Облякоха се...хубаво, обаче после е "следсватбена" картинка, според мен. Джесур си е тръгнал от нея ядосан.

Облякоха се...хубаво, обаче после е "следсватбена" картинка, според мен. Джесур си е тръгнал от нея ядосан.

Как иначе се правят толкова серии, а ?
ами просто ми направи впечатление, забравили са, че е бил опериран явно
и според мен това, което изпитва на този етап Джесур към Сюхан далеч вече не е едното привличане - привличането си го имаше в самото начало , хареса я веднага, каза и в очите, че ще я опитоми, също като Назлъ - именно това и правеше през цялото време - с много внимание, грижа и нежност, много бавно, постепенно, и понеже не е някой подляр не злоупотреби с чувствата и, иначе отдавна можеше да я има, още преди тя да разбере кой е всъщност. Не му влизаше в сметките да се влюби в нея обаче, всичко тотално се промени - да видим как ще я убеди от сега нататък, защото тя не му вярва, че наистина я обича, а много и се иска да е вярно. И доста от зрителите не му вярват, питат се дали не продължава да си играе с нея, не си само ти.Ето, и Снежето
се е разколебала
Аз не вярвам,знам как гледа Киво, когато героят му е влюбен, а този поглед вече го видях на няколко пъти, ама да видим, де
Или пък се опитва да докаже и на себе си и на всички , че това със Сю е все още планът за отмъщение и той взима съкровището на Тахсин, а сам вече да е попаднал в плен на любовта без да се усети
Не, не вярвам
Действително много бързо го разкриха кой е, каква ли е целта на Едже
Орси

и на мен не ми се иска и вярва да не е влюбен,лично аз бях убедена че е, и спорих тук,ама така си мисля,че ще се засуче повече сюжета и ще е по интересно от гледна точка на сценария.Не казвам на 100%,че ще е така,мойте предположения са такива.Орси
,лично аз, до този момен не съм изненадана от нищо,сериала ми харесва много,но загадки няма,всички карти са на масата,нишките се разплетоха,разбра се кой -кой е,кой е физическия убиец,нищо заплетено не виждам,освен тайната около Корхан и Джахиде с мнимата бременност,а все пак не те се главните герои.
Или пък се опитва да докаже и на себе си и на всички , че това със Сю е все още планът за отмъщение и той взима съкровището на Тахсин, а сам вече да е попаднал в плен на любовта без да се усети
Не, не вярвам
Действително много бързо го разкриха кой е, каква ли е целта на Едже

Ще видим в четвъртък как са сглобили фрага 
И танца във водата е супер

Тези се бяха покрили за известно време, сега пак изпълзяха
Нямам идея защо не могат да преглътнат Къванч, все той им е в ума, като обсебени са
За друг красив актьор, бивш модел не съм чела такива плювки
Явно го смятат за най- голямата конкуренция на техния идол, по друг начин не си го обяснявам
Като не му вярват, да не го гледат, голяма драма, сега ще си разплета чорапките, ааа
ще почакаме и ще видим, кой крив кой прав. Не ми се ще и на мен да продължава да играе с нея, ама хич, защото тя и без това е съсипана горката
Вярвам, че Джесур е добър и състрадателен мъж , съдейки по действията му до сега, дано не ме опровергае 
много е рано още да го видим чак толкова влюбен, да почакаме , пък и Джесур не е Бехлюл
Виви
аз нямам критика към сериала, напротив харесвам го и го гледам без да пропускам нито една серия.
Препоръчани теми