Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Наистина всичко е толкова субективно ... всеки си чувства и усеща по своему  Peace На мен Сю ми е баш тамам, от самото начало  Peace
Цитат
Согласно аналитике новостного портала WitspottEr (Witspotter - круглосуточно работающий портал с новостной рассылкой о телевидении, социальных медиа и брендированием) сериал ДиК стал самой обсуждаемой премьерой недели в социальном мировом пространстве, набрав 65 081 комментариев в твитере и на фейсбуке. После трансляции в течении месяца официальная страница сериала на фейсбуке набрала 13 873 лайков.
Wit лист - три новых, новаторских и развлекательных сериала по всему миру ежемесячно отобранные порталом Wit с наиболее высокими социальными ажиотажем, сделанный специально для MIPTV-MIPCOM сообщества
перевод: Тани Черевако
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
информация с сайта http://www.miptrends.com/fresh-tv/whats-buzzing-on-fr..
Цитат
Кстати , помимо нашего на том сайте написали еще про два иностранных сериала / HIDDEN BEHIND HER EYES /Что скрывали их глаза/Испания 2016 . AMORES PERROS/ LOVE AT FIRST BARK/ Любовь с первого лая/ Испания

Поздрав за всички!  Hug
Скрит текст:

Браво! smile3501 И това е било дори, преди да са стреляли в Джесур #2gunfire
Вероятно  хората са предусещали екшъна.
Сега си мисля, горкия Джесур, не знам, какво ще го правят още 30 серии, за да поддържат съспенса, но в следващата, ще го "убиват" още два пъти, доколкото разбирам smile3508 newsm62

# 61
Мирър  Hug ами не зная, ама поне от фрага ми се видя, че май повреждат спирачките му, а после стрелят срещу него, когато е заедно със Сюхан  newsm78 Ще видим след 5 дни какво му е намислила Еджето hahaha
Страхотен!  Heart Eyes

# 62
и на мен Сю/Туба си ми е достатъчно женствена Peace
а за дрехите, както казва и Фей, това са модни тенденции
и й отиват Peace

Мирър, надявам се да не го стрелят през 3 серии, че и турската медицина няма да го спаси hahaha

Фенче Heart Eyes, мерси bouquet

лека вечер Hug

# 63

Фен, много благодаря за спойлера! Къде ги намираш такива клипчета!? Този е в унисон и с пагодата навън!  Laughing

Айре, турската медицина ще издържи, но човешкият организъм едва ли. Пък дори и да е на Джес/Къванч.  Grinning

Мирор, пиши си спокойно мнението. Дори и да си го промениш твоето мнение си е твое.  Тук си ги приемаме и не се караме. Така следва да бъде и занапред, де. Но да се учудваме - това е друго нещо. Аз не съм от фенките на Туба. Но това не пречи да я харесвам доста. Тя е мека, женствена, с нежен говор. А това се отразява и на играта ѝ. По-обрана е. Нещо което предизвиква много нападки от страна на някои антифенове. Че не била добра актриса и т. н. Има дискретно аристократично излъчване на дама от класа. Дори и в образа на Сюхан. То затова и главният герой бе привлечен от нея. Защото под красивата опаковка долови финото и интелигентно излъчване на интересна и умна жена.

Момичета, относно това дали са влюбени - разбира се, че да! Но трябва ли да се раздалечим влюбването от любовта?

# 64
  • София
Фенче  Hug Heart Eyes благодаря за снежния Куийн  bouquet

Орси  Hug Heart Eyes много ми хареса това
Цитат
Има дискретно аристократично излъчване на дама от класа.

И аз така го усещам  Peace

Да идва по-бързо денят, че хич не обичам тълкуването на фрагове  ooooh! много обичат да ни подвеждат  Laughing Laughing

# 65

Още един поздрав в актуалният леден стил:

От сериата "картинки" със Сю:

С деца:

Хубава, ясна снимка:

# 66
  • София
Цитат

Момичета, относно това дали са влюбени - разбира се, че да! Но трябва ли да се раздалечим влюбването от любовта?

Орси Hug,мисля,че двете чувства са напълно различни състояния,като за едното може само минутка да е достатъчна,но за любовта  трябва доста време.
Влюбването може да те сполети изневиделица, и при него е водещ първичния инстинкт, буквално може да те удари като гръм от ясно небе,пеперуди в стомаха,сърцебиене,дори слънчевия сплит пулсира.Влюбването става с очи,влюбваш се в очите,в лицето ,в телосложението или жестовете на даден човек.Наскоро прочетох това и ми хареса:Любовта дарява желание за съзидание,а влюбването е разрушително,предизвиквайки хаос. До като преминеш от едното състояние в другото си мисля,че трябва да опознаеш доста човека в който си се влюбил първоначално.Ще дам такъв пример,макар и да не е съвсем точен-влизаш в магазин за обувки,всички са страхотни,но ти заковаваш погледа си точно на два чифта.Не можеш да избереш,чудиш се,за това решаваш и купуваш и двата чифта.Нямаш търпение да ги обуеш и да ги разходиш,защото няма да останеш незабелязана с обувки като тези.Минава месец,през който си носила и двата чифта,но само единият от тях ти става истински любим,защото правиш разликата,те са по удобни,по топли,но също така красиви. newsm08

# 67
Цитат

Орси Hug,мисля,че двете чувства са напълно различни състояния,като за едното може само минутка да е достатъчна,но за любовта  трябва доста време.
Влюбването може да те сполети изневиделица, и при него е водещ първичния инстинкт, буквално може да те удари като гръм от ясно небе,пеперуди в стомаха,сърцебиене,дори слънчевия сплит пулсира.Влюбването става с очи,влюбваш се в очите,в лицето ,в телосложението или жестовете на даден човек.Наскоро прочетох това и ми хареса:Любовта дарява желание за съзидание,а влюбването е разрушително,предизвиквайки хаос. До като преминеш от едното състояние в другото си мисля,че трябва да опознаеш доста човека в който си се влюбил първоначално.Ще дам такъв пример,макар и да не е съвсем точен-влизаш в магазин за обувки,всички са страхотни,но ти заковаваш погледа си точно на два чифта.Не можеш да избереш,чудиш се,за това решаваш и купуваш и двата чифта.Нямаш търпение да ги обуеш и да ги разходиш,защото няма да останеш незабелязана с обувки като тези.Минава месец,през който си носила и двата чифта,но само единият от тях ти става истински любим,защото правиш разликата,те са по удобни,по топли,но също така красиви. newsm08

Разбрах те, Фей. Съгласна съм, че едното следва другото. Но не и да ги раздалечим или разделим.

Лека от мен, момичета!

Hug Hug Hug

# 68
Цитат

Орси Hug,мисля,че двете чувства са напълно различни състояния,като за едното може само минутка да е достатъчна,но за любовта  трябва доста време.

уффф, ама много хубаво си го написала това с обувките Peace
естествено, тези, които са ти по-топли и удобни, които те карат да се чувстваш комфортно, тях си ги заобичваш, и стават даже по-красиви!

# 69
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Фейче  Hug thumbsup

Цитат
Кыванч вечером 07.01.2017 выходил из ресторана в районе Этилер под руку с Башак Дизер. Репортёры, остановившие Кыванча, отметили его подавленное состояние и поинтересовались у актёра состоянием здоровья.
"Я здоров." коротко ответил Кыванч.
"Мы повержены морально из-за событий, происходящих в стране.
Очень тяжело говорить об этом" заметил Кыванч уезжая.
Перевод: vk.com/kivanc_tatlitug

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239357%2Fb1de … pl_wall_-42273871
Това не е ли същото от вчера ? Същото е, а го изкараха, че е от Новогодишната нощ и ние се връзваме  hahaha
Орси  Hug Вивчо  Heart Eyes Hug тези дни съм на такава вълна  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 09:15 от queen_fenka

# 70

Добро утро Hug Hug Hug

Фенче Heart Eyes ето и малко видео.

# 71
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes, мерси Peace
ами аз ти казах, че не е от НГ, ама ти си се вързала Wink
на Киво , не му е било до приказки, ама то и в тоя студ Whistling

това го е ретуитнала Башак Simple Smile

айде да идва четвъртъка, да видим накъде ще задуха вятъра Laughing

Себи Hug wavey

# 72
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче, Hug благодаря за кафето!  bouquet

Себи, Hug bouquet

МирърHug добре дошла.  bouquet Съгласна съм с теб за Туба. Peace

Хубав ден! bouquet

# 73
Себи  Heart Eyes Айре  Heart Eyes Снеже  Hug bouquet
Айре  Heart Eyes ами като не разбирам изобщо турски, връзвам им се на приятелките  hahaha Вчера писаха едно, днес друго, аз от къде да зная кое е истина, кое не Joy Joy Joy
Хайде, да идва четвъртъка, че ...

# 74
Ау Снеже Hug,
Скрит текст:
почувствах се пренебрегната Crossing Arms Wink
сигурно, щото писах за Башак Laughing
ново клипче с Бехл и Нихал ми попадна преди малко

абе добре си ни е чифтето СюДжес, хубави са и предизвикват интерес Peace
само дано Сц. да продължава да е на ниво Peace

Фенче Heart Eyes, аз рускините не съм ги чела точно за това, просто такава ми беше интуицията Peace

нещо за стопляне Crazy

https://twitter.com/ameligadjodilo/status/817811986742439937

Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 11:39 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт