Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
 Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, което не ми е проблем, но ми е малко странна защото досега не съм ползвала прах без никакъв аромат. Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам (напоследък мнооого рядко ползвам, имам Семана, която е на привършване, но искам да пробвам нещо друго, колебая се между Бинго и Коколино, тях никога не съм ги ползвала)?

# 376
  • Русе
Joy
Е, не. Реших, че съм объркала темите.
В някоя готварска попаднахме Laughing

# 377
Ами вземи и двата. Mr. Green
Той Бинго е за 10 пранета, така че бързо ще свърши.

Някой ползва ли прах My Forest? Аз много отдавна не съм си взимала. Видях в Елитис, че са пуснали някакъв нов в оранжева опаковка за бели и цветни дрехи. Вече се слагат по 60 г/85 мл на пране, а от кутията си сглобяваш сам мерителна чашка. Сърбят ме пръстите лекичко. Аз докато го ползвах (бяло, цветно и fresh air) не съм имала никакви проблеми, но в темите имаше оплаквания за много пяна, неразтворени гранулки, миризма на гранясала мас и малко се колебая.

# 378
Еее, на червено вино съм, не съм с температура. И аз се учудих, че препоръчват хлебна сода, мая, за омекотяване, но викам, нова хитринка, знам ли newsm78 По - скоро оцетът се ползва за омекотяване на коси и тъкани, ма знам ли newsm78 Па и не правя разлика между сода и мая, все от 7 нагоре.

# 379
Разсмяхте ме! Чета и се чудя да изпера или да взема да сготвя покрай новите рецепти в темата.  Joy

teta75, ще потърся въпросния омекотител следващия път. Благодаря!

# 380
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, което не ми е проблем, но ми е малко странна защото досега не съм ползвала прах без никакъв аромат. Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам (напоследък мнооого рядко ползвам, имам Семана, която е на привършване, но искам да пробвам нещо друго, колебая се между Бинго и Коколино, тях никога не съм ги ползвала)?

При мен Денк мит за цветно оставя миризма, която никак не ми харесва. Слагам му зелено Коколино, защото ми мирише свежо. По мое мнение на здравец  Laughing

# 381
Joy Иаз.  Peace

Купих и прах за цветно на dm. Нито той, нито този за бяло имат някакъв аромат, .......
 Та, какъв ароматизатор ще ми препоръчате да използвам

Прах Омо  Mr. Green

# 382
Ползвала съм My foresta,доста време и пяна не съм виждала,нито другите изброени неща.Понеже го взимах за малкия,не се справяше със всички петна за това го смених.

# 383
  • София
МП се оплака, че дрехите му миришели много силно на прах за пране, при все че слагам омекотител и точно тези дрехи са прибрани преди седмица-две от простора... Ползвам капсулите Ариел за цветно, пералнята е пълна. Мен не ме дразни аромата, нито миришат толкова силно, но... С Омо миришеха по-кратко време Flutter

# 384
Да не му миришат на омекотителя пък newsm78
Вземи му прах Денкмит сензитив от ДМ-той е без мирис. няма да му миришат на нищо, освен на чисто.

# 385
  • София
На Ариел си миришат. На мен ми харесва, така че той да се спасява Simple Smile Имам Персил сензитив, по-натам ще го пробвам.

# 386
Освен да пускаш допълнително/допълнителни изплаквания Peace

Персил сензитив също има аромат, но като цяло Персилите ухаят доста по-деликатно.

# 387
  • Pazardjik
А омекотител слагате ли? Аз като сложа и се притъпява миризмата и на най-силно ароматизираните прахове. Иска ми се дрехите да миришат на праха, а омекотителя само да омекотява. Как е възможно да го постигна?

teta75, ти с кое Омо переш?

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 17:33 от Reni Angelova

# 388
  • Pazardjik
Как се разтваря тази сода в отделението за омекотител като там трябва да се слагат само течности?
радвам се че ви е забавно водата си „взима содата„и се разтваря в барабана аз правя така всеки път като ми свърши омекотителя.На всички ,който ми се присмиват нека пробват Grinning

# 389
Забавно ни беше, но благодарение на господина с маята, а не на теб.
Добре, ще пробвам. Колко сода се слага?

Общи условия

Активация на акаунт