Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Мирор, пиши си спокойно мнението. Дори и да си го промениш твоето мнение си е твое.  Тук си ги приемаме и не се караме. Така следва да бъде и занапред, де. Но да се учудваме - това е друго нещо. Аз не съм от фенките на Туба. Но това не пречи да я харесвам доста. Тя е мека, женствена, с нежен говор. А това се отразява и на играта ѝ. По-обрана е. Нещо което предизвиква много нападки от страна на някои антифенове. Че не била добра актриса и т. н. Има дискретно аристократично излъчване на дама от класа. Дори и в образа на Сюхан.
Да приемем тогава, че аз съм сляпа за излъчванията на Сюхан

То затова и главният герой бе привлечен от нея. Защото под красивата опаковка долови финото и интелигентно излъчване на интересна и умна жена.
Този разговор, състоял ли се е вече във филма или, просто, ние мислим така? Защото, ако се придържам към хронологията, влюбването се случи в 7 епизод, за което стана ясно от кадрите по време на онази песен на Kalben. Точно преди това, Сюхан се беше отрязала, като казахска аристократка. Джесур, по стечение на обстоятелствата, ревизира физическите й параметри, око да види, ръка да пипне, и вече смело хлътна. Heart Eyes
Мъжът си остава мъж, при всякакви обстоятелства, колкото и да го товарим с женските си очаквания  Heart Eyes

МирърHug добре дошла.  bouquet Съгласна съм с теб за Туба. Peace
newsm10

# 91
Снеже Heart Eyes Hug , ако съм те засегнала по някакъв начин с "псевдо" моля да ме извиниш Praynig
Дори не знаех ,че не харесваш съпругата му, но зная ,че харесваш Киво.

# 92
СебиHeart Eyes благодаря.  bouquet

# 93
Аз също се извинявам ако съм обидила някой   bouquet

# 94
Цитат
Ойя Доган (дизи доктор) о Тубе, и о нашем сериале.
Ойя: На самом деле, это очень сильный проект. Множество анкет проводилось, по поводу этой пары.. откуда стало ясно, что Тубу и Киванча, давно ждали, в одном проекте. Несмотря на то, что они давно на экранах. Я их нахожу настолько совершенными, что просто млею когда вижу их обоих.
Ведущая: Да часто так бывает, смотришь сериал и видишь совершенного мужчину, и прям желание возникает быть на месте партнерши.. а тут и мужчины, мечтают быть на месте Киванча.
Ойя: Да они очень сладкие.. в паре классно смотрятся и визуально и с актерской стороны. Особенно, Туба Бюйюкюстюн... мои ей аплодисменты, она на самом деле актриса по призванию.

материал подготовлен, для группы CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

https://twitter.com/BilgeTBFC/status/818077437015756801

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 17:57 от queen_fenka

# 95

Това ,че Джансур/Киво е супер мъж две мнения няма!

И ,че  Киво няма да се развежда е казано от него!

Киванч Татлытуг поставил точку!
На вопрос, о слухах развода, с его супругой Башак Дизер, Татлытуг ответил: Ничего подобного нет!

# 96
ммм много сте писали Crazy
по невралгичната ни тема Laughing

Снеже Hug, къде се слагаш в А група, на псевдофенките?? Laughing
както каза Фенчето, ти никога не си я обиждала Башак Peace
а това , че не я харесваш си е твое право

Фенче Heart Eyes, точно така, изобщо не знаем как го кара да се чувства Киво, какво му дава, как се грижи за него и т.н.
ако журналята са тръгнали с въпроса за раздялата е нормално Киво да е намръщен и както се видя от видеото, почти ги отряза  Peace
мерси за Оя Доган Peace

Себи Hug Peace Wink
....................................
Мирър Hug не мисля, че Джес се е влюбил, след като ревизира физическите параметри на СЮ, някак ми звучи много първично и първосигнално Whistling

..........................
снимките са в Рива newsm78

бая снежец има в тая Рива, дето я знаем от ЗП Wink

много готин на тая снимка Heart Eyes
и очите са му излезли зелени Crazy

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 19:37 от Airra

# 97

Ммм ... какъв е бонбон на тази снимкаааа ... Айре  Heart Eyes благодаря! bouquet Със сини, със зелени очи, все е неприлично красив  Heart EyesОт цвета на якето ще да е  Laughing
Себи  Heart Eyes thumbsup
Тъкмо и аз това щях да пиша, в тази тема няма псевдофенки, те са в друга тема  hahaha
И аз не мисля, че Джесур се влюби в Сюхан заради физическите и параметри, макар, че ги отбеляза още в самото начало, де  hahaha Той се усети заинтригуван от нея много по-рано, когато установи колко е умна, съобразителна, независима и смела. А после, когато разбра какво чувства, колко и е тежко да носи печата на дъщерята на Корлудаа, узна за нерадостното и детство , видя колко е мила с майка му, неусетно за себе си започна да се влюбва. Поне за мен е така  Peace

# 98

Катрина:

Цитат
А иначе в чисто човешки план, аз мисля, че щом тя е жената която го прави щастлив, ами значи тя е най-хубавата и най-достойната.

и
Цитат
но в погледа на френския модел виждам нещо мръснишко/ макар че това може да е търсен ефект за фотосесията/

Себи:

Цитат
И ,че  Киво няма да се развежда е казано от него!

Киванч Татлытуг поставил точку!
На вопрос, о слухах развода, с его супругой Башак Дизер, Татлытуг ответил: Ничего подобного нет!

Точно така! И ние да си поставим онази опорна точка, която "говори" най-добре колко "не се обичат" тези двамата...

А, наздраве с подходяща усмивчица!

# 99
  • AMS
И от мен два момента с Джес >>>

# 100

Мирор, няма да си цитирам поста, тъй като е цитиран в твоя такъв. Само две неща:

Цитат
Да приемем тогава, че аз съм сляпа за излъчванията на Сюхан

Това ли разбра от изрично подчертаното от мен изказване, че в темата сме толерантни към различното мнение, но не и към нападки и лошия тон. Задължителният дрескод в тази тема е добрият тон. Думата "сляпа", която си използвала е извън подобно хрумване в моята мозъчна дейност. Камо ли да си помисля да я използвам!  Както и това, че писах, че Джесур е бил привлечен от нея още от началото, а не  влюбен от тогава!

Може би, ще ти трябва малко време, за да свикнеш с нашия начин на изразяване. Защото за толкова години аз нямам проблем да бъда разбрана от колежките тук, както и аз тях ги разбирам.

Дива, много се радвам да те видя!

Добре дошла на Рекси/Рексанка 87!

# 101
Орси  Hug  Joy Joy Joy палавнице такава  Laughing Нали знаеш колко се ядоса патрона на папараците за тази снимка  hahaha
Дива  Hug така и не разбрах какво имаше предвид с това изказване Джесур  newsm78 Аз мисля, че дядо му не се е самоубил доброволно, ама да видим дали съм права  newsm78
Айре  Heart Eyes помагай с превода  Praynig

Още нещо интересно около нашия сериал
Цитат
#FreshTV любезно предлагает наш сериал, для зимнего просмотра 👌✌
MIP Markets
What's Buzzing on #FreshTV? Watch this winter’s freshest TV shows, courtesy of TheWitFreshTV.
п.с. Fresh TV Inc. является канадской производственной компанией, специализирующейся, в области молодежных развлечений. Они добились успеха в создании международно признанных брендов, таких как 6teen и Total Drama франшиза. Недавно, эта компания расширила свое внимание включая текущие сериалы, такие как My Babysitter's a( Мои няни) Vampire( Вампиры), Really Me! ( Я реальный) и Backstage.
FRESH TV — одно из значимых и знаковых событий рынка. Это презентация самых новаторских, интересных, коммерчески привлекательных телесериалов. Организатором Fresh TV является компания The WIT, ведущая мировая компания по исследованиям телевизионных рынков, включая форматы телесериалов. На презентации проекты представляют не производители, их отбирают независимые профессионалы рынка
материал подготовлен: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

# 102

Фенче, нещо не разбрах има ли нещо хубаво общо тази компания с нашите герои и сериал или не!?

А относно онова фото... Ще му се оправдая с това, че съм привела неопровержимо доказателство срещу  хейтърите му.  Grinning Нал тъй!

# 103

Фенче Heart Eyes Wink колкото ще да се ядосва Патрона , но опорната точка на  Орси Laughing Wink ми допада .... и то много!

# 104
Орсии Hug, да не си дръннала една, две чашки червено вино, че мислиш за опорни точки hahaha
ама наистина тия снимки, изкараха Киво от равновесие Whistling
Фенче Heart Eyes
в общи линии :
Оя Доган е очарована от двамата-Киво и Туба
Сериала е красив, двойката е чакана от много дълго време
Чудесни са в начина по който играят
И Туба заслужава адмирации за играта си
И двамата актьори са много красиви и сладки, без никакви недостатъци, перфектни са.
Нека да не говорим като  професионалисти, а като обикновени зрители, и аз бих казала: Тези двамата какво правят?!
Защо са толкова перфектни, без никакви забележки, не мога да го разбера.
толкова са красиви двамата заедно, че ме карат да губя ума си, и това определено ме притеснява

.................

малко ми са пресилени тия суперлативи на мен , изречени от устата на Оя Доган......
тя не е ли по-критична??

и едни синииии очи
за хубава вечер Hug

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 21:17 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт