Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
И аз не чакам. Не съм ги купувал да ги жаля и слугувам. Само Ленора ми мирише след сушилня, особено синия.

# 496
  • оттам, откъдето започва България
Е, то хубаво да перем по 2-3 перални една след друга, ама то няма къде да се простира.  newsm78
Явно вие сте с големи тераси.  Peace
Аз до 2 малки пранета едно след друго съм прала, като е лошо времето, че ще ги събера на терасата. Като е топло и съхне бързо може и 4 да стигна, ама зависи какво пране пера.

# 497
Купи си сушилня.

# 498
  • оттам, откъдето започва България
Отгледах си децата без сушилня и за двама души ми се струва неоправдана покупка.
Сушилнята си е точно за пълна къща.  Peace

# 499
  • Враца
Аз нямам място за сушилня. Никакво!  Naughty
Иначе имам голям простор на терасата и
сушилник вътре в стаятадо парното, за една нощ всичко е сухо.
А и аз не препълвам пералнята, гледам да е до половината някъде.

# 500
  • София
Аз тази зима пускам допълнителна центрофуга и успявам да сместя по 2 перални на ден. Много народ сме. Децата, кучето все нещо ще нацапа, а напоследък и прането на дядото поемам.

# 501
Здравейте, при прането на дрехите на малкия якето му се е оцветило Sad прах го на 60 градуса, защото така пера неговите дрехи, а якето трябваше на 40, но го сложих с другите дрехи и сега е жълто със сини петна. Пера с Персил sensitiv. После го пуснах само него с прах и цветоулавяща кърпичка на 40 градуса, но не се изпра. Сега го пуснах с капсула Персил, но ако пак не е изпрано с какво мога да го оправя?

# 502
Винаги сортирай по цветове за в бъдеще, за да няма подобни проблеми. Тъмните на едно пране, светлите-отделно Peace

А якето жълто ли е? Жълтия цвят не се пере с червени и черни дрехи. Поемат. Аз имам детски жълти блузи, на които цветът  се е"овалял", но на мен не ми пука за тях особено Grinning

Дали Вениш за цветно няма да помогне Thinking Петната са се фиксирали вече вероятно и ще е по-трудно  Confused

# 503
То самото яке е пуснало, подплата е синя. То си пише да се пере на 40 градуса и така го перях попринцип, но сега реших, че няма да го пускам отделно и го нагласих. Иначе е жълто Simple Smile

# 504
Беше жълто tooth....искаш да кажеш. Hug

Да, такива дрехи са гадни за пране. Например да има бяло и друг силен цвят. Тогава е добре да се сложи една или даже две цветоулавящи кърпички, които да предотвратят преноса на цветовете. Peace

Дано се включат и други с акъл по въпроса Rolling Eyes

# 505
Това е препарат, който премахва пренесените багрила
Скрит текст:
Има поне три различни вида - избери, който ти се струва най-подходящ за твоя случай. Продава се в повечето вериги и в магазините за битова химия.

# 506
Точно, беше жълто Grinning дано има начин да го оправя, ако ли не ще купя друго зимно яке, какво да се прави, аз съм си виновна Simple Smile

# 507
Виж поста над твоя...има конкретно предложение за решаване на проблема Grinning

# 508
Благодаря, Гес, довечера ще пратя ММ да купи!

# 509
Отгледах си децата без сушилня и за двама души ми се струва неоправдана покупка.
Сушилнята си е точно за пълна къща.  Peace

Зависи от ситуацията. И аз си отгледах децата без сушилня, на парно в панелен блок. Сега живеем двамата в нова кооперация-без парно,с изолация и ПВЦ дограма.В нашия случай не е добре да се суши вътре. Влажността нараства над допустимата.
И аз нямам място за сушилня вътре,но рискувах и сложих на остъклена тераса. Остъклена,остъклена,но в студените дни беше около нулата. Е,нищо и няма вече 3 години. И като видя колко литра вода изхвърлям.....

Общи условия

Активация на акаунт