Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Дубай
Добро утро  Hug Hug Hug
Фенче  HugАйре  Hug
Гости  Hug Честит рожден ден!Здраве,щастие,късмет,само хубави неща да те споходят Peace
Кузей и Джемре,много сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И като сме тръгнали на мотори я какво изрових па и якето е сходно

Хубав ден

# 346
Айре  Heart Eyes bouquet
Това пък от къде е ? И какво ли пише ? Рускините още не са го надушили  hahaha
И като запишат, че Киво е рижав, направо ми призлява  ooooh! Тези правят ли разлика между рус и рижав човек  newsm78 Явно не  Mr. Green
Ама му обсъждат великолепните мигли  Laughing

Малии, а ако бяха тъмни  newsm78  Rolling Eyes
Нямам търпение да ни дадат поне още един фрагман ... този снощния направо ме взриви  Laughing
Иве  Hug bouquet Ммм ... много обичаме мотори, ама и моториста е важен кой е  Laughing

# 347
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Фенче,Айра,Ивве Party благодаря за хубавите пожелания.....
Фенче превода може да е ужасен, но Кузей е прекрасен.....Джесур може и да го стигне Joy Joy Joy

# 348
Здравейте! Hug Hug Hug

Гости,  Hug честит празник!  bouquet Много здраве и късмет! Hug

Аз напредвам - вече и 8 епизод изгледах. Wink Не смятам, че е ненормално обаче Сюхан да не вярва на Джесур.  Peace Познава го отскоро, баща й, какъвто и да е, си е неин баща.  Peace Джесур не бил лъгал, ами премълчавал?! Ами не е вярно - ами гората на Алемдароулу, ами гробът на баща му, ами Несрин Илбей, ами кражбата на картините... не е честен с нея.  Peace

Хубав ден ви желая! bouquet

# 349
Гости  Hug надявам се да го стигне  Peace Да видим  Wink
 Joy Joy Joy
Цитат
Корлудагская королева разрешает Laughing

Цитат
Cелин Учел, визажист нашего сериала написала в инстаграм, что нас ожидает серия- бомба!

Снеже  Hug браво!  Peace А аз напредвам бавно с Градът  Laughing Страхотен е Керем, интересен е сюжета, но за сега не може да ме грабне Лейля Лидия ... да видим по-нататък  newsm78 А какво е направила Едже с хубавия си син  newsm78 Ужасен е в тази роля, не успях да го позная в началото  Laughing
Ето кой е рижав, ама е сладур
Скрит текст:
Джесур я е лъгал Сюхан, естествено, всичко което си изредила , беше да не разбере кой е. Но, когато и каза, че в плановете му са се появили някои промени, Сюхан му каза, че не е очаквал да смъкне маската му, а той имаше предвид, че се влюби в нея. И мисля, че беше искрен. Сега много трудно ще я убеди, че това е истина, така е. Но, и на баща си не бива да вярва толкова сляпо, след като видя и чу някои неща, не мислиш ли ? Да, не е лесно да го проумее, но за съжаление ще и се наложи  ooooh! Но, всъщност ти не си гледала 9 серия, извинявай  Embarassed

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 11:52 от queen_fenka

# 350
Снеже Hug, така е, ама лъжите не бяха отправени лично към Сю, а свързани с основната му цел, за която отиде в Корлудаа
Фенче Heart Eyes, ами в ТТ ми попадна това и го пратих на рускините Wink
мен честно казано фрага хич не ме взриви Whistling
това отвличане ми стои малко като кръпка в сценария, но да не правя предварително изводи, преди да сме видяли серията Peace
а и 9-та серия не съм изгледала като хората/чакам си довечера Rolling Eyes/

а дано Peace
Цитат
Cелин Учел, визажист нашего сериала написала в инстаграм, что нас ожидает серия- бомба!

Иве Hug Simple Smile

ето тук има няколко минути в които може да се насладите как Киво си кара мотора Wink Crazy
но имам чувството, че от както е с Башак, не се качва много на него Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 11:54 от Airra

# 351
  • Плевен / София
Снеже Hug благодаря...
да мине днешния ден и ще догледам серията и ще си кажа приказката.... Wink
нещо старо , но хубаво...

# 352
Фенче,  Hug влюбен е в нея, в това не се съмнявам.  Peace Според мен Къванч много добре показва това - очите му греят като я види, нежността в очите му... вече го няма подигравателното изражение от началото.  Peace За Градът - да ти кажа и мен не ме грабва Лейля Лидия, а иначе визуално са много хубава двойка, пасват си. Peace

Айрре,  Hug така е, ама лъжата си е лъжа, независимо от целта. Peace

# 353
Снеже  Hug thumbsup Да, и аз го виждам този поглед, някои още не могат  Wink Ама ще го видят  Peace
Айре  Heart Eyes ти па с тия твоите кръпки ще ме умориш значи Joy Joy Joy Няма кръпки, поне за сега, стига си  подценявала сериалчето  ни, ама ха  Crossing Arms  Laughing
Цитат
9я серия поднялась на 3ю позицию тренда You Tube

Гости  Hug  bouquet

# 354
Снеже  Hug thumbsup Да, и аз го виждам този поглед, някои още не могат  Wink Ама ще го видят  Peace
Айре  Heart Eyes ти па с тия твоите кръпки ще ме умориш значи Joy Joy Joy Няма кръпки, поне за сега, стига си  подценявала сериалчето  ни, ама ха  Crossing Arms  Laughing

верно съм станала голяма критикарка Mr. Green
ама може и повече Laughing
ами кво да направа, като имам чувството, че Едже почна да пише на парче Confused
и първоначалната визия и идея за целта на Джесур, да отмъсти на най-големия си враг, нещо ми се размива Whistling
дефакто нищо не е постигнал в отмъщението, само дето купи земята и стана сърдужник в холдинга, ама те сега го шитнаха Peace
разбра се кой е....и от тук нататък кво ще гледаме - стрелби, отвличания, боеве и арести и война м/у двамата на дребно?!

Светле Hug, нарде си, да си кажеш мнението??? Wink

и Киво има ултрамега фенки Wink Peace
Цитат
Вот вышли три фрагмана и после их просмотра мне хочется снять шляпу перед Кыванчем. Я всегда это говорю, и мне кажется, что не перестану говорить. За последние годы из всех актеров, Кыванч мне нравится больше-больше всех. Мы видели много актерской игры, но его игра, голос, движения, мимика, глаза наполненные слезами, взгляд в будущее и прошлое в стократ лучше других. Кажется, я никогда не откажусь от своих слов.
Хочется спросить, что ты за человек, дружище? Ты человек вообще?
Как человек может так показать злость, ненависть, грусть, слезы, будущее, прошлое, жизнь, гнев... ну как можно быть настолько хорошим актером?
Как же правильно и вовремя он использует свои качества? Как умело пользуется своим голосом... как все чувства отражаются на его лице... как его глаза светятся всеми чувствами. Какие же "жизненные" сцены с ним получаются!
Он не прыгает из окна, не накладывает на себя руки, не разбивается в машине, не взрывается и т.д., но и нет сцен с дублерами, но в этом маленьком эпизоде столько актерского мастерства, что никто не останется равнодушным.
В этой маленькой сцене, в его руках столько силы, как будто он может сломать эти решетки... он так играл голосом, так надрывался, казалось, как будто он тратит своё здоровье... Вот как выложился человек!
Когда он говорил "Потому что я прав, и я буду отстаивать это!" глаза наполнялись слезами...
Эту маленькую сцену можно пересматривать много раз...
И этим самым он доказывает, что он лучший.
В актерстве нет удачи, нет того, что он из моделей вылез и других сплетен... И вон он Кыванч!
Он блондинчик!
Он голубоглазый!
Он красавчик!
Он король мимики!
Он лучше всех плачет!
Он самый красивый в мире!
Он самый привлекательный, самый прикольный, самый харизматичный!
Я люблю его!
Этот эпизод сведет меня с ума... Я начинаю день с Кыванчем и заканчиваю с Кыванчем...
Я отправляюсь на съемки. Всех целую. Пока.
Бехлюль убегает.
Перевод Зоя Гунарь для Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 12:26 от Airra

# 355
  • София
Гости  Hug Heart Eyes Честит рожден ден  party041 bdbaloni baloni
Много здраве и сбъднати мечти

Още не съм гледала последната серия, но Джесур си е влюбен до ушите. Дали е лъгал Сю или не - зависи от гледната точка. В началото имаше план, който следваше, но впоследствие всичко стана на пух и прах - влюби се в Сю, разбраха кой е. Дали в движение ще променят плана, дали имат още козове срещу Тахсин или тепърва ще събират. Със сигурност ще се опитва да предпазва Сю, но има истини, от които не може да я предпази. Там Сю ще трябва да се справя сама.

Надявам се Едже да е написала до край сценария  Praynig

А кръпките са предимно във фраговете  Peace

Гледах Градът, гледах Живота - харесват ми  Peace

# 356
  • Плевен / София
Гости  Hug Heart Eyes Честит рожден ден  party041 bdbaloni baloni
Много здраве и сбъднати мечти

Благодаря...

# 357
Вивчо  Heart Eyes Hug wavey
Айре  Heart Eyes няма да е зле да си прегледаш отново интервюто на Киво, в което говори за героя си Джесур и ще видиш, че изобщо не се е отклонила Еджето от първоначалната идея на сериала, а именно - отмъщението да отстъпи пред голямата любов. Там Киво именно това казва:
" Започна с отмъщение, но после, когато вече ще е раздвоен между отмъщението и любовта , чувствата на този характер ще бъдат много по-силно изявени. И поради тази причина този характер и тази работа ми се услаждат много. Благодаря на Едже, че се завърна с толкова хубав проект на екрана"
Според мен Киво е прочел целия сценарий до край, именно за това и се е доверил отново. Поне аз така мисля  Peace
Благодаря ти, за споделеното мнение на тази рускиня  bouquet Вай бе, наистина е ултрамега фенка  #Crazy Ама съм съгласна с нея - най-любимия ми е и на мен  Heart Eyes И наистина най-хубаво плаче от всички  Laughing
Гости  Hug благодаря ти за Кузейката  Heart Eyes bouquet

# 358
Тоя път по изключение мисля като вас.Гола вода ми е Лейлята, но филма ми е интересен. До живота го гледах по вереф.Енгин ми беше добре, за Фехрие още нямам мнение.Много малко я даваха.

# 359
На Сюхан грешката не й е, че не му вярва, а че дори за миг не се постави на негово място  Naughty Ако някой беше постъпил така с нейното семейство, дали тя и брат й щяха да са ок  Crossing Arms
И аз не бих повярвала такова нещо за баща си, да трудно е, гадно и т.н, но пък тя леко свали пердето пред очите си, та има шанс да се осъзнае  Laughing
Инак Джеската се е влюбил яко. Много ми харесва как за него Сюхан е Сюхан, а не дъщерята на Кордлудаа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт