Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
_Smile_, благодаря ти за информацията, имам капсули за бяло на Персил. Исам да опитам Омо за бяло, заради аромата му, който коментирахте. И Ариел за цветно /този, който премахва петната от 1 изпиране/.

# 361
  • 1st floor
Цветният Омо мирише ли пак толкова силно колкото и старият за бяло пране? Ще ми се да го пробвам, но всеки път забравям и купувам Ариел.

# 362
Според мен Омо мирише силно. Въпрос на вкус е дали ще ти хареса. Течното Омо за цветно на мен ми харесва като аромат, на праха ми се струва по-натрапчива миризмата още от плика и не посмях да взема. Вчера пък пуснах една цветна пералня с прах Персил - мирише чудно според моя нос  Laughing

Днес се запасих с кърпички Денкмит. Доверих се на  Guess и понеже малките опаковки бяха свършили (изкупили сте ги от темата  Laughing) взех 2 големи по 50 бр. Така и така претърчам до Лидл през седмица да взимам от техните, сега ще се кротна за известно време.

# 363
А омекотител слагате ли? Аз като сложа и се притъпява миризмата и на най-силно ароматизираните прахове. Иска ми се дрехите да миришат на праха, а омекотителя само да омекотява. Как е възможно да го постигна?

teta75, ти с кое Омо переш?

# 364
Понякога слагам омекотител, понякога - не. Вчера прах блузи и спортни екипи и не им сложих. Добре си миришеха на чисто, ненатрапчив мирис на Персил като от пакета и след като изсъхнаха. На чаршафите сложих розов омекотител Максима и за първи път нямат никакъв аромат след изсъхване. Може би е заради студеното време. Суших ги навън.

# 365
Течното Омо за цветно и на мен ми харесва като аромат  Peace Няма нищо общо с праха Омо за цветно.

# 366
А омекотител слагате ли? Аз като сложа и се притъпява миризмата и на най-силно ароматизираните прахове. Иска ми се дрехите да миришат на праха, а омекотителя само да омекотява. Как е възможно да го постигна?

teta75, ти с кое Омо переш?

И с двата вида пера. Аромата им е близък на двата вида според мен, да не кажа еднакъв.

В ДМ имаше омекотител Денкмит сензитив, ако не се лъжа, беше без аромат...с едно бебе на етикета. Не съм сто процента сигурна обаче...за това дали имаше или нямаше аромат Thinking

# 367
  • Pazardjik
 Wink

teta75, ти с кое Омо переш? WinkОт моята свекърва научих този трик вместо омекотител цода за хляб в отделението и хем прането е мекичко хем аромата на праха се запазва и е хипоалергенно.

# 368
Как се разтваря тази сода в отделението за омекотител като там трябва да се слагат само течности?

# 369
Слагаш и малко захар, ли сол беше, да се втечни, и тогава сипваш в отделението. Знам от хлебопекарната. В ЛИЛИ праховете са с баркод 98..., произведени за източния пазар. Аз купувам само с 4...

# 370
Да, разбира се, слагаш и малко брашно и си омесваш содени питки в пералнята. Rolling Eyes

# 371
  • Русе
Слагаш и малко захар, ли сол беше, да се втечни, и тогава сипваш в отделението. Знам от хлебопекарната. .......
Това шега ли е? Щото ако не е Shocked Как ще слагаме мая за хляб в пералня? Тя имаше предвид сода бикарбонат.

# 372
Въпросът беше как да втечним хлебна мая newsm78, която да сложим в отделението за омекотител, за да се ползва по точно тва предназначение при последното плакнене newsm78.

# 373
Приятелю, да не си с температура. Каква мая? Аз навсякъде виждам "сода".

# 374
  • Бургас
 Joy
Е, не. Реших, че съм объркала темите.

Общи условия

Активация на акаунт