по принцип си абсолютно права. Но, да видим защо Джесур си изпусна нервите и се взриви. Защото помня, че в интервюто си за героя си Киво именно това подчерта - че Джесур е хладнокръвен
Може би това ще е първото и последното му избухване, след това да видим как ще се държи 
Но, понякога, когато мълчанието е продължило години, болката се е трупала, човек има нужда да изригне и да си каже всичко ...
Салих ми се видя нещо като изненадан или пък проверяваше дали е свършена добре работата
Но, не вярвам Тахсин бей да не е знаел за това , в резюмето пише, че клопката за Джесур е негова ? Много ми е любопитно , защото фраговете са ужасно подвеждащи. Главната тайна вече е разкрита, да видим сега какво ни е подготвила Едже. На мен знаете ли какво ми стана интересно ?
Колко ли джипа на Форд ще потрошат в този сериал до края

Та, да ви БЛАГОДАРЯ за това, че ви има, дружки!

, така си е, когато си мълчал с години с такава болка в сърцето ти, може най-малкото да те предизвика да изригнеш

лелее, ако е на всяка трета серия ... много скъпо ще му излезе на Керем Чатай 

Аз си мислех, че ония двете кукувици Джахи и Хюлия са му скроили номер, ама явно няма да е така ...

На мен Тахсин не ми се видя уплашен, напротив, успя да запази хладнокръвие. Нищо успешно не виждам досега в плана на Джесур, освен това със земите.
Може сега като го разкриха кой е, все пак да тръгне в правилната посока това отмъщение, но ме съмнява. Какво ще направи на Тахсин сега, което той няма да очаква?!
Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан - умна, проницателна и т.н., а не да научава впоследствие.
Няма как да прецени дали ще се влюби или не, разбира се, но поне ще знае с кого си има работа. За да правиш план за отмъщение, трябва внимателно да си проучил врага си до десето коляно.

На мен Тахсин не ми се видя уплашен, напротив, успя да запази хладнокръвие. Нищо успешно не виждам досега в плана на Джесур, освен това със земите.
Може сега като го разкриха кой е, все пак да тръгне в правилната посока това отмъщение, но ме съмнява. Какво ще направи на Тахсин сега, което той няма да очаква?!
Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан - умна, проницателна и т.н., а не да научава впоследствие.
Няма как да прецени дали ще се влюби или не, разбира се, но поне ще знае с кого си има работа. За да правиш план за отмъщение, трябва внимателно да си проучил врага си до десето коляно.

, споко няма да има умрели, най много един два дена в болницата пак, легло до легло

Препоръчани теми