, ами харесва се сериала, за което много се радвам 

Като я погледна тази, ще си кажа какво е моето впечатление.

, не съм ви забравила, чета ви редовно.Благодаря за преведените серии, клипчета ,снимки, мнения и коментари...
, но сериала още не може да ме грабне така както КГ и едва ли ще ми стане по- по...Не мога да си изградя конкретно мнение все още, има доста неща, които са ми елементарни и объркващи.Все пак гласувах, че ще се оженят (поне аз като се поставя на едното и другото място, ще го направя на инат, каквито и да са последиците
)

, на мен ми е много приятен сериала, с нищо не ме напраяга, но споменавам КГ, защото все пак , когато започнах да пиша в тази тема беше свързана със КГ
И аз не се боря за титли, но не ми се получава тази тръпка като цяло, каквато изпитвах преди (като изключа това,когато Киво се появи в кадър
). Мнението ми съвпада с това на повечето момичета и затова не коментирам , за да не се повтарям
Естествено, че най-много ни радва нашия любимец и затова сме тук 
, мерси за кафенцето 

Орси 
Много благодаря, момичета! 
Горката, наистина не й е лесно - хем е влюбена, хем не е сигурна, че може да позволи на тази любов да я завладее.

,страхотно си го казала това за "любовта",много ,ама много точно,вярно и готино.

Препоръчани теми