Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
Ние имаме на етажа помещение за сушене на дрехи.Там простирам.

Все още имам немски Ариел от който съм много доволна,но трудно намирам.
Омекотител купих  от ДМ-Denkmit-праскова .Не е лош.

# 511
Как не е лош! Ужасен е. На нищо не мирише, а така се надявах на прасковена миризма върху дрехите си.

# 512
  • Враца
Как не е лош! Ужасен е. На нищо не мирише, а така се надявах на прасковена миризма върху дрехите си.

Забелязала съм, колко много се различават обонятелните възприятия при различните хора.
Ето, аз синият ленор не го харесвам и не го усещам добре. В смисъл някак сбит концетриран аромат,
докато жълтия който показах, прави облак, стеле се, подушвам го от другата стая.
Така е и при парфюмите, аз един не го усещам изобщо, други го намират за ароматна бомба.
И обратното.
Нормално е значи, да се случва и при омекотителите.

# 513
Не, този на нищо не мирише.

# 514
Мирише, мирише... точно на праскова. Аз понеже не харесвам плодовите аромати, също го усещам от другата стая  Laughing

# 515
Да, мирише от бутилката, но като сложиш препоръчаната доза (30 мл), върху дрехите няма никаква миризма. Поне при мен де.
От друга страна, някой сподели по-напред, че Максима миришел много слабо върху дрехите, което за мен е абсурд, защото при мен ароматът са усеща отчетливо с месеци.

# 516
  • оттам, откъдето започва България
Зависи от ситуацията. И аз си отгледах децата без сушилня, на парно в панелен блок. Сега живеем двамата в нова кооперация-без парно,с изолация и ПВЦ дограма.В нашия случай не е добре да се суши вътре. Влажността нараства над допустимата.
И аз нямам място за сушилня вътре,но рискувах и сложих на остъклена тераса. Остъклена,остъклена,но в студените дни беше около нулата. Е,нищо и няма вече 3 години. И като видя колко литра вода изхвърлям.....
Скрит текст:
Да, наистина зависи от ситуацията. И аз отгледах синовете си в панел, без парно и на воден режим 23 години.  Sad Човек знае 2 и 200.  Peace
Не отричам удобствата, но наистина нямаме нужда от сушилня. Слагам прането на терасата и като поизсъхне го внасям на климатика.  Simple Smile

# 517
  • Враца
Ми, при мен Максима не мирише..  Rolling Eyes
Различните носове, регистрират съставките по различен начин.

# 518
Ако щеш вярвай, като изпера с Максима зимните дрехи и като ги извадя есента, миришат на омекотителя. Laughing

# 519
  • Враца
Ако щеш вярвай - вярвам ти!  Peace

Имам приятелка, която подушва в/у моите одеяла, стоели скатани месеци наред омекотител,
а аз не го подушвам.
Аз пък и препоръчах този жълтия ленор,
тя твърди, че едва го долавя, аз я подушвам от горния етаж още.
Така , че вярвам наистина.
(имам още хиляда примера, но едва ли ще е интересно да се впускам в разкази)

# 520
  • Най-красивата страна
Аз имам алергия и много силните миризми ме карат да кихам.
Този омекотител има лек и приятен аромат.И не ме дразни.

# 521
  • оттам, откъдето започва България
Вчера моя колежка като влезе в стаята ме лъхна на ароматизатор, не разбрах, че е омекотител. В стаята бяхме с още една колежка, но и двете нищо не казахме.
Седнахме да пием кафе и колежката, която влезе в стаята започна да киха и да се оплаква, че получава алергия от омекотителя, с който е прала якето си, а и в случая е сложила цяла доза за едно яке.  #Crazy
В тази връзка е хубаво да се преценява количеството омекотител, което се ползва.

# 522
  • In transit
Аз пък и препоръчах този жълтия ленор,
тя твърди, че едва го долавя, аз я подушвам от горния етаж още.
Така , че вярвам наистина.
(имам още хиляда примера, но едва ли ще е интересно да се впускам в разкази)

нали ти издирваше въпросният жълт ленор? Онзи ден видях такъв в Елитис Варна. Мисля, че summer пишеше на него.

# 523
Да, мирише от бутилката, но като сложиш препоръчаната доза (30 мл), върху дрехите няма никаква миризма. Поне при мен де.
От друга страна, някой сподели по-напред, че Максима миришел много слабо върху дрехите, което за мен е абсурд, защото при мен ароматът са усеща отчетливо с месеци.
Аз го казвах за синия Сано Максима. А в момента и розовия не се усеща много. Вероятно заради това, че стоят по-дълго навън, за да изсъхнат. Лятото обаче... ела да видиш мирис  Sunglasses

# 524
  • Враца
Mikkey, намерих си.
И розов също.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт