Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Трендафилка  Hug welcome  bouquet Много се радвам, че се увеличаваме тези, на които Киво е любимец  Peace Ще ни е приятно да си обсъждаме заедно новото ни сериалче  Peace
Първата ми любов  Laughing

Снеже  Hug и аз така, ама на мен първия ми беше по-вълнуващ  Laughing Исках да го снимат само в Петербург  Wink
Лаве  Heart Eyes Hug wavey
Няма ли да имаме вече превод  newsm78 Ах, тоя Керемджим ни обърка работата  Joy Joy Joy Обаче и неговия сериал е супер, браво на Еджето!  Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 18:40 от queen_fenka

# 391
    Гости, страхотна сцена от ЗП! Ама голяма е мръсница тази Бихтер! Нямаше да има такава Бихтер, ако не беше играта и цялата визия на Берен!  А на теб специални благодарности за споделеното с нас хубаво настроение!

Хм, наистина тоя пък! Пречели рекламите. Пречело на анадолеца руската тематика. И въпреки, че се опитаха да му слязат на нивото в края на сценария, инерцията беше се набрала по нанадолището. Дано Къванч не приеме офертата на Мави. Въпреки, че не се знае каква сума ще му предложат. И нищо лошо в това, ако приеме, в края на краищата. Киво не се натиска да е интелектуалец. Но много добре си прави ролите пък.

Много ми е странно: С такава преднина води сериалът на първо място, пък на рейтингите не...?!?! Не ме разбирайте, че негодувам.

# 392
Орси  Hug  Joy Joy Joy Joy рейтингите ги правят същите анадолци  hahaha Добре, че има и достатъчно интелигентни хора в тази страна ...
И на мен ми е любопитно дали ще подпише договорът с МАВИ. След тези писаници ... Каквото и да реши, ще се радвам отново да им краси магазините и рекламите, въпреки, че не заслужават  hahaha
Аз защо мислиш, че не мога да гледам Берен в друг проект след Бихтер ? Невероятна беше ! Да си хвалят колкото искат Фатмата, не успях да изгледам и три серии  ooooh!
Качили са в тубето 9 серия с руски субтитри, ако някой не може повече да чака ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZIAdO1V3z1k&feature=player_embedded

# 393
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, честит рожден ден!
Жива и здрава да си, да се радваш на обичта на любимите си хора!

Много сладък Кузей, бях го позабравила.

Май ще започна и аз да чакам българския превод...Руският превод на места е доста неясен - примерно, нищо не разбрах от разговора на Джесур с Бюлент в боксовата зала. Защо му каза да действа с ума си, какво имаше предвид - не ми стана ясно.

Серията беше хубава, но тези дребни мръсни игри - на Джахиде с Корхан (горкият, на мармалад го направи тази алчна жена, грам не й дожаля), сега пък и Бану се включи да вгорчава живота на Сюхан и да плете интриги между влюбените и като се прибавят и сложните ходове на основната интрига и в миналото, и сега - и почва да ми идва в повече. Пак забравих кой беше човекът, когото Адалет убива първо?
Хюлия също ме дразни донякъде, защото актрисата е добра и обсеби част от вниманието, без пероснажът й да го заслужава чак толкова. Някак основните герои и проблемите им останаха встрани, изместени от второстепенната според мен интрига около фалшивата бременност на Джахиде и връзката на Хюлия с този Туран, който също се настани в центъра на сюжета, без особена нужда.

Иначе имаше много хубави сцени Джесур/Сюхан - на пикника, също и като залегнаха на земята в есенната шума. Хубав диалог и страхотна размяна на погледи. На красиво място,
Аз я разбирам Сюхан - тя обича Джесур, но не иска да  е така, откакто разбра кой е той. Любовта й влиза в противоречие с усещането за семейна принадлежност, а освен това Джесур доразвенча образа на баща й, който и без това беше с вече поразклатен авторитет в нейните очи. Няма как да искаш да обичаш човека, койти ти показва какъв изрод е баща ти - защото тя вече подсъзнателно знае, че Джесур е прав, нищо, че твърди с последните й остатъци от гордост и лоялност, че баща й не може да бъде убиец.
И аз като Снеж се питах защо у Джесур няма вътрешна борба - защо не се съпротивлява на любовта към дъщерята на убиеца на баща си, но реших, че той е надмогнал дребнавото мислене и освен това чувства, че тя ще има нужда от  опора и закрила, когато загуби почва под краката си с разкриването на истината и че той ще й даде тази закрила  и сигурност, защото така постъпва един истински мъж - не търси вината у невиновните и не ги наказва за нещастието им.

Мога да кажа, че изключително много се радвам, че Къванч е бил достатъчно прозорлив да избере Башак да се грижи за външния му вид, защото късата поличка тип Вилма Флинстоун, с която стилистите бяха облекли сериозна, улегнала, авторитетна и умна жена като Сюхан, беше най-нелепата дреха, която изобщо съм виждала в подобни случаи. Не знам защо обличат Туба с тези полички от вида "ших си я сама", подходящи  за момиченца в тийн възраст, ужасно извън образа ги намирам. Туба има малко "тежки" крака и походка и никак не са подходящи за нея. Наистина се озадачавам - при толкова неизборими възможности защо стилистите понякога правят толкова лош избор.

Като цяло започнах да се уморявам от сюжета за отмъщението...
Като че ли всеки турски сериал залага на него обаче.
Ето, и новите натам са тръгнали.

# 394
  • София
Светле  Hug Heart Eyes
Първият, когото уби Адалет, не беше ли директорът на сиропиталището  Thinking но бащата на Джес ги видя и това му предвеща края.

За вътрешната борба на Джес - това беше в първите епизоди, още в първите сцени, когато помогна на една жена върху побеснял кон и когато разбра коя е всъщност. После играеше игрички с нея, но постепенно я опозна и се влюби в нея. След като си призна, че е влюбен, вече няма смисъл от вътрешни борби - беше си изяснил чувствата и целите. А и както пишеш, не е човек, който да търси сметка от хора, които нямат вина. Той не търси отмъщение от децата на убиеца на баща му. Той търси справедливост, т.е. доказателства за вината на Тахсин, за да го осъди, не да го убива.

За стилистите няма да се изказвам, то е очевидно. Адмирации за Башак - поне да се насладим на един елегантен Джесур  Heart Eyes

# 395
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря за реакциите!!!
Няма да отговарям повече за Ориент експрес.
Не мога да скачам от вагон във вагон.
Избрала съм си само няколко купета от първа класа

Гости,  здраве, късмет и весело парти

За протокола - аз не съм видяла, да са "изшиткали" Джес от "холдинга".
Напротив Сю и Корхан казаха, че НЕ са съгласни
с предложението на  Тасин да бъде отстранен.
А на събранието Бану, искаше да заяви преди Тасин,
че Джес се оттегля временно.
Тасин я изпревари, като я прекъсна.
Благодаря за споделеното и
приятна вечер!!!

Айра,
Скрит текст:
обуй си обувките, за да не настинеш боса

Благодаря и за последните няколко поста, които сега ще чета.
Орси,Фенче,Терзи,

Светле,
пп: Прочетох те
Поздравления

ПП: Снеже, специално благодаря и за твоята реакция!!!
Харесвам ФЕ в новата ѝ роля и искам още повече да ми хареса!!!
Всъщност нея гледам, защото другото съм го виждала

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 20:57 от *** Diva ***

# 396
Благодаря за топлото посрещане в темичката . Hug bouquet

Малко майтап от мен... Joy

ПП.За стайлинга съм съгласна с по-горните мнения . Peace

# 397
Трендафилка  Hug  Joy Joy Joy Joy много готино! Мистър и мисис Корлудаа  hahaha
Дива  Hug wavey
Светле  Hug newsm10
Цитат
Аз я разбирам Сюхан - тя обича Джесур, но не иска да  е така, откакто разбра кой е той. Любовта й влиза в противоречие с усещането за семейна принадлежност, а освен това Джесур доразвенча образа на баща й, който и без това беше с вече поразклатен авторитет в нейните очи. Няма как да искаш да обичаш човека, койти ти показва какъв изрод е баща ти - защото тя вече подсъзнателно знае, че Джесур е прав, нищо, че твърди с последните й остатъци от гордост и лоялност, че баща й не може да бъде убиец.
Цитат
той е надмогнал дребнавото мислене и освен това чувства, че тя ще има нужда от  опора и закрила, когато загуби почва под краката си с разкриването на истината и че той ще й даде тази закрила  и сигурност, защото така постъпва един истински мъж - не търси вината у невиновните и не ги наказва за нещастието им.
Нов клип

Хайде, да видим  Laughing
Цитат
Официальный аккаунт Mavi Jeans в твитере опубликовал пост👌
Легенды вернутся в один прекрасный день
Легенда Кыванча Татлытуга и Mavi продолжается!

Цитат
видимо, для Мави лучше Кива - только Кива
Цитат
а так и есть))никто кроме него не подавал марку так выигрышно 😋
Ех, тези реклами как му пречат на играта само  Mr. Green Да завиждат гадовете  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 21:20 от queen_fenka

# 398
Е...нямаше как да мине, без сравнение Laughing

# 399
И аз нещо им се чудя на рейтингите.Има нещо гнило.Как така нито един от сериалите в челната петица го няма класиран в анкетите.Нито завръщане на ерт.,нито вътре,нито мамата, много странно

# 400
Кати  Hug доколкото знам рейтингите ги определят с някакви устройства, вързани към телевизорите на определен брой хора. Ама може и да не ми вярваш  Mr. Green Не съм сигурна изобщо щото  Peace А в  анкетите гласуват хора от цял свят, де да знам  newsm78
Мирър  Hug оф, писна ми от сравнения  Laughing Няма нищо за сравняване, ще видиш.
Цитат
Игра на высоте!
Киванч Татлытуг, поднялся на другой уровень, в актерской игре.
В прошлой серии "Джесур и Красавица" Киванч, своими переменами в актерском плане, приковал всех к экрану. Сцена за решеткой, никого не оставила равнодушными. После сильной актерской подачи, этой сцены, каждый почувствовал себя его поклонником.

материал подготовлен: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Чудят се дали това е сервиза на Ръфат  newsm78 Ако е там, да си помислят, щото има камери  hahaha

Явно отново ще се кефим на Киво с МАВИ
Цитат
MAVI вновь с Кыванчем.
Кыванч Татлытуг вновь становится официальным лицом компании "Mavı Jeans". Напомним, что до 2013 года Кыванч вёл сотрудничество с данной компанией, а в этом году, когда его стиль вновь стал темой для обсуждения с сериалом "Джесур и красавица", создатели успешной линии одежды вновь сделали предложение актёру. Кыванч тепло принял данное предложение и стороны заключили деловой контракт. После Татлытуга "Mavı Jeans" сотрудничала с Керемом Бурсином и Илькером Калели.
Перевод: https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)

Превод няма, други клюкини няма  Laughing пожелавам ви лека и синеока!  Hug

# 401
Момичета...въпросче!

Дали аз съм пропуснала нещо и вече са изяснявали, какво се е случило с майката на Сюхан или ни държат в неизвестност до момента?
Мислех си, че в светлината на миналото, както го показват във филма, ще е неоправдан лукс, да е умряла от естествена смърт. Въобще, това имение, развъдник на толкова зло, трябва да мине през пречистващата сила на огъня, в края на филма, според мен. То и без това, няма да има, кой да живее вече там. Всички ще са по затворите, освен Сюхан и Корхан. Така ги виждам нещата аз newsm78

# 402
Чудят се дали това е сервиза на Ръфат  newsm78 Ако е там, да си помислят, щото има камери  hahaha

И аз искам да е неговия гараж, но силно ме съмнява Ръфат да си е дал ключа и да е заминал в командировка, защото и щаб квартирата е в тайната стаичка отзад. От друга страна, не изглеждаше гаража да е защитен, като Форт Нокс. Дори Сюхан влезе там.
Както и да е...Като ги сгрее Джесур, сами ще си кажат, кое и как hahaha

# 403
  • Бургас
Сигурно, на тела ще е снимката на Джес като поръчител. И, нарочно ще я скрият в гаража на Ръфат, че уж Джес я е отвлякъл... Според мен, това отвличане е дело на Таксин.

# 404
Сигурно, на тела ще е снимката на Джес като поръчител. И, нарочно ще я скрият в гаража на Ръфат, че уж Джес я е отвлякъл... Според мен, това отвличане е дело на Таксин.

Май е така. Гаража в същия. Нося снимка:

Общи условия

Активация на акаунт