Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
И ние пак имаме сополи. Ще слагам Низита, половин час след Низита ще и капвам от черните капки, а между другото на печката ври чай от лайка с една лъжица сода-просто ври и вътре мирише на лайка Simple Smile . Не знам дали е от това, ама моята хрема, днес за първи път от седмица, почти я няма Simple Smile .

И в акото на бебката забелязах, нещо като черни сушки 😬, мисля обаче че е от банана.. Simple Smile

# 76
Добре,  аз се притеснявай да не се задава с тях и ги минах през цедка и става мн. хубаво като консистенция.
Мишолинка,  моята е обикновена пластмасова за бебе и ми е мн. удобна.

# 77
Krischana колко са уголемени,ние като ходихме на гастро по повод не акането ни,гледа бебо с ехограф и нашите бяха 4 мм,трябвало да са под 5 мм,но каза че са мялко по-големи от нормалното,но все пак са в граница и това се получавало при хора които пият мн вода/мляко,накара ни да пуснем микробилогия на урината да не би да е някоя инфекция,но вс беше наред.
Предложете ми нещо разхлабващо с което да продължа захранването,зеленчук,въвела съм тиква,тиквичка и картох,от пъщарнака и моркова се обрина,кога мога пак да ги въведа според вас?

# 78
Аз се извинявам, че леко ще отклоня темата, но бихте ли ми препоръчали лъжички за захранване или поне да ме насочите какво е важно при тях?
Моите са на Cangaroo, силиконови, изглеждат ми добре и са удобни, не разбирам много от лъжички, тези ми ги подариха.

# 79
Мишлето 6мм е на дясното бъбрече  Sad
Лъжички имам две плитки на авент и две дълбоки на нук и томи типи, е дълбоките не ме кефят толкова, защото като са дълбоки, а той яде предимно сърбайки, лъжицата все едно си седи пълна, обаче пък за бурканчета са ми по-добре, че са дълги. Само на ТТ е силиконова и тя ми е най нелюбима, пластмасовите са ми къде-къде по устойчиви
Преди малко за следобедна му дадох каша елда с малко плодово пюре, излапа всичсо, интересното обаче е при Хип елдата е с глутен, а на Слънчо без  Rolling Eyes, аз взех на слънчо, но се чудя що така странно ми е
Някой знае ли с какво е подходящя да се комбинира, примерно зеленчуци вървят ли към нея

# 80
Мишолинка, според мен най-подходящи са силиконови лъжички с дълга дръжка. Те са по-мекички. Пластмасовите може да наранят венеца. Аз от три дни захранвам - бебчо, освен, че си изяжда всичко, усещам, че му харесва също и да си чеща венците с нея. Simple Smile

# 81
Благодаря ви bouquet Уикенда трябва да вземем вече някакви.
Иначе аз елдата за нас я приготвям със зеленчуци. Мисля че е безглутенова култура.

# 82
Каква елда купувате?и сами ли приготвяте кашата или готови купувате

# 83
  • София - Варна
Цитат
При нас вече трети ден асансьора е блокиран и не мога да изляза с количката, много неприятно Sad
А ние нямаме асансьор и сме на 4-ти етаж със стръмни стълби. Аз извеждам само с кенгуру. Като се затопли, ще му мисля.

Крисчана, на прегледа на 6 месеца на баткото казаха същото за едното легенче, и се учудиха, че на ФМ не са ми казали. Водих го и на годинка - тогава и двете бяха увеличени. Joy Обаче педиатърката, която го гледа, ме увери, че изобщо не е притеснително.
20 дни по-късно го водих в педиатрията на Найден Геров, там казаха, че легенчетата са ОК, и че най-вероятно са били така от изпито мляко. Пусках урина тогава на своя глава. Беше чиста.
Казаха ми да го заведа на 18 месеца, АКО искам, за собствено успокоение. Не го водих. Това лятото по друг повод му погледнаха и бъбреците. Нямаше никакво увеличение.

# 84
Африканчо да, и неговата урина беше идеална, а и наистина тъкмо беше си изпил сутрешното мляко, благодаря ти, ще се види пак де на годинка, ама да не се шашкам поне

# 85
Здравейте, мами!
За много години! Здраве на бебоците, на вас и на хората около вас!
Нямам много време да пиша, защото съм и с двете деца вкъщи. Хванаха някакъв вирус, при бебо стигна до бронхит и беше 13 дни на АБ. Сега препоръчаха баткото да си стои вкъщи, за да не донесе нещо от градината. Водих бебо в петък на контролен преглед и за 5 мин навън от студа му се обостри АД, та преживях някакъв ужас.
Доста ми е трудно, но пък е весело. И децата да са здрави!
До никъде не съм със захранването. Бях почнала тиква, картоф, но като се разболя, спрях. Сега ударно пробиотици и тези дни ще почвам пак.
За лъжичките имам силиконови с дълги дръжки малко като черпаче. Те са ми най-удобни.

!!! За захранването и Алергичните реакции - биват 4 типа, като тип I е мигновената реакция до 20-30 мин, а тип IV - от 48 до 72 часа, че и повече. За това не бързайте! От опит ви го казвам. Изчаквайте поне 3 дни за всяка нова храна!

# 86
Благодаря за новата тема! Мамаджули,  bouquet!
Ели,  може да отидеш и директно в лабораторията, но ще си платите МБ. Може и от ЛЛ направление и ще бъде безплатно.

Момичета къде е тази лаборатория за секрет от носа? Мога ли аз да го взема и да го занеса?

# 87
Благодаря за новата тема! Мамаджули,  bouquet!
Ели,  може да отидеш и директно в лабораторията, но ще си платите МБ. Може и от ЛЛ направление и ще бъде безплатно.

Момичета къде е тази лаборатория за секрет от носа? Мога ли аз да го взема и да го занеса?
Би трябвало всяка лаборатория да може да го работи. Секретът се взима от мед. лице, писаха по-рано момичетата Peace

# 88
Благодаря, ще питам док.  Simple Smile

# 89
Днес пасирах картофа с пасатора, сложих малко кърма и малко водичка от картофа, малко по-добре реагира , изяде 2-3 лъжички, накрая се разрева и спрях. Утре може би ще е още по-добре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт