Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Божее чета ви и се радвам че повечето вече имате зъбчета , храните се. Браво пупу да не ви е уруки 😃 Ние все още нямаме зъбче , вчера взех бебешкия дневник на батко и , за да видя кога му е поникнъл първия зъб ... и гледам чак в 10 м.  newsm78 Дали обаче съм писала изцяло поникналия зъб или избил на венеца ??? А пък с храната сме мнооого зле , само опитва по една лъжица от всичко което и предложа и толкова . Обаче снощи готвих кюфтета в доматен сос и реших с нейната лъж. да и дам да си фкуси от соса и тя взе че го хареса , на втория път  докато казвах на баща и да я види как яде тя ми хвана ръката с лъж. и си я придърпа към устата милата  Joy Дадох и още няколко лъжички и спрях , че ме беше страх да не и стане тежко  Grinning Писах та писах надявам се да не съм ви отекчила хубав ден на всички  Heart Eyes

# 136
И ние се будим през нощта за хапване  Grinning

# 137
И нашата бебка се буди нощем от 2 до да-не-казвам-колко пъти.
Иначе и тя няма зъбче все още. Няма и изгледи.

# 138
Моето яде нощем много често, понякога суква само за успокоение и после си търси бибероната. Така че повече от 3-4 пъти суче нощем.

# 139
Момичета да ви питам има ли още бебоци, които си хапват през нощта? Моят юнак е на 6м. и половина и се събужда по 2-3 пъти на нощ. 
Здравей,
И моят бебок се буди по 2 пъти нощем за да го кърмя.

# 140
Елена, извинявай, че ти отговарям толкова късно, но не съм влизала..Низита е спрей за нос, ама да ти кажа не виждам ефект, малката още си е хремава  Confused

Бебката от както се е родила се събужда през нощта 2 или 3 пъти да яде, мисля че напоследък се събужда не защото е гладна, а по навик, ама няма как давам и малко АМ и заспива..Сега около седмица и повече беше доста неспокойна през нощта само се въртеше и промрънкваше и днес какво да видя - една точица на венеца, тръгнално е зъбче  Simple Smile

За захранването аз съм давала картоф, морков,тиква,банан,круша,ябълка,тиквичка. Картофа и аз докато го уцелия как го яде, доста поизхвърлях  Mr. Green  Пасиран става като лепило,ама го разреждам малко повече с АМ и се получава супер Simple Smile

А за цикъла,мислех да се оплача, ама не ми е останало време  Mr. Green Не бях чувала, че след като родиш спирало да боли, е при мен наистина спря, не ме боли корем, но нещо много по-гадно ми се случва и се моля да се върне тази непоносима болка в корема, а това състояние да спре  Praynig Praynig Сега колкото повече наближава момента в който трябва да ми дойде,толкова по нервно същество ставам, кулминацията е два три дни преди да ми дойде и след като ми дойде 2-3-4 дена не съм на себе си, буквално  Cry Бясна съм без причина, а ако има нещо което да ме подразни-лелеее,полудявм... #Cussing out Не мога да се понасям, не знам толкова много нерви от къде така рязко идват и по същия начин ме оставят  newsm78 Отделно от това се депресирам и плача. Направо ОТВРАТ-не съм аз..Реших да пия Валериан като да ми идва, още не съм пробвала, ама чакам да видим  Cry Ако някоя знае, някакво решение за този мъчителен ПМС, моля от сърце да ми даде съвет  Praynig От дъното на душата си предпочитам ужасната болка в корема, вместо това налудничево състояние, което ме съсипва...

# 141
Стаси,  прим ойл можеш да си вземеш. Това е вечерна иглика и помага при ПМС. Не знам дали е съвместимо с кърменето, ако кърмиш.Аз съм го пила преди и бях мн.  доволна.

# 142
Stasy взимаш ли противозачатъчни, сестра ми изпадаше в раздразнителност и депресия от едни противозачатъчни, като ги спря всичко се нормализира. Или пък да те е хванала следродилна депресия- нормално  е. Според мен не се страхувай да се консултираш със специалист.

# 143
И ние се кърмим нощем поне 2-3 пъти Tired Сили вече нямам. Не знам има ли край или е чак, като се отбият?!
Имаме 2 зъбчета, първото не разбрах кога проби, но при второто хем беше по-неспокоен, хем му падна имунитетът и това допълнително влоши болестта.
Аз съм въвела само тиква. Ще търся сега тиквичка, после пащърнак и чак тогава картоф. Избягвам да планувам като цяло, всичко според бебо.

# 144
Погледнах за прим ойл защото ми стана интересно, но пише, че не е съвместим с бременност и кърмене Sad
Снощи каката се прибра с температура след училище, през нощта спадна. Писна ми с тези болести вече! Днес ще видим как ще е, не я пуснах на училищр, на бебето давам осцилококцинум и вит ц профилактично. След две седмици трябва да пътуваме за Рим, но с тези кекавите деца, не знам дали няма да ме изненадат неприятно и никъде да не отидем. Много се притеснявам, билетите са купени, поне не сме плащали хотела, че тогава щеше да е голяма излагация ...
След два дни на картоф с тиква и неакане, днес сутринта имаше едно твърдо ако, бях решила и ако днес не излезе нищо, утре да давам пюре от синя слива.
Времето е хубаво днес, но не знам сега да излизаме ли на разходка или не ...
Уважение, мислех, че си се отказала да пишеш, радвам се, че пак се включи Simple Smile наистина за захранването пише какво ли не, то за всичконс децата е така, но ти си го познаваш най-добре от всеки бебчо, води се по него Wink
Стаси, пробвай моето лекарство - домашно червено винце, агитирам към битов алкохолизъм, хаха, иначе сериозно - жените сме по-силния пол, не се давай, товс е някакъв период, все пак е много изтощаващо всичко, но ще премине!

# 145
Здравейте
Ние вече 9 дни се захранваме. Засега е опитал само картоф и тиква. Аз си ги правя, като слагам и кърма. Най-много 10 лъжички е изяждал, но аз не бързам да заместваме хранене. Засега искам само да опитва.

И моят господин си хапва през нощта по няколко пъти. Отделно спи много неспокойно, върти се и се буди често да се поносим. В момента,в който го взема на ръце, заспива. Зъбче още не виждам.

# 146
Здравейте, моя син вчера се захрани сам с кекс  Mr. Green Дръпнала каката чинията да не й пречи и нещо си говорим двете и след малко гледам нашия щастлив ухилен и примлясква  ooooh! Такова голямо парче си беше напъхал, подскочих, щото вътре и орехи и викайм край - задави се. Ама го извадих де
Момичета, които се борите с картофа - така и така вече сте дали, колкото и да е дали сте, добавете тиква поне малко, с тиквата всяка храна минава, а и не е алерген, на консистенция също е по-приемливо. Днес щях да пробвам с месо, че днес вече става 6м и 20 дни ама си викам баш пък на петък 13-ти да не експериментирам, та ще чакам до понеделник  Mr. Green

# 147
Ние също нямаме зъбчета. Започнах захранване преди 20 дни и до сега е опитала доста неща, но проблема не и е във вкуса, а по-скоро лъжицата. Първите няколко ги яде и после почва да си го държи в устата и плюе  Crossing Arms
Когато го сложа пюрето в шише си го изяжда цялото, но то не това е целта. Започнах да я захранва,  защото проявява страшен интерес към нашата храна, седи сравнително стабилно и най-вече защото кърмата не и стига (знам го защото от както се е родила изцеждам и и давам). Незнам дали да спра, но то дали ще яде АМ или пюре в шише е еднакво.
Вечер също се буди между 4-5 пъти хапва по малко и пак си заспива, но пък през деня най-много 30 мин два или три пъти. Има като часовник за съня, сутрин става 7.30, през деня спи точно по 30 минути и вечер 20.30 заспива вече самичка (най-накрая след 6 месеца люлеене Simple Smile )

# 148
Фолоу, разкрий, моля те!  Praynig Каква е тайната? Как така заспива самичка?!
Крисчана, разсмя ме!  Joy

# 149
Благодаря за отговорите момичета, Simple Smile Не взимам противозачатъчни.. и аз разгледах тези хапчета Прим ойл и ми изглеждат добре, благодаря ти Смайл  bouquet Ние сме по-силния пол , това е ясно, но пък сме хора в крайна сметка и имаме и чувства, и нерви, и умора и т.н. Елена съвта ти е супер, само че аз страдах от паник атаки, а до скоро и от натрапливи мисли, не знам дали вече съм добре(с тия натрапливи мисли) хаха и затова не пия Sad Иначе преди много обичах да си пийнем по едно малко с мъжа ми на вечеря Simple Smile ..Ще запиша час при хомеопат в Пловдив искам да лекувам проблемите си , а не само да подтискам симптомите с хапчета, в крайна сметка не искам цял живот на хапчета да съм  Confused Излях си душата пак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт