А при нас не е за пръв път тия температури, но са сравнително редки и на организма му трябва време да се аклиматизира.
За тези, на които училищата са им далеч определено нито е лесно нито е приятно пътуването дотам.
Всеки да си преценява - но за мен си е безмислено мероприятие, особено за големите ученици, по наблюдения лични, всяка зима като е имало такъв студ, учителите масово излизат в болнични , ако пък нямат дупки заради отсъстващите учители, ще е студено и ще карат на намалени часове, в състав макс половината клас и единия ден като се разходят така децата на другия си остават вкъщи.
При малките е по-различно че нямат самостоятелност, та просто там гледат да има заместници или ги събират накуп.
А аз ако можех да си позволя, в понеделник също не бих отишла на работа, но ако имах избор щях да си остана вкъщи на топло.
Нито мога да отида с кола на работа защото работя в синя зона, нито ме взима такси щото не е атрактивен дълъг маршрут- слагам си планинските обувки и така - обаче определено не ми е приятно и то не заради студа, а защото тротоарите не са изчистени и няма къде да се ходи и си е мъка
Елитна столична гимназия от топ 10. По гимназиите масово имат дупки. Програми, непрограми това е реалността