Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Взех си фиксиращия спрей на Llums, съставките му са 1към1 с този на Lilly...не ми трябва, но теябваше да си купя нещо.Как да разбера дали е добър, на първо четене не лепне като изсъхне върху кожата.
Не разбирам това с лепненето Whistling Едва ли си пипаш лицето постоянно, че лепненето да дразни, ако имаше такова, де. Спрея е предназначен за запазване на грима, да стои още по- добре с него. Ти защо реши да го купиш?

# 91
  • София
Ружовете на Буржоа се нанасят чудесно с гъбка тип бюти блендер.Peace
Rose d'or при мен е много траен, а ароматът и кутийката са очарователни...

# 92
  • Варна
Спонтанна покупка, исках нещо ново.Като си напръскаш лицето по погрешка с лак за коса-става лепкаво и опънато и искам спрея да няма тоя ефект, да матира ,а не да лъщи

# 93
Пробвай след напръскване със спрея да минеш с гъбичка или нещо такова отгоре. При мен работи много добре този трик Wink

# 94
Утре в Лили - 20% на продуктите на Велнеа

# 95
Наваксвам да ви чета Simple Smile Да дам един доволен глас за топ лака на Ревлон.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:18 от harley.quinn

# 96
на АртДекто единична 503 номер, антрацит / матово черно

момичетата похвалиха още една, но не се сещам

# 97
В издирване съм на хубави, единични, черни сенки за очи, защото от черната единичка на Есенс не съм доволна. Ще се радвам някой да сподели опит с черните, единични сенки, защото не ми се купуват всички възможни, преди да разбера коя е ок, а пробата с пръст и употребата с четка, имат различен резултат. Да се взима лесно и да се блендва добре. Благодаря предварително! (Търся да е единична, не в комплект, защото там бързо се изхабяват.)
Не ти ли отговорихме на този въпрос?
Ако 4 грама сянка ти свършва бързо Laughing те единичките не са по толкова. Но като не си удовлетворена от отговорите- взимаш четка, отиваш в Лили/ДМ и пробваш Peace

# 98
Аз всъщност съм възхитена от друг продукт за устни, но не споменах, понеже не е за тази тема. Иначе горните, които посочих, вършат добра работа Peace

Много ще съм благодарна да споделите кой е въпросният балсам за устни. Аз имам сериозни проблеми с устните, въпреки постоянните грижи.
Благодаря предварително и се извинявам за отклонението от темата  Hug

# 99
Оказа се, че съм си повторила въпроса, а бях останала с впечатление, че не съм го задала предния път, понеже няколко пъти почвах да пиша за да питам. Благодаря на всички отговорили тогава за черните сенки, сега прочетох.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:19 от harley.quinn

# 100
На Аура напоследък всички продукти са ми интересни. Само чакам някой да каже нещо и веднага почвам да остря уши. Grinning
За ружове съм за L'Oreal - най-използвания ми руж е на L'Oreal. Обмислям и други цветове от тях. Не съм пробвала много марки. На Катрис Defining blush ми харесваха, но ги спряха .. Та чета сега и събирам мнения и аз.

# 101
Aura си взех едно мат розово течно червило днес - отидохме с приятелка да си взима Аура след моите хвалебствия
Има намаление на парфюми в Лили

# 102
  • Стара Загора
Снимки на новите продукти на Катрис:

http://minime-is.com/review-auf-den-lippen-catrice-herbst-2015-mit-verlosung/

Суочове на лаковете:

https://www.innenaussen.com/2017/01/swatches-catrice-soft-blossom-nagellack.html

# 103
Здравейте, препоръчайте ми успокояващ и освежаващ тоник за лице без алкохол.

# 104
След като прочетох,че някой похвали матовите червила на флормар,веднага се сдобих с номер 5.
Е,няма такъв бетон! Страхотно е червилото просто Heart Eyes
По нищо не отстъпва на матовите ми червила от sephora и the balm,даже го смятам за по-добро от тях Peace Flutter Party

Общи условия

Активация на акаунт