няма да е зле да си прегледаш отново интервюто на Киво, в което говори за героя си Джесур и ще видиш, че изобщо не се е отклонила Еджето от първоначалната идея на сериала, а именно - отмъщението да отстъпи пред голямата любов. Там Киво именно това казва:
Вай бе, наистина е ултрамега фенка
Ама съм съгласна с нея - най-любимия ми е и на мен
И наистина най-хубаво плаче от всички
благодаря ти за Кузейката

, да се поставиш на мястото на другия, се изисква доста голяма психологическа зрялост.....

, това не е мнение на рускиня, виж, че оригинала е на турски 

да, малшанс за Джес, че появата му съвпадна с плановете на Джахиде ... Но, пък от друга страна, така по-бързо се вмъкна в семейство Корлудаа ... А и Бюлент му помогна
а дали ще е щастлив Джес, ако си отмъсти ? По-добре ще е, ако заради него собствената му кръв да му обърнат гръб, от това по-голямо наказание за Тахсин няма ... Защото аз съм сигурна, че и Корхан повече няма да мълчи ... на него сърцето му е болно заради този вампир баща му
Цял живот е мълчал и е преживявал този ужас, на който стана свидетел неволно като дете, а и такова отношение, ай сиктир бе
Пък не знам защо ми се струва, че Корхан се възхищава на Джесур и няма нищо против него
Нарече го Смело сърце и му каза къде да намери Сюхан на Нова година
А едновременно с това Тахсин да си получи присъдата и в съда. А това неминуемо ще се случи си мисля ... Какво по-голямо отмъщение му трябва на Джесур ? Той това и иска всъщност, не е тръгнал да го убива
Нали Сера им спечелила най-много пари, откак ги рекламира
Ми да си я ползват нея, за какво им е Киво
А най-хубавите реклами техни са именно с него, сори, ама си е баш така 
Орси
Споко! Не са много

твоите приятелки са го превели вече

Киво мога да го гледам на всякаква музика, нали знаеш
, съгласна съм с това, което си написала 

и на мен Адалет ми е интересен образ, ама малко противоречив....
, аз нямам нищо против 
, аз нямам нищо против 
и затова ви "заливам" с музика.....гледам само да не с руски, че ти не ги долюбваш.... 
, аз нямам нищо против 
и затова ви "заливам" с музика.....гледам само да не с руски, че ти не ги долюбваш.... 

Онзи образ ненагледен

сърдечно благодаря за клиповете! Супер са всички! 
Я, не се ядосвай
Знаем си ги, нищо ново под слънцето
Нека си злобеят на воля
От това Киво няма да стане по-малко привлекателен , колкото и да им боде очите
благодаря! 
Препоръчани теми