Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
А да Laughing успокоих се. Понеже не можах да отворя линка на Дидка bowuu

# 406
Дидка е показала този http://www.ebag.bg/omekotiteli.html  Така дали го виждаш?

# 407
Аха..виждам го така. Peace
Аз съм ползвала само белия с бебето едно време...
Айде...пускай пенка да пере Laughing

# 408
  • оттам, откъдето започва България
 ooooh!, тя Дидка, освен че не е качила както трябва линка, едва сега, след като Гес написа, разбра, че омекотителят е за 10 пранета.  Joy
Явно вече и очилата не ми помагат.  hahaha
Взех лупата и погледнах на опаковката, че наистина се слагат 100 мл на пране.
Аз го ползвам по-дълго, тъй като не слагам пълна капачка.

# 409
ooooh!, тя Дидка, освен че не е качила както трябва линка, едва сега, след като Гес написа, разбра, че омекотителят е за 10 пранета.  Joy
И аз така.  hahaha Гледах и на Семаната, и от нея се слага по пълна капачка. Аз слагам по-малко и пак ми ухае прането, ако сложа по цяла, сигурно ще се усеща и на улицата.  Joy  Не обичам много ароматизирано пране, разчитам само на праха да ми го ароматизира. Омекотител слагам само на пуловерите, че ги пера с Первол и не миришат на нищо. ooooh! Ще слагам по малко Бинго, да видим как ще е. Peace
Дидка, аз вчера отворих линка, който си дала, но днес не можах.  Peace

# 410
  • в огледалото на живота
Смеете си вие за пургатива в прането,но аз навремето противозачатъчни таблетки в саксиите с теменужки съм слагала.... hahaha
Е,не видях ефект какъвто описваха,ама пусто любопитство  Mr. Green

Гес,ти ли беше питала за омекотител АВС?
Бях си взела малка бутилка преди доста време/сигурно 2г./.Беше в промопакет с прах от същата серия с аромат на рози.
На снимката в кафявата туба:

Честно казано,не ми допадна аромата му,твърде сладникав и захаросано ванилен.Като консистенция обаче доколкото помня беше нормален.
Не съм повтаряла повече,тъй като нямаше малки разфасовки и друг вид от него.

# 411
  • Бургас
И аз така, слагам четвърт капачка и пак се усеща и омекотява.

# 412
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, което не ми е проблем, но ми е малко странна защото досега не съм ползвала прах без никакъв аромат. Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам (напоследък мнооого рядко ползвам, имам Семана, която е на привършване, но искам да пробвам нещо друго, колебая се между Бинго и Коколино, тях никога не съм ги ползвала)?

При мен Денк мит за цветно оставя миризма, която никак не ми харесва. Слагам му зелено Коколино, защото ми мирише свежо. По мое мнение на здравец Laughing
Smile, кое зелено Коколино точно, може ли линк?
Пиша от телефон и не намирам снимка, която да мога да кача. В Лидл го има това зелено Коколино, не е парфюмно. Харесва ми и лилавото, но него го взимам от квартален магазин за паралелен внос и винаги е над 4.50 лв, в Лидл на промоция последния път взех за 2.49 лв., много изгодно. Гледам в емаг, че белия Сано е на 6.99 и се чудя дали да не си спретна една поръчка с прахове и омекотител и да ми ги доставят директно в... пералнята. Laughing

# 413
  • оттам, откъдето започва България
Който си търси прах Омо универсален 2 кг. - 6,45 лв.; Первол 2 бр. х 2 л. - 12,99 лв. и омекотител Максима Сано /Био или Сензитив/ - 2 л. - 6,49 лв. Другата седмица в Кауфланд.

# 414

Пиша от телефон и не намирам снимка, която да мога да кача. В Лидл го има това зелено Коколино, не е парфюмно. Харесва ми и лилавото, но него го взимам от квартален магазин за паралелен внос и винаги е над 4.50 лв, в Лидл на промоция последния път взех за 2.49 лв., много изгодно. Гледам в емаг, че белия Сано е на 6.99 и се чудя дали да не си спретна една поръчка с прахове и омекотител и да ми ги доставят директно в... пералнята. Laughing

Едното, което е зелено ( светло зелено, резеда) е това:
Скрит текст:

А другото, мисля, че се води грейпфрут, ето това:
Скрит текст:

Кое от двете е това, което ползваш?

# 415

Цитат
Smile,
Скрит текст:

А другото, мисля, че се води грейпфрут, ето това:
Скрит текст:

Кое от двете е това, което ползваш?

# 416
  • Враца

Сано омекотител,особено концентрат,е най-трайният ,който съм срещала. Особено един тъмно син...ултра фреш май се водеше.

Точно Сано ултра фреш си взех,
не мирише в/у дрехите и хавлиите са твърди..  newsm78
а сложих колкото е указано на опаковката - 100 мл.
Може би, защото водата е по-твърда, знам ли?

# 417
Вчера си получих ОМО-то за цветно пране. Трима човека /съседи, приятели/ идваха днес и всички /поотделно/ ме питаха какъв е този странен мирис - на бакелит, изгорял кабел, на зъболекар... Twisted Evil Mr. Green То... и аз обичам странни аромати, ама това надмина всичките ми представи, не очаквах да е толкова брутален.  Crazy

# 418
  • Враца
А някой знае ли какъв е този ленор и защо не мога да го намеря никъде.
Взех го преди месеци от DM, а сега го няма и там.
Периодично се появи някъде и изчезне.

# 419
Smile,
Скрит текст:

Lirena, ползвам първото- светлозеленото (което оставих в поста). Второто на мен ми е много сладникаво  Peace

vmarinska, този Ленор, ако си в София го има в Хали Бодинор. Миналата седмица го видях и в Лили, но там не винаги го има. Също и Пикадили зареждат много видове Ленор, но не зная и техни магазини къде останаха.

Общи условия

Активация на акаунт