Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Аз също харесвам балсамчето на Лакалуд, което някой спомена назад, но си ползвам Cicaplast на La Roche-Posey.

# 31
И при мен Блистекса показан от Бубанка нямаше ефект.
Мерси за отзивите момичета!

# 32
  • Стара Загора
Относно балсамите за устни - аз съм много доволна от Алверде с невен. Прочетох за него, тук във форума, и вече 2-3 зима карам основно с него.

# 33
Писалка съм имала само на Ейвън, наистина много лесно се работеше с нея, но свърши ужасно бързо и цветът й изобщо не беше хубаво черен.
blackstreet, хубаво, наситено черно ли "пише" тази на Есенс?

Да, но не е толково натпарчиво черно като на Голдън Роуз. С този отговор надали те ориентирах, но не мога да го обясня Grinning

# 34
Вчера видях за първи път, че серумът на Bourjois Healthy Mix го водят за мазна кожа. Гледах доста ревюта за него, но там хората казват, че той бил за суха кожа. В крайна сметка имате ли наблюдения серумът или нормалната формула на фдт-ена е по-подходящ за комбинирана/ мазна кожа?

# 35
Вчера видях за първи път, че серумът на Bourjois Healthy Mix го водят за мазна кожа. Гледах доста ревюта за него, но там хората казват, че той бил за суха кожа. В крайна сметка имате ли наблюдения серумът или нормалната формула на фдт-ена е по-подходящ за комбинирана/ мазна кожа?
И на мен са ми казвали, че е за мазна кожа.
Вече е досадна темата, но вчера пазарувах в ДМ и една от покупките ми беше червило на Римел , намалено на 8 и нещо си. Почти всички червила на Римел бяха с червени етикети. Днес си вадех старите бележки от чантата и като погледнах си беше на редовна цена. Ами писна ми. Предполагам, че понеже бяха празници просто не е имало кой да смени етикетите. ММ ме обвинява, че не гледам, но аз не мога да следя като пъдар всяка стотинка, нали за това има касиерки. От сега нататък съм решила, че козметика ще пазарувам само от Ремедиум. Там цените абсолютно на всичко са по - ниски и не ми се е случвало да ме излъжат. Вече имат и онлайн магазин. 

# 36
  • Стара Загора

Според мен Серума е за нормална към суха кожа. Класическия Хелти микс може би е ок за мазна, но пак няма да е най-доброто откъм трайност. Ползвам първия в момента за втори път, имала съм и Хелти микс преди години. Той беше идея по-покривен и няма сочния финиш, който дава серума.

Аз също харесвам балсамчето на Лакалуд, което някой спомена назад, но си ползвам Cicaplast на La Roche-Posey.

Бижу (или някой друг Simple Smile, пробвала ли си на Uriage? Миналият месец купувах за колежка Цикапласта, а аптекарката насочи вниманието ми към другия. Каза че бил даже по-хубав и оставял защитен филм. Дори спомена да се нанася и над червило. newsm78 Цената му беше 16 лв и стотинки.

# 37
  • Стара Загора

Аз ползвам обикновената формула само през зимата, с нормална към суха кожа съм тогава. И мога да кажа, че фдт леко ми я изсушава. Мисля че би бил екстра за нормална към мазна, или комбинирана. Върху серума, нямам наблюдения, но съм чела, че дава по-сочен финиш...т.е. може би ще е по-подходящ за суха кожа.

# 38
Не, не съм ползвала Uriage, но ще прочета за него

# 39
Да, но не е толково натпарчиво черно като на Голдън Роуз. С този отговор надали те ориентирах, но не мога да го обясня Grinning

Благодаря ти, разбрах, какво имаш предвид.

# 40
  • Стара Загора
Тази седмица си купих и аз най-сетне сешоара от Лили. Имам още 10 точки, които няма да ползвам и мога да отстъпя на някоя дама от Стара Загора. Ако има нужда, да ми пише на ЛС. Peace

Ако някой е пропуснал, това са уредите които можете да вземете. Peace

Скрит текст:

# 41
Аз също имам 5 свободни точки, ако на някого му трябват. Peace

# 42
  • Щастлива мама на 3 слънца
Относно балсамите за устни - аз съм много доволна от Алверде с невен. Прочетох за него, тук във форума, и вече 2-3 зима карам основно с него.
Страхотно е

# 43
Някой има ли впечатления от този молив от лимитираната колекция на  Essence ?  Rolling Eyes

http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … ombre-lipliner-1/

# 44
Някой има ли впечатления от този молив от лимитираната колекция на  Essence ?  Rolling Eyes

http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … ombre-lipliner-1/
И на мен ми е много интересен, как се прави омбре ефект с него? Само с бял цвят ли, едва ли се адаптира по цвета на червилото. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт