Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Орси  Hug тъй, тъй  Joy Joy Joy
Ами има, иначе за какво да го слагам бре  hahaha
Цитат
#FreshTV любезно предлагает наш сериал, для зимнего просмотра 👌✌
MIP Markets
Себи  Heart Eyes и на мен ми допада, как не  Mr. Green Ама си спомних колко беше лют, че са го изловили в такъв момент и ми стана смешно  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Значи е същото горе-долу  Peace Ами, момичетата от темата на Туба са казвали, че Оя не обичала много Туба  newsm78 Ама щом сега ръси такива суперлативи, явно сериала ни я е завладял и нея  Laughing И рускините пишат същото
Цитат
фаны Тубы, в шоке! впервые от Ойи такие комплиманты слышат😃

Нали Бу  Hug писа, че в ТТ твърдели, че щели да са в някакъв хотел Сю и Джес, дали няма да е в Рива  newsm78

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 21:37 от queen_fenka

# 106

И да  успокоим вълнението Grinning по чаша вино с Джес.

# 107

А бе, лют!  Да не се издава тогава. Да не би да иска да стане евнух. За радост  на  хейтърите. Но аз да си призная за себе си, че като видях тогава тази снимка и да е имало някакво съмнение в мен относно взимането на тези двамата, то това съмнение се е изпарило тутакси! Въпреки, че знаете, че съм споделяла колко ми харесва Башак. Не е типичната красавица. Една, преди всичко, умна жена. Освен останалите ѝ качества, за които да не отделям повече време тук.

Сега разбрах, Фен, благодаря! Ами хубав сериал. Конкурентният сериал също е много добър, с прекрасна двойка актьори, но не знам дали и на малкия екран ще ми закове вниманието. Влязла съм в категорията на хората, които търсят нещо по-развлекателно и разтоварващо. Снишаване на естетическите критерии е, но което съм градила в себе си било е до време и на време.

Относно изказването на Оя Доган и на мен ми прави впечатление, че е подчертано захаросано. Едва ли това са правилата на играта там. Но те си знаят най-добре. Факт е, че двамата - Туба и Къванч на мен са ми перфектни и друг не си представям в тези роли.

От времето с рекламата:

И от сега:

# 108

И да  успокоим вълнението Grinning по чаша вино с Джес.

Себи Hug, вълнение няма Laughing
благодаря, аз взимам дясната снимка Heart Eyes

сега поглеждам Троя по бтв
и си представям Киво в ролята, която пресъздава Брад Wink
ама много добре си го представям Peace Mr. Green
пък и е по-хубав  Heart Eyes Peace

Орси Hug, това за перфектните един до друг....добре, че я няма Миси Wink
Фенче Heart Eyes, ще видим дали са верни слуховете за хотели и защо снимат в Рива newsm78

# 109

Мирор, няма да си цитирам поста, тъй като е цитиран в твоя такъв. Само две неща:
Цитат
Да приемем тогава, че аз съм сляпа за излъчванията на Сюхан

Това ли разбра от изрично подчертаното от мен изказване, че в темата сме толерантни към различното мнение, но не и към нападки и лошия тон. Задължителният дрескод в тази тема е добрият тон. Думата "сляпа", която си използвала е извън подобно хрумване в моята мозъчна дейност. Камо ли да си помисля да я използвам!  Както и това, че писах, че Джесур е бил привлечен от нея още от началото, а не  влюбен от тогава!

Може би, ще ти трябва малко време, за да свикнеш с нашия начин на изразяване. Защото за толкова години аз нямам проблем да бъда разбрана от колежките тук, както и аз тях ги разбирам.

Е, неее...четох, четох и пак не съм сигурна...
Нека първо да изясним, ти ли се чувстваш обидена или си мислиш, че аз съм обидена. Защото аз, по никакъв начин не мога да  се чувствам засегната, още по-малко, повода да е някаква Сюхан. Ако пък се налага аз да се извинявам, поне трябва да знам причината, а не да го правя на общо основание, нали така?

# 110
Орси  Hug  Joy Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes и аз гледам Троя  Peace А бе Брад Пит си е Брад Пит, страшно си играе човека. Но, че нашия е по-хубав съм съгласна.  Peace Че и доста по-висок Laughing  И би могъл да я изиграе тази роля като нищо,  няма да е баш същия Ахил обаче Laughing
Ето какво гледат на този канал Фреш

Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet И аз взимам дясната снимка  Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:49 от queen_fenka

# 111
така е, Брад си е Брад Peace
ама в една любовна сцена, Киво си го представих да стои по-добре и убедително Wink

супер, че ще дават ДК по тоя канал Peace

smile3524

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:59 от Airra

# 112

E , каква стана тя Joy Joy Joy вие -Айре Heart Eyes,Фенче Heart Eyesс Киво ,а аз да се мъча с виното , защото не съм по пурите Wink

Целия ден ми беше приятно да съм час от компанията ви Hug

Отивам да спя и ви пожелавам лека нощ!

# 113
Айре  Heart Eyes лека!
Себи  Heart Eyes  Joy Joy Joy ами така се получи май  Laughing И аз благодаря за компанията  bouquet
Лека и синеока!  Hug

# 114
Добро утро Айра благодаря за новата тема  bouquet

Скрит текст:

Най после и аз изгледах сериите до тук Благодаря на преводачките  bouquet bouquet
Чакането си заслужаваше Къванч си е Къванч - и очите,и мимиките и действията За пръв път гледам Туба и смятам,че е добра партньорка за него Сериалът е заинтригуващ и добре подреден поне до сега
Хубав ден

# 115
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Терзи  Heart Eyes Hug bouquet
Дано днес имаме нещо новичко ...
Снимат хората и през нощта ...

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 09:50 от queen_fenka

# 116
  • Варна
Добро утро!Хубава и успешна седмица! newsm51

# 117
Диде  Heart Eyes Hug благодаря за хубавия колаж! bouquet
Цитат
Полный перевод, интервью Ойя Доган:
В последней беседе со знаменитым критиком Ойя Доган, в которой она говорила о сериале СиК и о том, в каком бурном восторге она прибывает от пары Туба и Кыванч: - Серии СиК действительно прекрасны и наша пара была очень ожидаемой долгое время.
- Это качественная работа. Мы видим, как они прекрасны и в плане актерского мастерства тоже. Стоит отметить,что в определенных моментах нам стоит аплодировать игре Тубы, она действительно заслуживает похвалы за это.
- Давайте оставим профессионализм и поговорим как обыкновенный простой зритель и что мы скажем: Почему они столь прекрасны, без единого изъяна, что я не в силах объяснить себе это! Туба и Кыванч, красота обоих в прекрасном тандеме заставляет терять мой разум и будоражит меня.
Перевод: Таня Черевако💑
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
А ние с Киво още пием кафе  Laughing

Хубав клип, макар и с арабски ритми  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=9T-phxC1rAo

# 118
Привет Hug
Терзи bouquet
Диде Hug, радвам се, че минаваш в темата и я красиш bouquet
надявам се след новата серия да се включиш и в коментарите за сериала Peace Simple Smile
Фенче Heart Eyesмерси Simple Smile

Grinning Grinning

хубава нова седмица bouquet

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 12:51 от Airra

# 119

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 15:42 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт