Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз нещо не се кефя на реакцията на Джесур. Ако иска да победи стар вълк като Тахсин, трябва да се владее.
Повече ми хареса Сюхан, на тати лошо му стана като и видя погледа. И да се уточня преди да сте ме захапали, нямам претенции към изиграването на сцената от Къванч, просто не смятам че Джес трябваше да се изпуска пред врага си.Аз по принцип най много се кефя на картоиграчите на покер, дори огън да гори в душата им, на лицето им нищо не се изписва. Ей такъв трябва да е Джес, ако иска да излезе победител. Иначе няма смисъл да я води тази битка.

Катринче, напълно съм съгласна! Напълно! Да, Прекрасен е Джесур в гнева си. Прекрасна е и играта на Къванч в този и във всички останали моменти. Но Мъжът с главно М трябва да се владее.

Пожелавам сънища в бежево!

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 23:18 от ORS/KRISI

# 181
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Кати  Hug по принцип си абсолютно права. Но, да видим защо Джесур си изпусна нервите и се взриви. Защото помня, че в интервюто си за героя си Киво именно това подчерта - че Джесур е хладнокръвен  newsm78 Може би това ще е първото и последното му избухване, след това да видим как ще се държи newsm78
Ей с това твое изречение съм абсолютно съгласна 100%
Цитат
Освен това понякога мълчанието може да бъде много по зловещо и много по красноречиво, отколкото безполезното крещене.
Така е  Peace Но, понякога, когато мълчанието е продължило  години, болката се е трупала, човек има нужда да изригне и да си каже всичко ...
Да видим дали отново Бюлент няма да излезе виновник за повредените спирачки  newsm78 Салих ми се видя нещо като изненадан или пък проверяваше дали е свършена добре работата newsm78 Но, не вярвам Тахсин бей да не е знаел за това , в резюмето пише, че клопката за Джесур е негова ? Много ми е любопитно , защото фраговете са ужасно подвеждащи. Главната тайна вече е разкрита, да видим сега какво ни е подготвила Едже. На мен знаете ли какво ми стана интересно ?  hahaha Колко ли джипа на Форд ще потрошат в този сериал до края  newsm78  Joy Joy Joy Joy
Днес бил международния ден на думичката благодаря  Peace Та, да ви БЛАГОДАРЯ за това, че ви има, дружки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 09:21 от queen_fenka

# 182
Добрутроо Hug
интересни постове!!
Катрина Peace
Фенче Heart Eyes, така си е, когато си мълчал с години с такава болка в сърцето ти, може най-малкото да те предизвика да изригнеш
Джес тоя път не беше хладнокръвен....но пък и истината вече се разбра
това е виждането на Едже и режисьора Peace

за фордовете Joy Joy Joy
на всеки 3 серии по един Whistling

Crazy Heart Eyes

Joy Joy Joy

Скрит текст:

и аз да кажа БЛАГОДАРЯ!! Wink Hug

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 11:19 от Airra

# 183
Айре  Heart Eyes Hug wavey
 Joy Joy Joy лелее, ако е на всяка трета серия ... много скъпо ще му излезе на Керем Чатай  hahaha
Цитат
Статистика просмотров всех фрагментов 9-й серии

Още един ден ...

Направи ми впечатление какво и каза Джесур на Сюхан, преди да се обърнат - Сюхан, пази главата си! Явно е, че мисли първо за нея, отново  Peace
Сетих се за Корхан ... какво ли ще си припомни, та така ще се срине този човек  newsm78 Аз си мислех, че ония двете кукувици Джахи и Хюлия са му скроили номер, ама явно няма да е така ...

Цитат
Призыв на 3-х мировых языках поддержать наш сериал и Тубу с Киванчем в четверг! В единстве мы - сила!!!

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video57267729_456239027%2F6ce9b … pl_wall_-42273871

# 184

Милички мои, и аз благодаря, че ви имам тук!

Фенче, Айре, чета, че и вие споделяте в общи линии и моето и на Катринчето мнение относно избухането на Джес. До тук го раздаваше много хладнокръвно. Особено в първите серии. Но и в най-добрия план се получават някакви грешчици. Те допълнително може да изнервят човек. Дори и самият факт, че дъщерята на врагът му се оказва един много стойностен човек, и той се влюби в нея. Мислите ли, че това не е допълнителен стрес!? Човешко е в един момент човек да изтрещи и да избухне като хала. Може би и това е имал пред вид екипът  сценарист-режисьор. Ще видим по-нататък.

# 185
Орси bouquet
съгласна съм, на Джес плановете му доста се промениха от факта, че се влюби в дъщерята на врага си
сигурно в главата му е голяма каша, а и не се знае Тахсин как го е предизвикал за да избухне по този начин Peace
Фенче Heart Eyes
ами той мисли май първо за близките си хора и после за себе си Peace
тръгна си от болницата с прясна огнестрелна рана, за да не остава майка му без него
друг е въпроса, че раната бързо заздравя, трябваше Джес да види Сю по тениска и да спи в леглото му  Laughing Mr. Green

Днес може да благодарим и на Киво, че го има и че е толкова прекрасен!! Heart Eyes Heart Eyes

еха!

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 11:57 от Airra

# 186
Орси  Hug bouquet
Айре  Heart Eyes ооо, аз на Киво му благодаря от 8 години, че го има  Joy Joy Joy
Ще видим всичко утре! Надявам се да получим отговори на всичките си въпроси  Peace
Оф, това е разкошно, благодаря!  bouquet
Хубав ден, милички!  Hug

# 187

Хубава е зимата! Стига да не се налага да пътуваш и да има топлина у дома ти в буквален смисъл.

Тревога в очите:

И лека закачка сякаш:

Да се постоплим и поосвежим:

# 188
да сложа и тук преведеното резюме и да благодаря bouquet

опаааа Crazy

Цитат
Окан Ишик:Отодвинув чувство мести, ради любви, Джесур снова делает признание Сюхан: Я тебя люблю!

ама много са хубави така полегнали, пък и с тия хубави дрешки Wink
само дето няма сняг?? Mr. Green

Фенче Heart Eyes, лека работа bouquet
Орси, мерси bouquet

# 189
Здравейте! Hug Hug Hug

Мерси за всичко споделено! bouquet

И аз съм на мнение, че не биваше така да си изпуска нервите Джесур - това е признак на слабост, според мен. За това, че Къванч си изигра прекрасно сцената, спор няма.  Heart Eyes На мен Тахсин не ми се видя уплашен, напротив, успя да запази хладнокръвие. Нищо успешно не виждам досега в плана на Джесур, освен това със земите.  Peace Може сега като го разкриха кой е, все пак да тръгне в правилната посока това отмъщение, но ме съмнява. Какво ще направи на Тахсин сега, което той няма да очаква?!  newsm78 Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан - умна, проницателна и т.н., а не да научава впоследствие.  Peace Няма как да прецени дали ще се влюби или не, разбира се, но поне ще знае с кого си има работа. За да правиш план за отмъщение, трябва внимателно да си проучил врага си до десето коляно.  Peace

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 190
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за прекрасните моменти, които съм имала в темата с вас newsm51
Последния фрагман ми изправи косите smile3511
в този момент имах чувството , че Джесур ще се мушне между решетките и ще започне да раздава правосъдие......

# 191
Здравейте! Hug Hug Hug

Мерси за всичко споделено! bouquet

И аз съм на мнение, че не биваше така да си изпуска нервите Джесур - това е признак на слабост, според мен. За това, че Къванч си изигра прекрасно сцената, спор няма.  Heart Eyes На мен Тахсин не ми се видя уплашен, напротив, успя да запази хладнокръвие. Нищо успешно не виждам досега в плана на Джесур, освен това със земите.  Peace Може сега като го разкриха кой е, все пак да тръгне в правилната посока това отмъщение, но ме съмнява. Какво ще направи на Тахсин сега, което той няма да очаква?!  newsm78 Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан - умна, проницателна и т.н., а не да научава впоследствие.  Peace Няма как да прецени дали ще се влюби или не, разбира се, но поне ще знае с кого си има работа. За да правиш план за отмъщение, трябва внимателно да си проучил врага си до десето коляно.  Peace

Снеже Hug
има много логика в думите ти, ама така го е намислила Едже
стъпка по стъпка да се разбира какво е станало в миналото
и съответно реакциите на всички замесени, а те са доста Whistling
според мен Салих, ще е ключа към миналото на Тахс. newsm78

Гости Hug, споко няма да има умрели, най много един два дена в болницата пак, легло до легло Laughing
честно казано, хич и не се напрягам да мисля, какво ще стане, каквото и да ни поднесат, ние си гледаме Peace Mr. Green

# 192
"Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан -умна ,проницателна и т.н.,а не да научава впоследствие"

...но съдбата реши друго.....Джесур купи имот на Корлудаа , пътуваше към собствения си  вече дом......изведнъж се "среща " с необуздания  кон и неговата ужасена ездачка ...Рискувайки всичко я спасява и се ВЛЮБВА...и после разбира ,че тя е Корлудаа,но вече е "късно". Въпреки намеренията му към Корлудаа ,на него му харесва че Сю е умна ,проницателна и дори справедлива ,което предстои да покаже.

Колкото и да планира  и преценя намеренията си Джесур ще допуща грешки,  изправен  е пред един цял град Корлудаа ,всичко е Корлудаа....... а той и Ръфат дали са достатъчни !?!?!?!

# 193
"Джесур предварително трябваше да знае каква е Сюхан -умна ,проницателна и т.н.,а не да научава впоследствие"

...но съдбата реши друго.....Джесур купи имот на Корлудаа , пътуваше към собствения си  вече дом......изведнъж се "среща " с необуздания  кон и неговата ужасена ездачка ...Рискувайки всичко я спасява и се ВЛЮБВА...и после разбира ,че тя е Корлудаа,но вече е "късно". Въпреки намеренията му към Корлудаа ,на него му харесва че Сю е умна ,проницателна и дори справедлива ,което предстои да покаже.

Колкото и да планира  и преценя намеренията си Джесур ще допуща грешки,  изправен  е пред един цял град Корлудаа ,всичко е Корлудаа....... а той и Ръфат дали са достатъчни !?!?!?!

Привет, София!

За текста в червено:   Joy hahaha smile3501

За другото съм съгласна. Почти като поста на Снежи, но по по-друг начин казано. По-скоро го допълва.

Снеже, още в началото, мисля, че го коментирахме или поне споменахме, че е трябвало да си направи по-добре проучването. Но Айри е права. Еджето  мисли,  не ние. ТрЕбе сериал да има, драма... До тук се гледа леко. Т.е. няма тежки и дразнещи издънки в сценария. Пък и ние си гледаме любимците. А и другите актьори, които играят много добре. Но това ни е добре известен факт. За играта им.

Да ви припомня за една панда...

# 194
Здрасти, хора! Значи, утре е денят Х. Голям екшън се очертава. Зареждайте се  с мента, глог и валериан Laughing

Като че ли, стигнахме до етап, нищо да не е такова, каквото изглежда.
Една от версиите ми е, че нито едно от покушенията не е организирано от Тахсин. Или поне се е отказал, след думите на Адалет.

Но Джесур и Сюхан ще са под кръстосан огън -  стрелба и катастрофа в един и същ ден. Мисля, че не са дело на един човек. Иначе, на Бюлент най-много ще му отива, да е стигнал на прибежки и припълзявания до колата, за да отреже маркучите. Джахидето и Хюлия, дали ще убиват някой и тази седмица или ще са заети, не знам. В това село - по убиец на квадратен метър. Направо съм в шах. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт