Ин витро в Украйна

• 371
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте на всички след дълго лутане в България по ин витро клиники повече от 10 години реших да се насоча към Украйна ,интересувам се как стоят нещата там тъй като все още нищо не ми е ясно .Мога ли аз да си избера Сурогатна майка и да я заведа там при ясни и законни условия.Много моля двойка която е правила ин витро там и са ползвали Сурогатна майка да се включат в темата.Ин витро със мой яйцеклетки .Антимюлеровият хормон ми е 1. 07

# 1
От четири години в Украйна се води война, едва ли продължават да работят както преди в това направление. Преди войната си е било законен бизнес.

# 2
  • SF
Забрави ли, че в Украйна се води война?
Сурогатството в България е забранено. Всяка форма на сурогатство (възмездно или безвъзмездно) е в разрез с действащата нормативна уредба. Да си избереш българска майка, да я заведеш, да забременее и да я оставиш до раждането във военна територия, според тебе може ли да стане при ясни и законови условия?
Според тебе колко хора, нарушили закона, ще го споделят в публичен форум.
По същия начин може да пуснеш тема как законово и при ясни условия да продаваш забранени субстанции и ако някой го е правил, да сподели.
Преосмисли си темата, редактирай си първи пост, преди модератор да заключи.

# 3
Според мен жената пита дали може да си избере сурогатната майка в Украйна, много жени там го практикуват.
При сурогатното майчинство има един щекотлив въпрос - какво се случва, ако детето не се роди здраво? Защото точно в Украйна има деца, родени от сурогатна майка, които биологичните родители не могат да си вземат след избухването на войната, както и деца, изоставени от биологичните родители след раждането им, защото се установява заболяване, а тя искат здраво бебе.
Принципно нещата там са законни и регламентирани, но ще трябва детето да се роди там, да оправите документите и да го донесете в България. Тук обаче може да попаднете под ударите на закона. Все пак ще трябва да обясните как така детето ви се е родило в Украйна, докато вие сте в България.

# 4
  • Melmak
Украйна е във война, но там живота и много бизнеси продължават. Не искам да сравнявам раждането на дете с производство, но роклята за сватбата ми беше висок клас украинска рокля. Също и други бизнеси не спират, макар при по-различни условия.
Въздушното пространство е затворено, може да се лети до друга близка държава и от там с влак. Разбира се, не насърчавам подобна практика с този коментар, просто казвам, че въпреки войната, подобни практики и бизнеси не спират. Вече как ще успеете да вземете детето, не знам. Камелия успя, сигурно с много пари може. Вече ако детето се роди с проблем, не знам, трябва да помислите по въпроса.

# 5
И ако пази боже се случи нещо със сурогатната майка? Всеки сам да си преценява рисковете.

# 6
Благодаря на всички както съм написала интересувам се за Сурогатна майка където законът го позволява чета из форумите и въпросна клиника която привлече вниманието ми.За Войната знам но все пак не ми се вярва живота там да е спрял,чак до такава степен Просто ако има семейство което се занимава със същото всеки съвет ще ми бъде изключително полезен.

# 7
  • Бургас
https://m.bg-mamma.com/?topic=1446897.msg44792049#msg44792049има тема за клиниката в Украйна, много българки ходят, дори и след войната

Общи условия

Активация на акаунт