Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
изключително ми е интересно, от какво е продиктуван тоя поглед????
Напрежение, според мен.

Ходих да гледам пак фрага. Пак са го монтирали...като за нас.  Joy Joy Joy Облякоха се...хубаво, обаче после е "следсватбена" картинка, според мен. Джесур си е тръгнал от нея ядосан.
На масата, Сюхан е ядосана, а Джесур тропа нервно с пръсти по масата, обаче седят. Това с документите е създало конфликт. Ще вземат да кажат "Да", верно.

Извод...фиктивен брак ooooh! ooooh! ooooh!

Мирър Joy Joy Joy
определено имаш въображение Wink
а това за ветроходната яхта и Киво щом го знаеш, значи ли, че го следиш и се интересуваш от него??

След "Кузей-Гюней", който аз гледах постфактум, се закачих за инстаграма му и значи, да...следях там, докато не се е изтрил. И за това разбрах скоро. Започва филма и исках да погледна, има ли нещо там, свързано с него. И пълен шаш, вече няма никой...тю-тююю...пълна дематериализация Joy

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 15:28 от mirror_

# 631
изключително ми е интересно, от какво е продиктуван тоя поглед????
Напрежение, според мен.

Ходих да гледам пак фрага. Пак са го монтирали...като за нас.  Joy Joy Joy Облякоха се...хубаво, обаче после е "следсватбена" картинка, според мен. Джесур си е тръгнал от нея ядосан.
На масата, Сюхан е ядосана, а Джесур тропа нервно с пръсти по масата, обаче седят. Това с документите е създало конфликт. Ще вземат да кажат "Да", верно.

Извод...фиктивен брак ooooh! ooooh! ooooh!

Мирър Joy Joy Joy
определено имаш въображение Wink
а това за ветроходната яхта и Киво щом го знаеш, значи ли, че го следиш и се интересуваш от него??

След "Кузей-Гюней", който аз гледах постфактум, се закачих за инстаграма му и значи, да...следях там, докато не се е изтрил. И за това разбрах скоро. Започва филма и исках да погледна, има ли нещо там, свързано с филма. И пълен шаш, вече няма никой...тю-тююю...пълна дематериализация Joy

Киво се разочарова от писаници след сватбата му и си затри ИГ, да Whistling
но той никога не е бил активен много там Peace
добре, че жена му е активна!! Wink

за фиктивния брак, съмнявам се Сю да се съгласи на такъв newsm78

хубав следобед Hug

# 632
Здравейте Hug
В интерес на истината до този момент в сериала няма кой знае какви изненади,действието се развива бързо,тайни почти не останаха,за това предполагам че трябва да има нещо,което да държи под напрежение.Това ме кара да мисля,че Джес все още не е влюбен.Преди да изгледам последната серия,бях убедена,че вече са луди един по друг,ама почнаха да ме обземат съмнения.Този поглед за който се чудиш Айричка, ми се струва,че е на някой който изпитва вина.От самото начало,планът на Джес включваше да има сватба,дори и го каза няколко пъти,че тя ще стане негова жена.Прекалено бързо го разкриха и разбраха кой всъщност е той,а неговите намерения,доколкото аз разбрах,бяха да вземе всичко на Тахсин,напълно доброволно, а след това да го тикне в затвора.След като вече знаят за истинската му самоличност,това няма как да се случи,за това според мен той си има и план "Б".Естествено, че има някакво привличане към Сю,но на този етап тя е просто част от плана му.Освен това,  защо подготви предварително документите ,в този момент,при така развилите се обстоятелства, (Джес е най големият враг на баща и ),едва ли е вярвал,че ако и предложи брак,тя ще се съгласи.Той си е имал план,и той е включвал Сю толкова да се разочарова и отврати от баща си,че сама да пожелае този брак.А дали ще се състои този брак, вече не знам.

Хм, хич не ми се иска и не ми се вярва това а е така, Фей! Ше загрубее много сценария. Пък и нали Къванч  в интервюто си в началото на сериала говореше за любов и чувства! Не знам. До тук поведението на героя му не говори за планирани действия без чувства. Съгласна съм, че всеки нормален човек  и възпитан мъж ще прояви загриженост като  Джесур, но в неговата загриженост имаше и доста чувство. Не е план.

А какво искаш да кажеш с това, че няма изненади в сериала. Според мен доста нишки се заплетоха в сюжета. Или имаш пред вид сериалът като дизи индустрия.  Ние си го писахме, че не чакаме Оскар. Ако е това.

# 633
Мен и погледът на Джесур ме накара да се разколебая, че той е влюбен безкористно.  Peace А и тази открадната лична карта... newsm78

Орси,  Hug Оскари за сериали няма, чакаме "Емми". Wink Mr. Green

# 634
Е, да , явно е отговор Г   Joy Joy Joy
Ама , като се замисля - ако Ширин пък не беше вдигнала такава патардия, Джес нямаше да каже истината на Сюхан и после, след като и разкажеше Ширин щеше да стане мазало ... Тахсин бей нямаше да нареди да отвлекат Сюхан и т.н ... всичко е пресметнато и навързано  Joy Joy Joy Как иначе се правят толкова серии, а ?

Цитат
Сериал "Джесур и Красавица", на самой престижной выставке NATRE 2017 в Майями, которая существует 54 года, на первом этапе, был распродан,по 45 минутным эпизодам, составляющих 103 серии, в более 30-ти стран мира. В скором времени, на самом крупном телеканале MEGA tv, начнется трансляция сериала, в испанском дубляже.
http://www.karar.com/hayat-haberleri/cesur-ve-guzel-y..
http://www.karar.com/hayat-haberleri/cesur-ve-guzel-yakinda-lati … lkelerinde-375337
Много ми харесва този клип, ще го повторя  Laughing

Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy ами просто ми направи впечатление, забравили са, че е бил опериран явно  Laughing Ще видим, де, може да не се вижда добре, в Кузей как не забравиха толкова много серии да му правят белега.
Фейче  Hug и според мен това, което изпитва на този етап Джесур към Сюхан далеч вече не е едното привличане - привличането си го имаше в самото начало , хареса я веднага, каза и в очите, че ще я опитоми,  също като Назлъ - именно това и правеше през цялото време  -  с много внимание, грижа и нежност, много бавно, постепенно, и понеже не е някой подляр не злоупотреби с чувствата и, иначе отдавна можеше да я има, още преди тя да разбере кой е всъщност. Не му влизаше в сметките да се влюби в нея обаче, всичко тотално се промени - да видим как ще я убеди от сега нататък, защото тя не му вярва, че наистина я обича, а много и се иска да е вярно. И доста от зрителите не му вярват, питат се дали не продължава да си играе с нея, не си само ти.Ето, и Снежето  Hug се е разколебала  newsm78 Аз не вярвам,знам как гледа Киво, когато героят му е влюбен, а този поглед вече го видях на няколко пъти, ама да видим, де newsm78  Laughing Може Джесур да е добър актьор  newsm78 Или пък се опитва да докаже и на себе си и на всички , че това със Сю е все още планът за отмъщение и той взима съкровището на Тахсин, а сам вече да е попаднал в плен на любовта без да се усети  newsm78 Не, не вярвам  Thinking  Действително много бързо го разкриха кой е, каква ли е целта на Едже  newsm78 Орси  Hug wavey
Значи свърши Ашка ? Аз го зарязах в последно време ... Жалко за актьора, който играеше майстор Сабри, много добър беше ... Вечна му памет  Sad

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 16:08 от queen_fenka

# 635
не съм ви чела....... ама пак Sick
Скрит текст:
чета някои теми за сериала на Фе, защото започнах да го гледам Peace
и попадам на едни коментарчета, намекчета Mr. Green Mr. Green ooooh!
Цитат
Истината е, че много-много не вярвам на красивите като манекени актьори. Ненавиждам когато някой си въобрази, че като надене маската на трагедията или на смеха/според случая/  и -  хопа! станал вече актьор! И малоумства ли малоумства на екрана. Жестикулира, пери се, вика. А пък аз се питам: Боже, какво гледам, от де се взе тая пародия? И си отговарям: от манекенския подиум.

хахахаа, нали се сещате, кой се има впревдид hahaha hahaha hahaha
и това го казва фенка на актьора с най-смешните и неадекватни жестикулации и мимики!!! Mr. Green
ама злобата няма почивен ден Confused Confused
за Киво няма да говоря, колко може да играе , ама менИкена Кенан Имирзалъолу е класи, класи над въпросния Peace

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 16:27 от Airra

# 636
  • София
Момичета Hugи на мен не ми се иска и вярва да не е влюбен,лично аз бях убедена че е, и спорих тук,ама така си мисля,че ще се засуче повече сюжета и ще е по интересно от гледна точка на сценария.Не казвам на 100%,че ще е така,мойте предположения са такива.Орси Hug,лично аз, до този момен не съм изненадана от нищо,сериала ми харесва много,но загадки няма,всички карти са на масата,нишките се разплетоха,разбра се кой -кой е,кой е физическия убиец,нищо заплетено не виждам,освен тайната около Корхан и Джахиде с мнимата бременност,а все пак не те се главните герои.

Цитат
Може Джесур да е добър актьор  newsm78 Или пък се опитва да докаже и на себе си и на всички , че това със Сю е все още планът за отмъщение и той взима съкровището на Тахсин, а сам вече да е попаднал в плен на любовта без да се усети  newsm78 Не, не вярвам  Thinking  Действително много бързо го разкриха кой е, каква ли е целта на Едже  newsm78

Фенче,така мисля и аз по скоро Naughty

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 16:55 от fay fay

# 637
Привет момичета  Hug
Скрит текст:
Цитат
Истината е, че много-много не вярвам на красивите като манекени актьори. Ненавиждам когато някой си въобрази, че като надене маската на трагедията или на смеха/според случая/  и -  хопа! станал вече актьор! И малоумства ли малоумства на екрана. Жестикулира, пери се, вика. А пък аз се питам: Боже, какво гледам, от де се взе тая пародия? И си отговарям: от манекенския подиум.

и това го казва фенка на актьора с най-смешните и неадекватни жестикулации и мимики!!! Mr. Green
за Киво няма да говоря, колко може да играе , ама менИкена Кенан Имирзалъолу е класи, класи над въпросния Peace

Ами те половината актьори в Турция са бивши манекени и нищо не им пречи да се представят отлично на сцената ... Бурак Оз. , Мехмед Гунсюр  , Мехмед Алакурт ...

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 17:35 от trendafilka

# 638
Скрит текст:
Цитат
Истината е, че много-много не вярвам на красивите като манекени актьори. Ненавиждам когато някой си въобрази, че като надене маската на трагедията или на смеха/според случая/  и -  хопа! станал вече актьор! И малоумства ли малоумства на екрана. Жестикулира, пери се, вика. А пък аз се питам: Боже, какво гледам, от де се взе тая пародия? И си отговарям: от манекенския подиум.

Здрасти, Airra! Как си днес? newsm53
Много интерсно...кхм...колажче smile3503

Може да му се направи разбор, дума по дума smile3521 newsm48
Скрит текст:
Обаче няма смисъл, нали?...
И Еклисиаст  да ти е в помощ  newsm10
https://triangle.bg/bible/ecc/3.html

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 21:41 от mirror_

# 639
  • София
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Още не съм изгледала предишната серия, но от фрага и коментарите ви, оставам с впечатление, че Джесур е много нервен на сватбената маса. Изглежда ми колебаещ се, но не в любовта си, а по-скоро в действията си. Дали му е време за сватба или не? А може и друг да му е дерта. Не видях майка му на сватбата. Явно е тайна, само Корхи за свидетел. Има нещо гнило в Дания  Joy Joy Joy Ще видим в четвъртък как са сглобили фрага  Peace

И аз се радвам за Моторения Джес  Party Party Party И танца във водата е супер  Heart Eyes

# 640

Здаравейте Hug

Много отдавна все изказвах съмнение в истинското  влюбването на Джес в Сю.
Не , че харесвам такъв вид поведение ,просто целта му беше друга и засега я следва.
Голямата жертва за сега е Сю Cry
Тя така и не можа да се ориентира кога я използват и кога не.
Ще ви кажа и друго- Киво когато играе влюбен  е...... неподражаем.

Моля да ме извините ,ако не ви харесва мнението ми Praynig

Не казвам , че при интересен сюжет не би се разиграла интересна история.

# 641
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Какво да ти кажа ... нищо ново  hahaha Тези се бяха покрили за известно време, сега пак изпълзяха  ooooh!  Нямам идея защо не могат да  преглътнат Къванч, все той им е в ума, като обсебени са hahaha За друг красив актьор, бивш модел не съм чела такива плювки  newsm78 Явно го смятат за най- голямата конкуренция на техния идол, по друг начин не си го обяснявам  hahaha  Като не му вярват, да не го гледат, голяма драма, сега ще си разплета чорапките, ааа  Mr. Green А дали става за актьор или не, който трябва отдавна е преценил Peace
Не се ядосвай, те сега са бесни заради рейтинга, сигурно плюенето  ги успокоява  newsm78  Mr. Green

Цитат
Идут вторые сутки, а просмотры растут 10я серия суммарно уже перевалила за миллион и продолжает расти, а первый фраг к 11й только на ютуб уже приближается к отметке в полмиллиона, хотя еще и 24 часа не прошло)))

Фейче  Hug ще почакаме и ще видим, кой крив кой прав. Не ми се ще и на мен да продължава да играе с нея, ама хич, защото тя и без това е съсипана горката  ooooh! Вярвам, че Джесур е добър и състрадателен мъж , съдейки по действията му до сега, дано не ме опровергае  Praynig

Тио  Hug thumbsup  Вивчо  Hug thumbsup
Себи  Hug много е рано още да го видим чак толкова влюбен, да почакаме , пък и Джесур не е Бехлюл Laughing Във всяка роля показва любовта си по много различен начин Киво.

# 642
  • София
Във всяка роля показва любовта си по много различен начин Киво.

А, ей това е  Peace

# 643

Фенче  Heart Eyes Виви Heart Eyes аз нямам критика към сериала, напротив харесвам го и го гледам без да пропускам нито една серия.

Пиша си за впечатленията от сюжетната линия , а тя според мен ,колкото и да ни се иска да имаме искрена любов , още я няма  според мен.Това не значи, че не е  впечатлен от нея и не би се оженил по любов за нея но на по-късен етап.
Нали искаме много серии Laughing

Един неотразим Киво Hug

# 644
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesВ деня на прегръдката ви гушвам виртуално и обично,и ви казвам че сте ми свидни и мили!
Чета по малко,че си имаме гостенче,детето от Англия за отпуската си е тук.Гледам и сериала, благодаря за превода,и руски и български!

Общи условия

Активация на акаунт