Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Деси,  ние също се борим с картофа. Не го харесва въобще,  както и да го предлагам(с кърма или с вода, по- рядък и т.н.)
Ели,  добре си се обезболила! И аз да не видя нещо ми дойде,  но без болка.
Тези на Хипп са по- вкусни,  защото са с добавки нощните каши в бурканче(с мляко,  ванилия,  ябълки и т.н.)

# 121
Uvajenie на мен не ми е дошъл цикъла още, но съм чела, че може да намалее кърмата, когато това стане, но само за този период, би трябвало да се нормализират количествата после.
Смайл и аз как ли не го правя и не и не, вчера даже и се повдигаше   Sick
Смятам да го предлагам днес и утре и после ще пробвам тиква май или морков.

# 122
Има ли бебета, които не са ходили на ортопед? На нас не са ни давали направление. Чета за бебета с колани и се притесних.  Confused

# 123
Аз съм решила за захранването - зеленчуковите аз да му ги приготвям. Педиатърката ми каза така: Почвам с картоф - 1 ден 3-4 лъжички, 2 ден 5-6 и така седем дни. / Като не разбрах на 7 ден вече по колко трябва да изяжда, тъй като цялата информация ми я изрецитира докато се опитвах да успокоя бебчо веднага след ваксината. / След тези 7 дни, да съм давала друго по 4 дни. Пример: 4 дни морков, 4 дни тиква и така ... Нито разбрах кога да ги смесвам, нито кога по колко от новите ... Каза ми, че щом искам аз да му ги правя / тя предложи да купувам / да ги смесвам с малко кърма или мляко. Ако има разстройство да спирам. Каза ми да си прочета ... И аз за началото съм ок схванах - на обяд давам по малко плюс мляко, като увеличавам дозата и дотам ... Какво да чета ?! Навсякъде пишат различни неща ... Ами ако не го захраня правилно? А сега като ми свърши тази кутия АМ, трябва да минем на следващата. Давам на Хип ХА Комбиотик. Сега сме на ХА 1 и знам, че от 6-ти месец трябва да минем на 2. Някоя, която е на тази храна да е забелязвала някаква реакция на детето спрямо новата храна?
Зомби - на нас ни правиха ортопедичен преглед още в болницата, когато се роди. Педиатърката каза: "Следващ преглед, когато проходи" / Май ако има нужда ... /

# 124
Здравейте момичета! Отдавна не съм влизала, че нещо времето не стигаше, но мисля пак да съм на линия. Ако остане време ще попрочета назад. Гледам, че се хвалите със зъбчета, почнали сте захранване - супер Simple Smile. Ние още нямаме зъбче, а захранването мисля от по-другата седмица. Днес ставаме на 6 месеца Heart Педиатърката беше казала от 4 месец да захранвам, но аз се отказах. Още кърмя и давам и мляко де, но май кърмата ще ми спира. Миналата седмица ми дойде за първи път след раждането и вече май съм накрая. Не ми се вярва много, но дали заради това може да ми спре кърмата? Надявам се, че всичко с всички е наред. Липсвахте ми страшно много. За много години и ви пожелавам една успешна нова година! Хубав ден! Simple Smile
Не е вярно това,че като ти дойде цикъла и кърмата спира.И с първото ми дете и сега цикълът ми дойде на 3-4 месец.Дъщеря ми я кърмих 1г.3 месеца.Синът ми също мисля най-малко до 1 г. да го кърмя.Може би 1-2 дни преди цикъл може да намалее,но всичко е за кратко.При едно добре сучещо бебе това не е никакъв проблем.Имам и 2 приятелки,които също им дойде почти веднага и си кърмиха децата по година и половина.

# 125
Има ли бебета, които не са ходили на ортопед? На нас не са ни давали направление. Чета за бебета с колани и се притесних.  Confused
Ние не сме ходили Peace
За тези, чиито бебета не приемат картофа - защо не опитате да го предложите смесен с вече въведен зеленчук? Аз още не съм започнала, но чета по темата и виждам, че това е един от начините за въвеждане. Аз май ще започна захранването по този начин.

# 126
Аз започнах с картоф и нямам друг въведен зеленчук.
На ортопед ходихме на три месеца, вичко беше наред и не са ми казвали, че трябва да ходим пак.
Ние тоя месец още не сме ходили на консултация, че чакам първо да направим изследванията, но най-вероятно ще е другата седмица, че това време никак не е подходящо, а и с тези грипове, не ми се иска да я водя по болници.

# 127
някой знае ли възможно ли е зъбите да не излязат както трябва подред. Отгоре забчетата би трябвало да излязат втори но там не се вижда нищо, а долу назад  е набъбнало и бяло от 2те Страни

# 128
Мишолинка, и аз съм като Деси просто нямам друг въведен зеленчук, а първо рябва да въведа сега този (в случая картоф), за да започна нов.Аз ги въвеждам по-дълго и постепенно.
Уважение, избираш си схема и започваш по нея да се водиш.С първи зеленчук може да започнеш картоф, морков, тиква, а може и  оризова каша., защото са слаби алергени.  Започва се с 2 лъжички 1 ден и увеличаваш постепенно. Хубаво е сутрин да захранваш, за да следиш за евентуална реакция от бебето.
За АМ 2 бяха обсъждани малко по-назад в темата и можеш да прочетеш.

# 129
Днес съм доволна,хапна си и не беше така отвратена, даже отваряше уста да иска още един два пъти  Laughing Вода си пийна, милата забравила е как да пие от биберон, малко го близа, дъвка го, но все пак и малко вода пи, че и венците си почеса. Пу-пу да не я урочасам,може би свикна или съм направила по-хубаво пюре  Laughing  Почнах да си мисля, че ще е като мен, 9 месеца не съм искала нищо друго освен кърма, той и баща й не е бил от най-ядящите, та така дано да си хапва. Сега съм по-щастлива  Laughing
Мерилин за зъбките възможно е по принцип да е различен реда.

# 130
Момичета да ви питам има ли още бебоци, които си хапват през нощта? Моят юнак е на 6м. и половина и се събужда по 2-3 пъти на нощ. 

# 131
Към 2-3ч. през нощта яде мойта и после към 7-8. Ама ляга много рано (18:30-19:00) и сигурно затова. Откакто минахме на АМ2 отпадна едното хранене през деня, защото яде през 4 часа. Вече са 5 хранения. На кутията пише че трябва да са 3 по 180мл - да бе.  Laughing
Заместих постепенно млякото и не сме имали проблем, но е Аптамил.
Днес захраних с броколи + ориз на Хип. Бях убедена, че няма да го хареса. Мирише мега гадно и прилича на сопол.  Laughing Еми, яде го! Отваряше уста послушно. Няма никакви вкусови предпочитания това бебе. Grinning

# 132

Момичета да ви питам има ли още бебоци, които си хапват през нощта? Моят юнак е на 6м. и половина и се събужда по 2-3 пъти на нощ. 
Хааха здравей ! Ние правим същото , хапваме си и през ноща . Незнам дали от този адски студ навън взе да се буди нощем , иначе си спеше по рано през цялата нощ  Grinning

# 133
И моето се буди често през нощта, „нощният сън” е от 21 до 7 ч. Събужда се 3-4 пъти.
Днес дадох картоф и тиква равни части. Яде, пи няколко глътки вода, после мляко. Чудя се кой да е следващия зеленчук ...

# 134
И ние ядем още през ноща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт