Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 211
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Pazardjik
Забавно ни беше, но благодарение на господина с маята, а не на теб.
Добре, ще пробвам. Колко сода се слага?
аз слагам 1 суп.лъжица...

# 391
За да стане по-забавно ще кажа,че преди много години, когато автоматичните перални бяха все още  рядкост ,а да се снабдиш с вносен прах за пране беше почти невъзможно  /имаше само Синпро , Биопон и някакъв с пате на кутията/ , беше хит да се слага пургатив. Прането се изпирало по-добре и бялото ставало по-бяло. Какъв му е бил състава-въобще не зная.

# 392
  • оттам, откъдето започва България
 Joy И аз имам спомен за пургатива, но не си спомням подробности.
Fortuna, вземи си Бинго софт http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … Sensitive-1%D0%BB и няма да съжаляваш. Много деликатен аромат остава след прането.

# 393
Скрит текст:
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, което не ми е проблем, но ми е малко странна защото досега не съм ползвала прах без никакъв аромат. Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам (напоследък мнооого рядко ползвам, имам Семана, която е на привършване, но искам да пробвам нещо друго, колебая се между Бинго и Коколино, тях никога не съм ги ползвала)?

При мен Денк мит за цветно оставя миризма, която никак не ми харесва. Слагам му зелено Коколино, защото ми мирише свежо. По мое мнение на здравец Laughing

Smile, кое зелено Коколино точно, може ли линк?

# 394
  • Враца
Здравейте,
търсих, но не намерих актуална информация за прахове и омекотители Sano.
И какво е Жавел ефект?  Rolling Eyes

# 395
Здравейте,
  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … S_aOiZflm8v1oPKIw  По - добре, господинът с маята, от колкото, примерно #Crazy, господинът с шлифера, хохо Mr. Green

# 396
  • Враца
Здравейте,
  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … S_aOiZflm8v1oPKIw  По - добре, господинът с маята, от колкото, примерно #Crazy, господинът с шлифера, хохо Mr. Green

Мерси, sandokanchev!
А добър ли е този прах или отново е куха реклама?
Омекотителите също?

# 397
Здравейте,
Сано са си добри, въпреки, че в последно време, мисля newsm78, им падна качеството, не знам newsm78 Като се роди малката, преди 11 г , бялото искреше от белота, а как ухаешеее ooooh! Скоро вземах, но нещо не съм удовлетворен Mr. Green Течният не съм го пробвал newsm78

Мерси, sandokanchev!
А добър ли е този прах или отново е куха реклама?
Омекотителите също?

# 398
  • Враца
За периода който говориш, най-бялото ми пране беше с прах Apta,
дълги години го ползвах и бях изключително доволна,
спомням си , че си купувах и марсилски течен сапун на тази фирма - страхотен!
В същия период си купувах и Sano, но с нищо не ме впечатли повече от Apta-та.  Naughty
Днес си взех омекотител Sano, сега прострях, доста силно и приятно мирише,
но дали омекотява и дали е траен, ще рапортувам след няколко дни.  bowuu

# 399
Мии, нали Апта и Марсилския сапун бяхаа, посредствени newsm78 На кого да вярвам newsm78

# 400
Апта е собствена марка на верига супермаркети. Това означава, че се произвежда от производителя, който предлага най-добри условия, т.е. най-ниска цена. Аз също съм ползвала преди десетина години един суперкомпактен прах на Апта, който беше произведен от Dalli Werke и беше фантастичен, но за съжаление сега праховете Апта се произвеждат от McBride, които предлагат меко казано посредствени продукти, въпреки че са №1 в private label сектора. Най-добрите продукти собствени марки са на Dalli Werke.

Относно марсилския сапун. Като четете, разбирате ли прочетеното? Ти пита за конкретен продукт с аромат на марсилски сапун, за който ти писах, че е посредствен. Има десетки различни марки препарати с [аромат на] марсилски сапун; има марсилски сапун на калъпи, има марсилски сапун настърган, на топчета, течен и каквото ти дойде на ума. Даже в нашия Лидл има течен препарат с аромат на марсилски сапун. Защо генерализираш като с маята и содата, между които за теб няма разлика, а всъщност едното е химичното съединение натриев бикарбонат, а другото е дрожди, т.е. живи организми. И между другото, не са "все от 7 нагоре". Ти трол ли си? Кажи, за да знам дали изобщо да се хабя да пиша и да обяснявам.

# 401
Не се хаби според мен.

Сано омекотител,особено концентрат,е най-трайният ,който съм срещала. Особено един тъмно син...ултра фреш май се водеше.

# 402
Ами вземи и двата. Mr. Green
Той Бинго е за 10 пранета, така че бързо ще свърши.

Скрит текст:
Някой ползва ли прах My Forest? Аз много отдавна не съм си взимала. Видях в Елитис, че са пуснали някакъв нов в оранжева опаковка за бели и цветни дрехи. Вече се слагат по 60 г/85 мл на пране, а от кутията си сглобяваш сам мерителна чашка. Сърбят ме пръстите лекичко. Аз докато го ползвах (бяло, цветно и fresh air) не съм имала никакви проблеми, но в темите имаше оплаквания за много пяна, неразтворени гранулки, миризма на гранясала мас и малко се колебая.
Соломоновско решние.  Hug Ще пробвам и двата.  Grinning

Скрит текст:
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, което не ми е проблем, но ми е малко странна защото досега не съм ползвала прах без никакъв аромат. Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам (напоследък мнооого рядко ползвам, имам Семана, която е на привършване, но искам да пробвам нещо друго, колебая се между Бинго и Коколино, тях никога не съм ги ползвала)?

При мен Денк мит за цветно оставя миризма, която никак не ми харесва. Слагам му зелено Коколино, защото ми мирише свежо. По мое мнение на здравец  Laughing
Благодаря, ще пробвам точно този.  Peace

Скрит текст:
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, .......
 Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам

Прах Омо  Mr. Green
Ни щъ, Тета, още не съм стигнала до фазата да събирам прахове в шкафа  Mr. Green  Hug , сега преминах на dm, сякаш няма да го сменя скоро.  Peace

Joy И аз имам спомен за пургатива, но не си спомням подробности.
Fortuna, вземи си Бинго софт http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … Sensitive-1%D0%BB и няма да съжаляваш. Много деликатен аромат остава след прането.
Дидка, взех Бинго стари найт, днес ще го пробвам.  Peace

# 403
Бинго софт не е ли омекотител?
А ти си купила прах ли  newsm78

# 404
Омекотител, Тете, си купих (няколко пъти прочетох етикета, да не би да е някакъв течен перилен препарат).
Ето този http://www.ebag.bg/omekotitel-bingo-soft-starry-night-1-l-1.html

Общи условия

Активация на акаунт