Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Стаси, какво е низита?
Янна, би трябвало във всяка лаборатория да може, не става дума за конкретна, аз лично ще отида в циба лаб, защото са ми най-близо.
Моите лъжички са от икеа, в комплект са две - едната е като продълговата елипса, другата кръгла. Използвам първата и ми е много удобна. Пластмасови са. Не знам дали обясних добре.
Асансьора вече работи, но с този нов сняг не ми се бута количка по непочистените тротоари ... аз така или иначе я изкарвам малката сутрин и следобед като вземаме каката от училище с колата (г-жата се е амбицирала и учат).
Гледах, че има промоция на пуфис 16,99 и памперс 17,99 във фантастико.
Картофеното пюре не се пасира, защото става като лепило. Идеята за цедката е много добра, ще опитам и аз.

# 91
Честно казано, не стана като лепило, консистенцията си беше нормална, сигурно, защото добавих кърма и водичка.  Simple Smile

# 92
  • София - Варна
Има едно пюре на ХИПП - "Картоф с тиквичка". Седи на бучки, просто е гъсто. Аз разреждам с АМ, но не го пасирам. Наистина картофът става като лепило, когато се пасира. А че се давят понякога и от такива малки частички, давят се. Но не мисля, че е опасно, отдавят се. По-опасно би било с парче от нещо.

# 93
аз утре ще въвеждам картоф...да видим дали ще го догодя домашното пюре

# 94
Аз смесвам картофа с морков, малко АМ и съвсем малко масло. Много му харесва. Всичко пасирам  Peace

# 95
Елена, и аз си харесах в сайта на Икеа лъжичките им, както и купичките. Не знам обаче дали силиконовите не са по-подходящи newsm78. Имам още малко време.
То голяма подготовка, големи емоции за това захранване Mr. Green

# 96
Елена, и аз си харесах в сайта на Икеа лъжичките им, както и купичките. Не знам обаче дали силиконовите не са по-подходящи newsm78. Имам още малко време.
Аз си взех силиконови на Нук и сега е голямо приключение понеже много се огъва  Laughing

# 97
Аз си взех силиконови на Нук и сега е голямо приключение понеже много се огъва  Laughing
Е то при всички положения ще си е приключение Laughing

# 98
Незнам пълнолуние ли е, зъби ли са или е просто инат, но не сме мигнали цяла нощ. Как издържа на толкова малко сън незнам ама аз съм развалина. На всеки 30-40 мин се събуждаше и после се приспивахме още 20-30 мин. Прави , защото иначе реве!  Беше и достатъчна предпоставка да се скараме с мъжът ми , защото трябвало да става рано за работа. Просто ужасна нощ.

# 99
  • Варна
Е то при всички положения ще си е приключение Laughing
И аз имам от тях,но не ги ползвам! Много се огъват и когато бебка посегне да хване лъжицата с пюрето и целите стени се омазват .
Онзи ден мъжът ми започнал да я храни с тях и после чистих морков от бялото перде  ooooh!

# 100
Незнам пълнолуние ли е, зъби ли са или е просто инат, но не сме мигнали цяла нощ. Как издържа на толкова малко сън незнам ама аз съм развалина. На всеки 30-40 мин се събуждаше и после се приспивахме още 20-30 мин. Прави , защото иначе реве!  Беше и достатъчна предпоставка да се скараме с мъжът ми , защото трябвало да става рано за работа. Просто ужасна нощ.
Разбирам те напълно! При нас положението е горе долу същото. Тази нощ рева до 1 30ч без прекъсване. Иска гушнат и не ми дава да сядам. Ако е тъмно в стаята става още по-зле. Накрая така се измори от рев, че спа от 1 30 до 6ч непробудно. Иначе се буди на всеки час. Вече става много вр. без да спим нормално, изнервени сме с мъжа ми и се поскарахме. Всички ми казват ще свикнеш! Не свикна ли вече? Но чесно не се свиква с това Sad

# 101
Като будуват толкова през нощта, през деня как са? Спят ли повече или същата работа?
Днес дадох картоф - маскирах го в пюрето от тиква. На вкус не знан дали усети разлика. Ако аз бях опитала без да знам, че вътре има картоф, едва ли щях да предположа. Съотношението беше 60% тиква, 40% картоф. Цедката за чак върши чудесна работа! Wink
Дойде ми и ужасно ме боли корем. Опитах се да легна с бебето да спим, но от болка не успях да заспя. Но-шпа не ми помага, само нимезил, но с кърменето не става Sad не знам колко деца трябва да родя, за да спре да ме боли, нали казват уж че след раждането не боляло, глупости!

# 102
  • София
Здравейте! Ние сме адски болни всички вкъщи. Детето не може да свали температурата вече втори ден. Пие Осцилокопцинум, вит С и смуче някакви таблетки за гърло. Аз също се лекувам трети ден, но нищо не се подобрява. Има ли мами, които са слагали свещички и изобщо стават ли за толкова малко бебе? Simple Smile

# 103
Елена моя бебо и прз деня почти не спи!
От както родих имам много болезнен цикъл и ми се гади около 2, 3 дни. Преди да родя почти не съм имала проблеми. Дали ще се оправят нещата или така ще си остана???

# 104
Здравейте момичета,
Днес започнах захранването с тиква.3 лъжички едва,а на лицето му егати отвращението.Даже 3-тата лъжица я изплю.Утре ще пробвам да разредя тиквата с кърма да видим дали ще му е по-вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт