Може би нещата не са такива, каквито изглеждат сега. Може би човекът, когото тя уби първо, да си е заслужавал смъртта - може би е злоупотрбявал с децата в онзи приют. Може би самата тя е била потърпевша. Ииии...може би и бащата на Джесур да не е толкова бял, колкото ние си мислим.

Може би нещата не са такива, каквито изглеждат сега. Може би човекът, когото тя уби първо, да си е заслужавал смъртта - може би е злоупотрбявал с децата в онзи приют. Може би самата тя е била потърпевша. Ииии...може би и бащата на Джесур да не е толкова бял, колкото ние си мислим. 

, и едва ли ще може 

Но до тук Едже-то няма объркване и недомислици. Дано да е така и занапред. А и в тази серия чух една фраза казана на Тахсин "тя е на 18 години..." Дадоха я като спомен на Корхан от онази нощ в гората. И си мисля дали не е извършена манипулация с Адалет. И като Светла, и аз допускам лоши прояви от страна на директора. И то много лоши. Във всичко това има още много сюжетен материал за развитие. Самата Адалет не е цвете, разбира се. Близки са си с Тахсин по нрав.
чета те с удоволствие миличка , и за мнението ти за ДиК и сега за ОК.
и на красивия и перфектен Джес на Киво!
много благодаря за озета 

мерси за озета. 
, на мен пък не ми е важно толкова кой колко е влюбен, по-интересен ми е пътя на любовта им, искам да е труден , за да е най-сладка накрая 

/или съм забравила, какво ми е споделила Фенчето
/
Препоръчани теми