Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Айре  Heart Eyes bouquet Ммм ... стоплих се  Crazy Laughing
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku
Романтическая прогулка.
Красавец-актёр Кыванч Татлытуг и его супруга Башак Дизер были замечены репортёрами, когда прогуливались в снежную погоду. Они выходили из ресторана в районе Этилер и быстрыми шагами направлялись к своей машине. Как мы знаем, ходят слухи, что пара постоянно ссорится и все в голос твердят, что разлука близка. На это актёр ответил: "Никакой разлуки нет и не будет ". О происходящем в Турции талантливый актёр сказал: "Нечего сказать, от горя мы не в силах даже говорить...". На прощание репортёры затронули тему и о визите в больницу в новогоднюю ночь, на что актёр с улыбкой ответил: "Не стоит о чём либо беспокоиться, лишь немного простудился и прошёл через определённые процедуры".

На мен лично партньорката си ми харесва, много са готини заедно, хората / повечето / ги харесват, личи си по лайковете в соц. мрежи , по броя на колажите и клиповете за тях Peace

# 76

Къде му шалчето на Къванч!?

Я, тук с какво топло, кожено елече е:

# 77
Орси Hug, той  е закален Laughing
Башак даже не се е закопчала Whistling

Фенче Heart Eyes, мерси за превода bouquet
пак са задъвкали темата за раздяла ooooh!
ама добре са им отговорили Mr. Green
Цитат
Никакой разлуки нет и не будет

в ТТ срещам разни анкети
ами харесват ни Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 13:32 от Airra

# 78
Здравейте момичета  Hug
От доста време ви чета, но реших най - накрая и аз да напиша няколко реда.
Къванч ми е любимец още от Перла. За мен нямат по - добър и харизматичен актьор от него ( въпреки негативните коментари по негов адрес). Сега за сериала мога да кажа, че ми харесва. Има интрига, държи те в напрежение, всеки един от актьорите си е на мястото. Харесва ми, че се развива бързо действието и го няма типичния турски битовизъм както в повечето сериали на комшиите.

# 79
Орсич  Hug Айре  Heart Eyes  bouquet И аз така смятам, де - харесват ги  Peace
Не мога да разбера, как можеш да гласуваш за нещо, което още не си видял дори дали ще ти хареса  newsm78 Crazy Нейсе, хора всякакви  Peace
Цитат
Нас ждет любовь и предательство!

Уф, нямам търпение вече ...

Това ми е интересно кога ще е  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=a7NdGVspbc0
reksanka87  Hug welcome Много се радвам за решението, което си взела, да пишеш, а не само да ни четеш  thumbsup А негативните коментари ги зарежи  Mr. Green не са меродавни за нашето красиво и талантливо момче  Heart Eyes И мнението ти за сериала е като нашето - и ние именно за това си го харесваме  Peace
 newsm10 smile3521 smile3521
Цитат
Коротко о главном: Премьерная серия сериала "Джесур и красавица" набрала самое большое число просмотров и обсуждений в интернете среди всех !!! мировых !!! премьер сериалов за год!!!
https://vk.com/kivanc_tatlitug

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 14:12 от queen_fenka

# 80

Аз понеже безрезервно обичам и харесвам Киво , по същия начин приемам и избора му на човека до него.
Голяма фенка съм на Башак- чаровна , елегантна,успяла и най-вече уважаваша и обожаваща нашия патрон.
 Не приемам негативни коментари от псевдо негови фенки които я подлагат на всякаква критика без да я познават.Вярвам на избора му.
 Едва ли по- подходяща щеше да е някоя красива  манекенка, чужденка или нашумяла турска актриса newsm78

За това се стих по повод днешните техни снимки със зимен пейзаж и отново коментари в руските сайтове колко е стабилен бракът им, защото бил без настроение и начумерен.
Е има и такива ,които   казват- човекът просто пази ревниво личното си пространство.Съгласна съм с тях!

Колкото до сериала  в очакване съм на развитие на любовта им на фона на установяване на истината от миналото  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 81
Здравейте момичета  Hug
От доста време ви чета, но реших най - накрая и аз да напиша няколко реда.
Къванч ми е любимец още от Перла. За мен нямат по - добър и харизматичен актьор от него ( въпреки негативните коментари по негов адрес). Сега за сериала мога да кажа, че ми харесва. Има интрига, държи те в напрежение, всеки един от актьорите си е на мястото. Харесва ми, че се развива бързо действието и го няма типичния турски битовизъм както в повечето сериали на комшиите.

Добре дошла в темата на Киво bouquet
ще с радвам да споделяш емоциите си покрай сериала и любимия ни актъор!! Heart Eyes

........................................

Цитат
Аз понеже безрезервно обичам и харесвам Киво , по същия начин приемам и избора му на човека до него.
Голяма фенка съм на Башак- чаровна , елегантна,успяла и най-вече уважаваша и обожаваща нашия патрон.
 Не приемам негативни коментари от псевдо негови фенки които я подлагат на всякаква критика без да я познават.Вярвам на избора му.
 Едва ли по- подходяща щеше да е някоя красива  манекенка, чужденка или нашумяла турска актриса newsm78

Себи Hug, ама много ме радват тия твои постове bouquet
Киво и Башак си знаят най-добре!!
но не го виждам нито с манекенка, нито с някоя актриса, според мен са си паснали и от към професии, и двамата работят в сферата на изкуството!

от Башак Simple Smile

хубав следобед Hug

# 82
Сега и аз да се изкажа по въпроса за Башак.
 И понеже не съм от фенките на Киво смятам,че ще съм горе долу безпристрастна.
 А, да и понеже съм свекърва, та затуй мисля ,че разбирам нехаресващите Башак.
Направо се държат като свекърви, за чийто син никоя жена не е достойна.
Колкото до самата Башак , на мен наистина ми бледнее до Киво. Но това се случва винаги ,когато единия от двойката е много красив. Няма начин просто, Киво е толкова хубав, че всяка жена се губи до него. Казвам го аз, която не обичам руси мъже и както винаги съм казвала ми са като обелени картофи.
За това , ако искаме да я видим и оценим подобаващо, колкото и да е субективно, тъй като не я познаваме, трябва да я гледаме без Къванч да е до нея.
А иначе в чисто човешки план, аз мисля, че щом тя е жената която го прави щастлив, ами значи тя е най-хубавата и най-достойната.

# 83
Колкото до самата Башак , на мен наистина ми бледнее до Киво. Но това се случва винаги ,когато единия от двойката е много красив. Няма начин просто, Киво е толкова хубав, че всяка жена се губи до него. Казвам го аз, която не обичам руси мъже и както винаги съм казвала ми са като обелени картофи.
За това , ако искаме да я видим и оценим подобаващо, колкото и да е субективно, тъй като не я познаваме, трябва да я гледаме без Къванч да е до нея.
А иначе в чисто човешки план, аз мисля, че щом тя е жената която го прави щастлив, ами значи тя е най-хубавата и най-достойната.

Peace Peace

а какво ще кажеш за предишното му гадже-френски модел?

https://www.instagram.com/florenceeugene/

# 84
Благодаря ви за топлото посрещане  bouquet
Ще кажа и аз няколко думи по отношение на Башак - на мен ми е симпатична чисто визуално. Чела съм много злобни коментари по нейн адрес, като не разбирам " фенките" на Киво защо ги пишат, но това е друга тема. Щом нашият любимец се чувства обичан, спокоен и най - вече получаващ всичко от жената до себе си, значи всичко е наред! А усмивката на лицето му е достатъчно красноречива, което означава, че Башак е Човекът за него, въпреки че на някои не им се нрави!

# 85
Не съм съгласна да се наричат псевдофенки, или да се слагат в кавички, тези, които не харесват Башак.  Peace  Аз съм една от тях, но също не по-малко от вас обичам Къванч.  Peace Heart Eyes

reksanka87, добре дошла. bouquet

# 86
Май съм се изразила грешно. Под " фенки" имах предвид тези, които обиждат Башак, обиждат и Къванч, защото и такива постове съм чела. Peace

# 87
Скрит текст:
Peace Peace[/spoiler]

а какво ще кажеш за предишното му гадже-френски модел?

https://www.instagram.com/florenceeugene/

На мен и двете ми са еднакви горе- долу на външен вид. На вътрешен и двете не знам как са, но в погледа на френския модел виждам нещо мръснишко/ макар че това може да е търсен ефект за фотосесията/

# 88
Себи  Heart Eyes Hug
Цитат
Вярвам на избора му.
Това е и моето отношение към изборът му на партньор в живота, съгласна съм с теб на 100%  newsm10 Единствено той си знае какво му дава тази жена и никой няма право да го упреква за неговия избор, независимо харесва ли му или не, ако действително се смята за негов почитател.
Що ли пък не го виждам нещастен с нея  newsm78  Laughing И явно за него си е достатъчно красива и добра, щом си я взе за жена  Peace
И много добре им е поставил точката на тези ненаситни за клюки лешояди  ooooh! Вярно е, че си вършат работата, ама може ли да ги питат такива лични неща  newsm78 Прекаляват! И не само с тях, с всички  ooooh!

Кати  Hug reksanka87  Hug thumbsup
Кати, те всичките му дами си приличат  Laughing все един тип са - високи, с дълги крака и тъмнокоси. Аз не я харесвах особено франсето, много нахална ми изглеждаше hahaha И имаш право за излъчването и  Joy Joy Joy Но и аз не зная дали не е търсен ефект или си и е такова newsm78
Снеже  Hug момичетата пишат за тези, които пишат гадни неща за нея, ти никога не си я обиждала и приемаш изборът му, макар, че не ти харесва.  Peace
Ама много се кефя къде го снимат нашия сериал ... прекрасно място ...

А сега ще го видим и през зимата  Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 15:58 от queen_fenka

# 89
  • AMS

Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното!!!
И аз да се изкажа по въпроса   hahaha
Колкото повече негативи чета за Башак,
толкова повече ми харесва!!!
Нека си пишат.
Днес има снимки в Рива >>>

Общи условия