Перилни препарати и омекотители – 44

• 75 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Аз изневерих на Семана с тези два омекотителя:
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Харесва ми, че остава миризма и след сушилнята.
Взех от цветоулавящите кърпички от ДМ, но още не съм ги пробвала. Сега ползвам такива от Лидъл.

# 331
Днес си купих ето този Ариел от местна верига за 16 евро http://prikachi.com/images/233/9029233d.jpg но никъде не намирам кода кога е произведен,има само един код,който се вижда на снимката.На предишната ми опаковка ето тук имам код http://prikachi.com/images/243/9029243M.jpg но в новата кутия не можах да намеря.Да не би да е този код,който е под броя пранета, но той не ми говори нищо.

# 332
Понякога така ги крият тези кодове, че съм въртяла като малоумна кутията или плика по сто пъти, докато го видя #Cussing out Виж пак, трябва да е 10цифрен, като на първата ти снимка...

# 333
Здравейте! Отдавна ви чета, доста неща научих от темата. Сега пиша с въпрос и моля някой да ме ориентира - какво мислите за това ОМО за цветни? Мислех да взема Персил, тъй като досега перях с Ариел, но ми се иска да сменя малко. http://m.emag.bg/perilen-preparat-omo-auto-ultimate-color-avtoma … 216/pd/D8CV63BBM/.
За бели съм си взела Тайд. Благодаря предварително!  bouquet

# 334
  • Пловдив
Аз много харесах това ОМО как изпира, но мъжа ми категорично забрани да пера с него, заради наистина много силната миризма. След отваряне на сушилнята в помещението не се дишаше.

# 335
То е като бялото. И самите дрехи после при обличане си миришат яко ден-два. На мен ми харесва... може да пробваш с малка опаковка първо..

# 336
  • оттам, откъдето започва България
 Joy И аз съм като мъжа ти относно аромата на Омо.

# 337
  • Бургас
Аз пък, нали складирам прахове в големи количества, явно при мен си изветрява миризмата след два-три месеца стоене. Или съм свикнала, или и двете. Много съм доволна. Даже, сравнено прането ми с лидълския формил от пакетите, е много приятно ухаещо. Понякога забравям да сложа омекотител и след формила миризмата е на мокри дрехи, да не кажа къпана циганка.   Laughing

# 338
Ако е от пакет, явно споменаваш Формил сензитив. Не съм го пробвала, но предпочитам прането ми на нищо да не мирише, само да не понасям тази миризма на Омо. Прекалено силна ми идва. Аз съм пробвала само за бяло пране и слава Богу не съм разнасяла този аромат със себе си. За цветно не съм опитвала и нямам и намерение, но ако пак така "ухае" не бих го причинила нито на себе си, нито на околните. Не ми харесва дрехите ми да миришат силно на прах за пране или омекотител.  Naughty

# 339
  • Бургас
Да, сензитива.

# 340
  • Пловдив
Аз обичам да ми мирише, но омото наистина е отровно силно. Напоследък съм се прехласнала по омекотителите на сано, супер трайни и силни като аромат.

# 341
Съжалявам, че така се е представил. Аз от Формил за бяло си бях доволна.

# 342
  • Бургас
Ооо, и аз съм доволна, изпира много добре - от една ленена покривка без третиране ми изпра няколко пръски от смесен фреш (моркови, мандарини, портокал и ябълка). И то престояли за пране сигурно 5 дена, бях видяла едното петно и го третирах, но други няколко ги видях преди да пусна пералнята. Всичко беше изпрано. Единствено ми е непривично, че не миришеше на нищо прането, ако забравя омекотител другите прахове винаги си имат, макар и лек, аромат. Тук нямаше никакъв.

# 343
Аз с прах sensitiv от нито един вид не съм прала, но ми се струва, че е нормално да няма аромат, тъй като той е за бебета и хора с чувствителна кожа. Може би поради тази причина липсва и аромат.
Ако греша - поправете ме. Наистина не съм ползвала прахове сензитив, а само омекотител от този вид.  newsm78
В крайна сметка е важно, че ти е изпрал. Другия път не забравяй да си сложиш омекотител, като переш с Формила.
 Peace

# 344
Благодаря ви много, момичета - навихте ме, ще го взема! Както казват дамите от "Парфюмната тема", аз съм от "Врачанската школа" (без да съм от Врачанско) - обичам ароматът да е силен, наситен, дълготраен и присъствен. Така че, явно този е точно от "моите"!  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт