Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • оттам, откъдето започва България
Щом си прала с Ариел, на който също ми идва силен аромата, то наистина ще ти хареса аромата на Омо.  Peace

# 346
Прах персил сензитив също има аромат...въпреки,че се води сензитив. Само се води обаче.. Whistling

# 347
Щом си прала с Ариел, на който също ми идва силен аромата, то наистина ще ти хареса аромата на Омо.  Peace
Дидка, точно това ми липсва в Ариела за цветно, с който пера в момента. Ами ето снощи пак пуснах една пералня и едва долавям някакъв аромат... Нито като простирах снощи (на закрито), нито днес, когато дрехите са поизсъхнали! А аз искам аромат! Държа на хубавия аромат. От тук е купуван праха, пакет 7 кг и съм сигурна, че не е някакво менте.  Peace

# 348
  • оттам, откъдето започва България
Моят опит е само с прах Ариел за бяло пране.  Peace
За цветно не знам как е ароматът.

# 349
Дидка, точно това ми липсва в Ариела за цветно, с който пера в момента. Ами ето снощи пак пуснах една пералня и едва долавям някакъв аромат... Нито като простирах снощи (на закрито), нито днес, когато дрехите са поизсъхнали! А аз искам аромат! Държа на хубавия аромат. От тук е купуван праха, пакет 7 кг и съм сигурна, че не е някакво менте.  Peace

Значи Омото е баш за теб.

# 350
А някой от вас дали е пробвал скоро Тайд? Взехме го с идеята да перем и цветно и бяло. Но тук, благодарение на вас разбрах, че щом на пакета не пише Color (а и прочетох в състава някакви кислородни избелващи агенти), трябва да се ползва предимно за бели и много светли дрехи. Сега търся прах за цветно. От течните, които ползвах доста години, вече съм се отказала. Пробвала съм почти всички, но напоследък вече не могат да ме спечелят.  Peace

# 351
  • София
 Crossing Arms еми не знам, нямам впечатление, че обонянието ми не е наред, но прахът Омо далеч не е толкова миризлив. Може би веднага от магазина - да (усещам го в колата от багажника), но като престои 1 месец, макар и запечатан,  далеч не е така силен. А когато изпереш дрехи, спазил си дозата и програмата е била нормална, а не кратка, ароматът е съвсем стандартен.  

# 352
  • София
А някой от вас дали е пробвал скоро Тайд? Взехме го с идеята да перем и цветно и бяло. Но тук, благодарение на вас разбрах, че щом на пакета не пише Color (а и прочетох в състава някакви кислородни избелващи агенти), трябва да се ползва предимно за бели и много светли дрехи. Сега търся прах за цветно. От течните, които ползвах доста години, вече съм се отказала. Пробвала съм почти всички, но напоследък вече не могат да ме спечелят.  Peace

За цветно си вземи нещо различно от Тайд. Той е нисък клас.
Пробвай Персил, Омо, Ариел, често ги пускат на промоция.

Аз лично съм пробвала Тайд и няма да повторя. Боклук.

# 353
Хей, здрасти, Bенито! Отдавна не си се включвала в темата. Радвам се да те видя!

Мисля, че споменахте за кърпичките на DM, че са намалени на 2,50 лв. Много са добри, нямам издънки с тях. Особено на тази цена, изключително много си заслужават. Аз няма да си взема този път, защото имам четири кутии от предно намаление.

здрасти, погледнах темата. Нищо ново Laughing

А някой от вас дали е пробвал скоро Тайд? Взехме го с идеята да перем и цветно и бяло. Но тук, благодарение на вас разбрах, че щом на пакета не пише Color (а и прочетох в състава някакви кислородни избелващи агенти), трябва да се ползва предимно за бели и много светли дрехи. Сега търся прах за цветно. От течните, които ползвах доста години, вече съм се отказала. Пробвала съм почти всички, но напоследък вече не могат да ме спечелят.  Peace

За цветно си вземи нещо различно от Тайд. Той е нисък клас.
Пробвай Персил, Омо, Ариел, често ги пускат на промоция.

Аз лично съм пробвала Тайд и няма да повторя. Боклук.

тайд не е нисък клас, среден клас е

# 354
  • In transit
Този прах има ли аналог на българския пазар?

# 355
Някой да е поръчвал нещо от "Чист дом"?
http://www.chistdom.com/

# 356
  • София
Цената на прах ОМО каква е и пускат ли го промоция по веригите?

# 357

Омо беше до миналата сряда на промоция в ДМ, както и във Фантастико в София, на цена 6 и нещо. Редовната му е към 10-11 лв за 20 пранета.

# 358
  • София

Омо беше до миналата сряда на промоция в ДМ, както и във Фантастико в София, на цена 6 и нещо. Редовната му е към 10-11 лв за 20 пранета.
Благодаря! Ще чакам следващата.

# 359

Благодаря! Ще чакам следващата.

В момента Персил отново е на промоция в Лили - 20 пранета 6.99 лв - гел, капсули и прах. Ако искаш от високия клас, но не ти се чака Омо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт