ПОМОЩ - Кои памперси не пропускат -

• 1 459
  • 29
  •   1
Отговори
Хъгис, пуфис сенсигив или babylove?

Здравейте мами, понеже си бяхме купили  на памперс премиум кеър... Памперси за новородено ( 1 и 2 размер ), но и двата вида страшно пропускат.... Немога да смогна с пране на напишкани дрешки... А бебо пие много вода.. Какви ли не начини на слагане опитахме, е не става и не става...
Моля дайте ми съвет, кои памперси да вземем, така че да не пропускат.... Спряла съм се на тези 3 вида моля мнения и отзиви... Защото тези дни таткото остана без ръце, гладене и простиране, а аз преобличане през 1 час, защото само се напишква...

# 1
  • София
Pampers - следи за промоции в Емаг

# 2
Памперсите са с леко различаваща се кройка. Трябва да пробваш, във вашия случай може определена марка да ви пасва повече. Аз памперси ползвах на Памперс, памперс гащи на Хъгис розовите за момиченца.

Обаче бебо на 1-2 месеца защо го наливаш с вода? На такава възраст въобще не трябва да им се дава вода, АМ или кърмата предоставят достатъчно течности, а бебето сигурно пие много вода, понеже тя е с нулева хранителна стойност и е гладно. Всички памперси пропускат, ако са препълнени. Сменяйте по-често памперсите и спрете да наливате бебето с вода.

# 3
Сигурни ли сте, че ги поставяте правилно? Чак толкова пропускливи памперси ми се струва странно. За водата са ви казали, както и за по-честата смяна.
Аз взимах 1 номер по-големи за през нощта, за да не се налага да сменям детето и да се буди.

# 4
На новородено не му трябва наливане с вода. Но това е друга тема.

Ако пропускат на всяко напишкване или не слагате правилно, или са много малки. Взимаме премиум кеър от раждането и са пропускали само, ако е време за номер нагоре или се е разместил. Сменях на всяко напишкване и през деня, и през нощта.

В допълнение призовавам да пробвате естествена бебешка хигиена - спестява не само пари Simple Smile

# 5
Важно е след като го залепите да оправите къдричките навън.Това е целта на ластчиката.
Единствено са ми пропускали някои евтини и то през нощта.

# 6
Памперси размер 1 мисля, че е малък за бебе на 2 месеца.

А то всъщност на колко е бебето, колко тежи, че съм се объркала, мислех, че е на 1-2 месеца?

# 7
Продуктите на  babylove са много хвалени от мамите около мен. Аз само памперс съм ползвала, е имало е протичане, но много рядко, когато детето ми вече беше по-голямо.
 За новородено ще пробваш и откриеш тези, които на теб ти харесват. Но, много е вероятно да не ги слагаш правилно. И аз не мога да се въздържа, защо даваш вода на бебето си?

# 8
Ползвах и с двете ми деца само Pampers, протичане почти не е имало. Освен премиум, може да пробваш актив, но са по-плътни.
На колко е детето и колко тежи? Размера на памперса се определя и от теглото, не само от възрастта на детето.
Колко много вода пие новородено?

# 9
Пуфис. Също е много важно да оправяте ластиците и къдричките покрай бедрата, да залепвате двете страни равномерно и да издърпвате предната част нагоре и настрани, след като сте сложили лепките.

# 10
Аз използвам babylove ,моята имаше проблем с памперс и пуфис ,сега е с номер 6 и цяла нощ не пропускат.

# 11
И аз смятам че има нещо сгрешено в слагането. Не може на всеки час да пропуска.. казали са ви вече за къдричките, това е много важен момент. Също смятам, че ако вземете по голям размер може да пропуска, защото е голямо около крачетата.
Нощем преобувам новородено по 1-2 пъти между 23 и 8 ч и не защото пропуска а за да й е комфортно. Голямото бебе на 1.8 не я преобувам нощем и не изпуска. Ползвала съм всякакви памперси, даже тези от Лидл не пропускат.
Не знам как стои въпроса с момченцата и слагането, някоя друга мама да каже дали има нещо специално.

# 12
У, да, това при момченцата определено е фактор. Покрай мен майките на наборчетата момчета, които преди това са имали момичета, се бяха видели в чудо.

# 13
Не бива изобщо да давате вода на новороденото, ками ли пък "много". И защо си усложнявате живота с гладене?

Иначе аз и Памперс, и Хъгис харесвам и не пропускат, ако са поставени правилно.

# 14
Моето дете е на 3 и вече не носи памперси, но докато носеше бях много доволна от Пуфис. На памперс много често му пропускаха.

Общи условия

Активация на акаунт