Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Ние сме адски болни всички вкъщи. Детето не може да свали температурата вече втори ден. Пие Осцилокопцинум, вит С и смуче някакви таблетки за гърло. Аз също се лекувам трети ден, но нищо не се подобрява. Има ли мами, които са слагали свещички и изобщо стават ли за толкова малко бебе? Simple Smile
Аз слагах свещички на моето, не е проблем, само че няколко пъти веднага след това се изходи и свещичката ме можа да подейства. Анди по принцип много спи през деня, но последните дни-не.  Днеска е спал общо сигурно час и половина. По принцип винаги си е бил поспаливо бебе и си обичаше да спи. ДАНО да спим тази нощ, нямам сили.

# 106
Излекувах си много успешно болките в корема с ... три чаши вино  Joy

# 107
Здравейте, след пащърнака, днес въведох картоф /голямо мазало докато приготвя половин чашка картофено пюре Laughing/ Яде го и него, отваря устата за още. Grinning
Имам въпрос: кога да въведа плодовите пюрета? Да изчакам ли да въведа още няколко зеленчука или ...? Отделно, четох, че плодовото пюре не замества хранене, а повечето от вас го дават заедно с каша. Каква каша трябва да взема /какъв вид и на кои фирми са добри/; всеки ден ли се дава каша или през ден примерно?  newsm78

# 108
Хахахха и сладко ще спиш довечера! Блазе ти!

# 109
  • София - Варна
Joy

# 110
  • София - Варна
Здравейте, след пащърнака, днес въведох картоф /голямо мазало докато приготвя половин чашка картофено пюре Laughing/ Яде го и него, отваря устата за още. Grinning
Имам въпрос: кога да въведа плодовите пюрета? Да изчакам ли да въведа още няколко зеленчука или ...? Отделно, четох, че плодовото пюре не замества хранене, а повечето от вас го дават заедно с каша. Каква каша трябва да взема /какъв вид и на кои фирми са добри/; всеки ден ли се дава каша или през ден примерно?  newsm78

На ХИПП са добри. На мен са ми фаворит. Всеки ден може да даваш каша с плод. Плодът не замества хранене, да.

# 111

На ХИПП са добри. На мен са ми фаворит. Всеки ден може да даваш каша с плод. Плодът не замества хранене, да.
На мен ми харесва банановата каша на Слънчо. Мирише ми на сладолед  Heart Eyes оризова все още не мога да нацеля. Купих няколко, дори с аромат на ванилия, но моят бебок не ги харесва изобщо.  newsm78

# 112
  • София - Варна
О, да, те кашите сами по себе си, чисти каши, са много гадни, пък били те и на ХИПП. Точно най-много банановите да стават.
А иначе ХИПП ми харесват, защото не слагат в пюретата си нишесте, а и са утвърдена марка.

# 113
О, да, те кашите сами по себе си, чисти каши, са много гадни, пък били те и на ХИПП. Точно най-много банановите да стават.
А иначе ХИПП ми харесват, защото не слагат в пюретата си нишесте, а и са утвърдена марка.
на Хипп не съм купувала май. Кои на Хипп са хубави? Знам, че има май и с ябълка

# 114
  • София - Варна
Инстантните на ХИПП не са хубави, нямат вкус, пък било то и с ябълка (аз винаги им добавях по 2-3 плода). Както кашите на всяка друга марка всъщност.
Хубави, и то много, са зърнените и млечните каши в бурканче, готови за консумация. Те са с по някой плод или комбо от плодове вътре, като има и чиста млечна нощна - всичките са хубави, чак на мен са ми вкусни.

# 115
Инстантните на ХИПП не са хубави, нямат вкус, пък било то и с ябълка (аз винаги им добавях по 2-3 плода). Както кашите на всяка друга марка всъщност.
Хубави, и то много, са зърнените и млечните каши в бурканче, готови за консумация. Те са с по някой плод или комбо от плодове вътре, като има и чиста млечна нощна - всичките са хубави, чак на мен са ми вкусни.
Не съм виждала тези май  Thinking трябва да разгледам.

# 116
Добро утро от нас! Да се похвалим с второ зъбче. Продължаваме и днес борбата с картофа  Laughing
Elena2016 завиждам за виното, и на мен ми се пийва, ама Гергана е много непредвидима кога ще иска да суче и се спирам  Grinning

# 117
Белинда, какво стана, свали ли Т?
Ная, на мен педиатърката ми каза следната схема:
1 седмица: захранвам с тиква за обяд
2 седмица: други зеленчуци
3 седмица: следобедна закуска 15 -16 ч - каша, каша + плод, само плод
4 седмица: 10 ч предиобедна закуска плод
За мен това е основа, от която да тръгна. Ще си проличи по бебето как ще я караме. И още нещо - посъветва ме да не давам сокчета, защото те са с по-високо киселинно съдържание от плода. Аз машина за сок нямам (подарих я, защото не я ползвах), готови не мисля да купувам, намирам ги за скъпи. Ще давам вода или чай (за чая не съм питала какъв може). За кашите - безглутенова например оризова + пюре от круша, защото ороза запича, а крушата разхлабва.
С виното се лекувах следобяда, до вечерта му беше минал приспивния ефект, но важното е, че болка повече нямаше.
Мерилин, вие как изкарахте нощта?
Африканчо, знам ги кашите в бурканчета, вярно е, че са много вкусни, като кремче Simple Smile

# 118
Деси, и ние сме на поискване, но толкова много ме болеше, че си викам, един път и бебето ще се съобрази с мен, много бях изнервена. Трите чаши вино се равняваха на една водна чаша, а и аз не ги пих на гладно, а с пържолки Wink после не е е имало промяна в поведението на бебето. Доколкото съм чела за алкохола и кърменето проблемът не е, че бебето ще се напие от кърмата, а че майката може да се напие толкова, че да не може да полага адекватни грижи. Ама чак такива родилни болки не са ме хващали, че да се напия, хаха

# 119
Здравейте момичета! Отдавна не съм влизала, че нещо времето не стигаше, но мисля пак да съм на линия. Ако остане време ще попрочета назад. Гледам, че се хвалите със зъбчета, почнали сте захранване - супер Simple Smile. Ние още нямаме зъбче, а захранването мисля от по-другата седмица. Днес ставаме на 6 месеца Heart Педиатърката беше казала от 4 месец да захранвам, но аз се отказах. Още кърмя и давам и мляко де, но май кърмата ще ми спира. Миналата седмица ми дойде за първи път след раждането и вече май съм накрая. Не ми се вярва много, но дали заради това може да ми спре кърмата? Надявам се, че всичко с всички е наред. Липсвахте ми страшно много. За много години и ви пожелавам една успешна нова година! Хубав ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт