Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 877
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Аз всъщност съм възхитена от друг продукт за устни, но не споменах, понеже не е за тази тема. Иначе горните, които посочих, вършат добра работа Peace

Много ще съм благодарна да споделите кой е въпросният балсам за устни. Аз имам сериозни проблеми с устните, въпреки постоянните грижи.
Благодаря предварително и се извинявам за отклонението от темата  Hug

Това е снимка от нета, първият продукт. Съдържа главно масла, много е приятно нанасянето, а комфортът след това се усеща за дълго.
https://www.google.bg/search?q=clarins+lip+balm&biw=1366& … pUiwLPeqJlDFnM%3A

# 106
  • София
Днес си купих молив червило на Голден Роуз. Намалени са. Продавачката каза, че не са трайни, но реших да ги пробвам.

# 107
И при мен не са трайни тези моливи... Особено едно в нюд цвят. Изчезва за има-няма 30мин. Tired

# 108
При мен са бетон. Имам 2 цвята от тях - ярко червено и тъмно бордо към виолетово. Може светлите цветове да се държат по различен начин.

# 109
  • София
Купих тъмен цвят - винен. Утре ще го ползвам и ще споделя.

# 110
  • Вестерос
Имам номер 4, цял ден стои

# 111
Моят молив е нюд и също е нетраен. Явно тъмните цветове са трайни, светлите - не.

# 112
Аз имам един нюд цвят и един тъмно червен. Не бих препоръчала тъмните нюанси. Последно бях с червения цвят на събиране и за няколко часа трябваше няколко подновявания, а слагах и пудра отгоре да запечата. Харесвам си нюд-а, ама едва ли пак ще повторя.  Като усещане ми харесва, нанася се лесно и меко. Не ми изсушава допълнително изобщо, а не слагам нищо преди него.

# 113
  • Вестерос
Явно е до устни, нито пудра слагам , нито друго. Ям , пия и още се вижда цвета му, е не е перфектен, но стои.

# 114
А, да. То цвета се вижда, не изчезва напълно в никакъв случай. Но тъмния цвят след няколко часа или след пиене и ядене стои грозно, неравномерно, затова и сложиш пудра тогава, но не помогна.

# 115
Препоръчайте тогава молив за устни, дълготраен и да не изсушава. Нямам опит с моливи за устни.

# 116
На мен моливите на ГР ми харесват. Много приятна плътна, кремообразна текстура, въобще не изсушават, дори и да са сухи устните. При мен издържат няколко часа, което е супер за 3 лева молив. На Есенс са много сухи и си трябва балсам, а и не са трайни.
Но и винаги ги нося самостоятелно.

# 117
  • Вестерос
Аз имам на мейбалин, не ми харесват, не се задържат и ми изсушават леко.

# 118
Видяхте ли колко неща отпадат от асортимента на Essence и са в разпродажба до 19 Февруари?!  newsm12

http://www.essence.eu/bg/produkti/skoro-otpadat-ot-asortimenta/

# 119
  • Вестерос
В кой магазин ще са? Или в сайта? Аз им харесвам единичните сенки и ще си взема няколко

Общи условия

Активация на акаунт