно забранен ми е,ама пък е за добра кауза,най—добрата на света.Като се роди бебето ще наваксваме.
Киселините съм ги хванала от кои храни ми се появяват и ги избягвам.Бананите абсолютно задължително ми образуват,а толкова обичам.

докторче и аз така я разбирам зимата,сняг обичам ако съм някъде на спа и гледам снежеца от топъл басейн/джакузи Mr. Green

# 641
  • Бургас
И аз много си обичам работата и ми беше мъчно, че трябва да си остана толкова рано вкъщи, но трябваше да погледна реално на нещата и че с времето, което ми се налагаше да отсъствам заради прегледи и неразположения, не се справях както преди, че дори и наполовина добре както преди, а явно си бях вдигнала летвата сама много високо. Определено не се чувствах толкова пълноценна в офиса и се надявах, че като "освободя" място ще вземат някой, който да е повече от полза за помощ на колегите ми, те обаче все още никой не са взели... Thinking
За неразположенията - отначало ужасното повръщане, точно мина и сега след Нова Година - киселини, не спя по цяла нощ. А ужасният запек ми е спътник от началото, от него и един хемороид... отделно кървящите венци и новопридобитите ми проблеми със щитовидната - общо взето се чувствам парцал и вече не си представям колко по-зле може да стане, но съм убедена, че може. Но от всичко най ме притеснява непълноценното ми хранене през цялата бременност в резултат на тези неразположения. Мечтая си да мога да си хапна "за двама" или поне колкото изяждах преди да забременея, обаче хич не ми се получава.
Като слушам колко сте напред в приготовленията... трябва да се заема по-сериозно, особено с големите неща - кошара, креватче, ваничка.
Не може ли да поработваш от вас. Аз не умирам от кеф по моята работа  Laughing, но помагам на колежката, а и така не губя тренинг.
За неразположенията - запека засега го овладях. Сутрин на гладно пия топла вода с мед, после закусвам Активия с мюсли, в което слагам 2 лъжици смляно ленено семе /и някоя друга бисквитка за разкош  Wink/. Гледам да избягвам белите брашна и наблягам на пълнозърнестите. През деня хапвам ябълки, круши, киви, а вечер преди лягане - топло мляко с мед. Киселини имах 2-3 пъти. Пих Гавискон и ми помогна. От доста време не съм имала. Може да е заради прясното мляко вечерта. За хемороидите ползвам крем Пайлекс на Хималая.

Аз снощи спах кофти. Беше ми едно превъзбудено, като навита на пружина и за капак на сутринта започнаха едни дрелки. .../санират ни блока/.

И да питам - как си получавате болничните? Като си гледам партидата в НОИ по ПИК кода, който си взех, получавам болничните на два транша. Не знам защо са два превода. Единия е на 1-во число, другия на 15 - то. Последно пари са ми превеждали на 29.12, но втория транш още го няма никакъв, а имам нов болничен след него. Този месец имате ли превод по болничния за миналия?

# 642
  • София
Eй, и аз тази зима нещо не го търпя снега. Не мога да се възползвам от него да покарам ски, а и никога не съм обичала да шофирам в снежни условия. Само ме питат защо не си остана вече вкъщи, и това ме дразни, защото и аз като някои от вас, си обичам много работата и съм си планирала да си почивам през март. Все още ми се работи, пък и наистина се чувствам пълноценна като си идвам в офиса. Е, в дни като днешния нямам нищо против да си поработя от вкъщи, но пък трябваше да отида на консултация днес. Бебка е 1250г, от днес влизам в 29-та седмица. Още си е поседнала.
От неразположенията ме тормозят най-много запекът и кървящите венци. Кръвното ми също е доста ниско и леко ми е замаяно.

Ще се ослушвам за срещата в неделя. Ако я направим към 13ч може да успея да се включа, че после от 15,30 съм на йога.

# 643
И ние днес пътувахме доста дълго, но просто имаше много коли, иначе околовръстното беше ок. Виж, уличката на детската градина не толкова Simple Smile Аз много му се радвам на снега, най-после истинска зима Simple Smile
belinda, браво на вас  Laughing
Lily, Pumichka браво за хубавите резултати!
Мис, радвам се, че си преборила запека. Аз на моменти още имам проблеми, особено в дните, когато спя до късно. Не знам защо. След последния такъв случай пак се показаха хемороидите и болиии, ужас.
Киселините и аз боря с Гавискон. Само не знам с какво да си преборя мега апетита  Laughing Че взе да става кофти положението. Вчера водих малкия на преглед и докторката от вратата ми вика бреййй, каква елегантна мама. Питах кой, аз ли??  Joy
Тази нощ и аз не можах да спя. Дупльо правеше някакви много силни и резки движения и премятания. Нямам спомен предния път дали от толкова рано е било толкова болезнено. Иначе накрая ми се ревеше с тия крака долу...
И да ви кажа нещо пак ме хвана страх с раждането. Трябва да взема решение вече и да не го мисля повече. Лошото е, че се оказа, че ще имаме един доста голям разход покрай слагането на брекети на ММ сега и вече започва да ми писва. Винаги стават накуп нещата  ooooh!
А днес ще ходя и аз на зъболекар (пак), защото явно последния път не успяха да ми извадят остатъка от пуканка от венеца, пак ме боли. Хайде, оплаках се  Laughing

# 644
  • София
Аз пък много се радвам на снега Heart Eyes

И аз работя вече от вкъщи, довършвам си нещата, които не може друг да довърши. Още около месец и половина и край, посвещавам се на бебето изцяло. Иначе основата ми работа вече е възложена на друг човек и, честно да си призная, изненадах се колко неприятно ми стана от това, въпреки че се очакваше, естествено. Онзи ден като влизах на сайта и даже името ми вече го няма, направо така ме жегна ревност, все едно детето съм си оставила на друг човек, а не работата ooooh! Може смешно да ви звучи, но така се почувствах.

Шош от известно време май се позиционира с главата надолу. До скоро се въртеше, но сега усещам ритниците само отгоре и отстрани, а и не прегледи като ходих тия дни, все беше надолу с главата. Явно му отесня вече.

Общи условия

Активация на акаунт