Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Привет момичета.Очаквам утрешния епизод с много ашк ... Heart Eyes

# 496
  • AMS

Привет, дружки
Благодаря за споделеното
Гледам че цял ден сте в синия басейн

# 497
Орси  Hug Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy ми така де, това да не ти е италиански сериал  Mr. Green Може и само в басейна да ги дадат, знам ли  newsm78  hahaha Ама може и да ни изненадат  Wink
Терка  Hug е, дано да има поне един  Praynig Ама и от разсъблечен Джесур не се отказвам, поне има какво да види човек , престъпление е да не го покажат отново  Wink Па нека му оплюят шестте плочки отново Joy Joy Joy
Е, аз разбрах, че на фестивал ще показват сериалите, та за това, ма май ще ги купуват  hahaha
Себи  Hug Joy Joy Joy Joy
Мирър  Hug страхотен е клипа, да!  Peace
Цитат
Новое с сайта тв сериалов: Сериал "Джесур и Красавица" один из самых запрашиваемых проектов зарубежом,привлекая огромное внимание в странах Латинской Америки. Сериал ДиК будет представлен сегодня на интернациональном фестивале в Майами. Будучи одним из запрашиваемых проектов зарубежом и вызывая повышенный интерес в странах ЛА, послужило причиной презентации сериала на интернациональной выставке в Майами сегодня. Отметим, что в сериале ДиК играют такие звезды как Туба и Кыванч, чьи имена являются самыми любимыми для большинства людей по всему миру, в особенности в странах ЛА,где их предыдущие проекты пользовались огромным успехом.
Перевод: Тани Черевако
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Тио  Hug bouquet И ние!  Laughing
Дива  Hug bouquet Мда, не можем да излезем от там  Joy Joy Joy

# 498
Дива Money newsm10

Абе рабзълничкаха ни в това джакузи Cry Laughing Party Party Party

Party

Чакам нещо .....горещо/водно!

# 499
  • Плевен / София

Привет, дружки
Благодаря за споделеното
Гледам че цял ден сте в синия басейн

без мен.... Peace аз съм се давила в басейн ...и не влизам Crossing Arms

# 500
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кой каза "синьо"?
Ако въпросът се подлага на гласуване, то аз искам да видя сините шорти на Джесур, защото...са най-сините на света. Joy И ми остава да се надявам, тези кадри да не се окажат, на Сюхан мокрите сънища. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 501

Кой каза "синьо"?
Ако въпросът се подлага на гласуване, то аз искам да видя сините шорти на Джесур, защото...са най-сините на света. Joy И ми остава да се надявам, тези кадри да не се окажат, на Сюхан мокрите сънища. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy само това оставаше, да ни попарят ищаха  Mr. Green

# 502
  • AMS

Гости,  Hug bouquet Peace
Оставаме в лобито  Rolling Eyes

Фене,  Hug bouquet Peace

Скрит текст:
Песента снощи хич не ми прозвуча добре,
ама рейта им е добър  33uu

# 503

Кой каза "синьо"?

тъй де, и аз искам да го гледам по шорти Mr. Green-сини, червени, няма значение hahaha

ама ако случайно не стане, има снимки от реала Wink Wink

Скрит текст:

Дива, мерси за красотата bouquet
Фенче Heart Eyes
ще видим как ще ни приемат в ЛА
нали това сега е новия пазар за турските дизита Peace

Тио Hug bouquet

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 21:11 от Airra

# 504
  • Плевен / София

Гости,  Hug bouquet Peace
Оставаме в лобито  Rolling Eyes

Фене,  Hug bouquet Peace

Скрит текст:
Песента снощи хич не ми прозвуча добре,
ама рейта им е добър  33uu
остава да се разберем за питиетата... Wink
Здравейте момичета....
одеве влетях в темата....ма гледам едновременно Номера и КС и на рекламите надничам тук Whistling

# 505
ама ако случайно не стане, има снимки от реала Wink Wink

Скрит текст:

newsm10

Скрит текст:
Ето тук приличана арговт...и тези шорти са малко по-добър модел, мисля Joy Joy Joy

Фенке, всичко очаквам вече аз от тях. Ясно е, че кадъра е пуснат, с цел зарибяване. Ако въобще изпадне и от монтажа, ще почина от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo ОК...утре е близо вече и ще видим ние Джесур и Сюхан, каква са я свършили Laughing

# 506

Мирор Hug

То около водните басейни сме свидетели не само на фантазии, ами и  на реални изпълнения.
Ще мина без снимков материал като доказателство, за да не ядосам Патрона Wink Laughing Sad Laughing Wink

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 22:14 от sebilMM

# 507
Ух, бре ...
Цитат
#CesurveGüzel 30 Ülkeye Satılmış
 #TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ #NATPE2017 de de satışa çıkmış
Още в първия ден на изложението , нашия ДиК е закупен от 30 страни  #CrazyСупер!

Себи  Hug недей, недей, скоро го гледахме, да не дразним лъва  hahaha
Мирър  Hug и на мен този модел ми харесва повече  Laughing Да видим дали ще видим изобщо нещо  Joy Joy Joy Joy Няма да се учудя много, ако ни изпързалят и не го дадат басейнчето утре, ама а дано не  Praynig Mr. Green Поне модела да зърнем, ако не друго  hahaha
Гости  Hug wavey
Я, наша Адалетка каква е готина тук  Peace Тези гримьори как ги състаряват майсторски само ...

Диве  Hug ПЖ ще го видя, като го преведат. Ама на мен продължава да си ми харесва  Thinking Така съм се смяла с Байрям бей в последната серия , където пипна шарка  ooooh! Laughing Уникален актьор, ужасно ме кефи!
Лека, момичета! Hug

https://www.youtube.com/watch?v=cFWtObfzTcQ

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 23:15 от queen_fenka

# 508
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хубав ден! bouquet

# 509
Добро утро в четвъртък - най-чаканият от нас ден!  Hug Hug Hug

Снеже  Hug благодаря!  bouquet
Мъжът и жената на годината в бяло - супер! Чакаме 15 февруари!  Peace
Саби  Hug е споделила много интересна новина в темата за сериала ни -
Цитат
Новина от туитър: На ЕЙ се е върнала колежката Мелек, която ще работи по сценария на сериала с Керем Бурсин. ЕЙ ще работи само върху ДиК.
Цитат
Ece wrote the first 4 episodes of (Kerem's series) her partner is going to continue the rest. She'll be working on CVG only 👌👌

Това много ме радва, защото е трудно да си на два фронта. И за Мелек много се радвам, че се е върнала Peace
Изглежда, че все пак ще има някакви награди в Маями
Цитат
NATPE ‏@NATPE  11 минПреди 11 минути
The pregame before the Legacy Awards! Meet us here #NATPE17

Тази  я забравихме съвсем в миналата серия hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=hpA3nUBuTEA
Хубав ден! bouquet

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 09:05 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт