Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 87 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
От много време ми се иска да пробвам този на Мейбълин, но не се престрашавам да го поръчам, без да съм го пробвала.

Нищо особено не е, не съжалявай, че не си го ползвала. Има само три цвята, на мен цветът light ми идва твърде жълт и тъмен. Иначе стои лекичко и приятно на кожата, но не покрива много плътно тъмните кръгове. Като цяло за мен коректорът на Аffinitone е по-добър и от този, и от Fit me. Беше голям кеф да ги пробвам тези двата, взех си ги от чужбина, но не са нищо впечатляващо  Peace

# 526
Тази година Лили не обявяват на кои продукти ще имат намаление в сряда... На какво ще е тази седмица?

# 527
  • София
Момичета, моля предложете някакви варианти за молив-сенки за очи.
Сега ползвам това 002 кафяво на Мис Спорти:
Скрит текст:

Лесно се нанася, не "тежи" на клепача (което е много важно), но като трайност е много зле - от 8 до 11-12. Вечер като се прибера изглежда като че ли съм се изцапала  Sad
А, и моливът да не е е перлен.
Благодаря bouquet

# 528
andi-di, мога да ти препоръчам да пробваш този на essence gel eye pencil waterproof, имам тъмно зеления и съм много доволна
https://www.google.bg/search?q=essence+gel+eye+pencil+waterproof … FcYLgL6fCNKpCM%3A

По препоръка от тук и аз взех на балеа аква серума, при мен за 10 дни ползване напълно ми насити сухите участъци, и съм много доволна, благодаря за мнението /сори не помня ника, но беше дълго мнение за невзрачния серум, но много полезен пост/  bouquet

# 529
andi-di, на Римел моливите-сенки не са лоши - Scandal eyes. Имам такъв бежов и ми допада. Но не забравяй, че за да издържи такъв молив доста и да не се размазва, трябва да го фиксираш отгоре със сенки за очи в същия цвят.  Peace

# 530
аз  ползвам на импала силиконовите моливи, вместо цветна очна линия не мръдват цял ден( с мазен клепач съм и без база ), евтини са и има разнообразие от цветове

# 531
  • София
По препоръка от тук и аз взех на балеа аква серума, при мен за 10 дни ползване напълно ми насити сухите участъци, и съм много доволна, благодаря за мнението /сори не помня ника, но беше дълго мнение за невзрачния серум, но много полезен пост/  bouquet
Аз съм, аз съм newsm44, за "нищо и никаквия серум" Laughing.
И аз ползвам зеления на Есенс, не мърда!

# 532
Този аква серум не го намирам в ДМ. Не се ли продава вече?

# 533
Есмералда, продава се, може понякога да няма наличност или изкарани на щанда. Аз тогава питам някой от персонала, особено тук, при нас, се случва много често да забравят и нещата си стоят в склада Laughing

# 534
Този аква серум не го намирам в ДМ. Не се ли продава вече?
В обедната бях в този ДМ в мола след тунела Люлин /СФ/ и имаше, миналата седмица на университета също.

Mumy Hug, благодаря bouquet

# 535
  • Пловдив

Аз съм, аз съм newsm44, за "нищо и никаквия серум" Laughing.

Ааа, не почвай пак. Mr. Green  Grinning

# 536
Благодаря ви, момичета.  Hug Ще ходя явно да го търся в ДМ при СУ, че в моя квартален ДМ от няколко месеца го няма, а съм питала за него и продавачките само вдигат рамене.  Laughing

# 537
  • Стара Загора
Утре в Лили
CРЯДА, 01.02.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
БОЯ ЗА КОСА

# 538
защо спряха тази на Есенската база  #Cussing out

Есънс ще пускат сега друга база, пак така с четчица и като търсих мнения се оказва, че е същата като предишната. Само цветът бил малко по-друг. И аз за старата им база съм чувала много хубави неща, но за щастие ще можем да пробваме сега новата, така изглежда тя:

# 539
  • София
В обедната бях в този ДМ в мола след тунела Люлин /СФ/ и имаше, миналата седмица на университета също.
Mumy Hug, благодаря bouquet
И аз повечето пъти ходя в тоя, добре е да знам, че го има. Hug
Ко речИ? smile3506
Базата на Есенс дано е по светла от старата, щот оная ми оранжавее малко. Аз я ползвам основно за изравняване на цвета на клепача със фдт-а и да не ми се отпечатват точки от спиралата, сенки мнооооу рядко слагам.

Общи условия

Активация на акаунт