Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 199
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, Smile bouquet
И аз го харесах( първото, светлозеленото), но само от помирисване в магазина Simple Smile
Ще го купя и ще споделя впечатления.

# 421
Аз съм ползвала другото зелено Коколино с грейпфурта...кефеше ме.

Сано омекотител съм ползвала само концентрат, около 8 лв. беше цената и се слага по половин капачка от 40 мл само. Ухаеше брутално силно и трайно, направо се опиянявах.
Излизаше и пО на сметка...

Омото...да, Омото. Милише си доста. Вчера прах с това за цветно и сутринта в хола миришеше доста силно. /там суша дрехите на климатика/ Peace

# 422
Още не съм прала с него, но се надявам поне като интензитет ароматът да не е толкова силен. Що се отнася до омекотители - наскоро взех Медикс Алвина, този - черния http://mexon.bg/productgroup/alvina-deluxe-perfume/ и мога да кажа, че доста ми харесва - омекотява и ароматизира добре. Peace

# 423
Още не съм прала с него, но се надявам поне като интензитет ароматът да не е толкова силен.  Peace

А, силен си е Mr. Green Вадих пижама оня ден, прана с Омо и първите два дена като си лягах с нея, се усещаше Peace
Затова те посъветвах, първо да опиташ с малка опаковка и да прецениш, дали те устройва като аромат поне. Като изпиране е ок.

# 424
Благодаря, Тета - свърши тя, вече взех 8 кг = 80 пранета. Ще комбинирам с омекотител, хубаво, че поне изпира добре.  Wink

# 425
Аз новите торби с прах ги държа в коридора, като ароматизатор. Като се влезе, да те лъхне на чисто...
Спестявам и от ароматизатор тъй hahaha

Остави ги съседите, важното е ти да се сработиш с него Laughing .../с Омото де/

# 426
Днес минах през ДМ и се загледах в ароматизатор за перални и сушилни. Пише, че се ароматизират дрехите.  Каква тогава е разликата между него и обикновените омекотители?  newsm78

Останах приятно изненадана от този Медикс Алвина:

Скрит текст:

# 427
  • Враца
_Smile_, във Враца съм.  Peace

# 428
  • оттам, откъдето започва България
Въобще не се изненадвайте от омекотителите на Медикс Алвина. И преди съм писала, че са доста трайни като аромат, стига да намериш този, който ти харесва.
Когато пера с течен перилен препарат Медикс Алвина въобще не ми се налага да слагам омекотител, ароматът си остава и след пране, но е деликатен.  Peace

# 429
Ако държиш на него, мога да го купя от тук и да ти го пратя по куриер. Ако искаш, пиши на лично  Simple Smile

# 430
Ай ся, и трол #Crazy По - голям перач у форума няма от мен. Не съм разбрал за тоя прословут марсилски сапун. Пуснете снимка, да знам какво да търся.

# 431
Да , знаем...имаш и две перални... bowuu

# 432
До скоро бяха три, но подарих стария Симо на семейство в нужда.

# 433
За пералните знаем, ама за най-големия перач ще имаш да взимаш  smile3534

# 434
До скоро бяха три, но подарих стария Симо на семейство в нужда.
На ония съседи под наем ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт