ПОМОЩ - Кои памперси не пропускат -

• 2 404
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Дъщеря ми е голяма вече, но като беше бебе преди 15 години ползвах само пуфис и никога не са пропускали. Сега не знам дали качеството е същото.

# 16
  • София
Памперсите пропускат защото :
1. Не го слагате както трябва
2. Не сте избрали точния размер. Стараете се да е в по-долната граница на указания

Да вметна само, че няма нужда да давате на бебето си вода, другото, че може и вие да изперете и изгладите, ако мъжът ви си е "счупил" ръцете вече от тези дейности.

# 17
  • София
Пробвайте с различни.
Голямата ми дъщеря отгледах с Либеро и Huggies, памперс пропускаха и беше чудо. Като се роди малката - заложих на познатите марки и греда - тече от всякъде, при нея работеше само Памперс. Около мен бяха най-разнообразни, по метода на проба/грешка.

Не зная колко кг е бебето, но пробвайте ако някъде продават все още на бройка от всички марки, които намерите.

# 18
Да не оставяте пишлето нагоре?
Другото ви е казано вече, не трябва да се дава вода, особено много и къдричките да са наместени. И на мен са ми пропускали premium care, но броени пъти и то вечер, не през деня.

# 19
Докато ползвах първи размер се е случвало да пропускат памперси от всякакви марки. Това ме подлъга да накупя много дрехи от следващите номера - 68 и 74, защото 56 и 62 се перяха ежедневно. С втори размер памперси нещата лека-полека влязоха в някакви релси, а с трети размер вече нямам мокри дрешки. Търпение му е майката Simple Smile ако детенцето е с по-кльощави крачета като понаедрее и запълни местата с ластиците, нещата се оправят.

# 20
  • Банско
И аз съм +1 за смяна на размера. Докато го разберем това с таткото, през два часа беше напикан. Сменихме размера с 2-ка и всичко си беше ок после.

# 21
На baby love са хубави, но тези които ги водят еко, и от huggies сме доволни, от памперс актив бейби получи обрив, премиум кеър пропускаха много дори и размер по-голям

# 22
  • Sofia
Pine някой ползвал ли е? Добри ри са?

# 23
В началото на моите момчета пропускаха всички памперси,защото бяха слабички. Може и това да е причината.
Иначе Бейбилов не са лоши.

# 24
Libero са топ, има ги в Ремедиум

# 25
При нас Pampers също пропускат, ползваме само Babylove, засега са най-добрите.  Пробвахме и лидълските и Pufies, но Babylove пасват най-добре и никога не се е случило да пропуснат, колкото и да е пълен памперса

# 26
На мен памперси не са ми пропускали. Може би изключение са 2-3 пъти, но предполагам, че грешката е била в мен. Първо ползвахме Pampers, а сега сме на Pufies.

# 27
Здравейте, момичета 😊 За първи път ще си имаме бебче, момченце 🩵 В началото разбрах, че пишлето трябва да е насочено надолу, докато падне пъпчето. На инструкциите на едните памперси пише, че не трябва да се покрива пъпчето, а на една от лекциите, че трябва. За болницата взех Пуфис, а за вкъщи два пакета Лупилу от Лидл(2-5кг). Очакваме бебче между 3 и 4кг. Ще вземем и на промоция един кашон на Памперс Премиум Кеър 2(до 8кг.). На колко килограма се сменят размерите? Бебчо трябва да е примерно 4кг. и да мине на тези от 5кг нагоре или? Т.е. 1цата ще му е малка? Аз мислех, че ще пропускат, ако са големи 😅 Също и дали сте доволни от изброените марки памперси?
Скрит текст:
Само да кажа, че има нова кампания, а с точките можете да вземете ваучери за пазаруване в сайтове с бебешки принадлежности ❤️
 #BGMлоялнапрограма
До авторката на темата: бях на много лекции, всички акушерки и лекари казаха да не се дава вода на новороденото преди захранването. Единственото позволено е да изплакнеш устичката, но и това не е необходимо. Колко кг е бебенцето. Ако му давате вода, то няма да може да покачи килограми, задължително посетете педиатър.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 08:55 от Kactus

# 28
Кактусче, както и да го насочваш, памперсите в долната част са си широки и гравитацията ще го насочи накъдето си е решила Simple Smile Обозначените килограми на памперсите са ориентировъчни - понеже при еднакви килограми 2 бебенца може да се различават структурно - нисичко и пълничко или височко и кльощаво. Естествено, разликите не са чак толкова драматични като при възрастните, но при бебетата 2-3 см са си разлика. За смяната в размера на памперса се ориентираш и по килограмите, но най-вече по това дали ластичетата оставят следи по крачетата, дали успяват да поемат достатъчно течност и други такива показатели. Още като минеш от първи размер на втори вече ще знаеш инстинктивно какво да правиш. Размер 1 се ползва много кратко, имай го предвид. Моето дете е на 7 месеца и тези дни вече мина на размер 4. Размер 3 носи по-дълго от 1 и 2 взети заедно.

# 29
Вятър и мъгла, много ти благодаря за изчерпателната и полезна информация, която поднесе по толкова мил начин! Златна си 🌷😊

Общи условия

Активация на акаунт