Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Нашата хрема беше задна и много ни помогна Еуфорбиум спрей. За 2 дни се оправи с него

# 196
Аз пък обичам да съм сред хора и много ми липсват социалните контакти. На работа общувах с много хора и тогава ми харесваше да се усамотявам от време на време. Проблем е и че докато бях бременна се преместихме в нов град и тук не познавам никой, ужасно е  Grinning
За въвеждането, картофа го давах 5 дена, другите зеленчуци ще ги давам по три най-вероятно.

# 197

SstaSsYy          аз мажа нослето с блага мас което на нас ни помага

# 198
От къде ги взехте тези прожекционни лампи костенурка?
Аз поръчах една, но е пълен боклук. Мелодиите са ужасни, не знам как бебе ще заспи на това.

Въвеждам всеки зеленчук по 5 дни.

# 199
Откакто малката започна да се обръща я оставям да се търкаля само на земята или в кошарата. Така няма как да падне. Simple Smile Тя най-много обича да излиза от одеалото и да разглежда отблизо килима.  Laughing Намери си начин за придвижване чрез търкаляне и се чудя дали ще се сети, че може и да се пълзи Grinning

Аз въвеждам нов зеленчук 3 дни. Пюретата на Хип давам. Като мина веднъж всички, които ми се струват подходящи, ще започна да й правя домашни. Те и без това са твърде малки, за да заместят хранене.
Днес за пръв път не й хареса пюре. Тиквички с картофи и ориз. Правеше си устата като за повръщане. Не знам как да го опиша. Толкова й беше неприятно, че й се доповръща.  Sad  Остана 2/3 бурканче. Чудя се дали да го пробвам пак утре или да не я мъча повече и да чакам сезона на тиквичките....

# 200
  • София - Варна
Ха-ха, милата, получила е рефлекс. А пък Катето всеки път на първата лъжица от което и да е пюре прави физиономия: "Ко е туй дет ми даваш, по дяволите!"

# 201
Благодаря за отговорите, Еуфорбиум също съм пробвала и Африн също.. Утре ще се чуя с личната..

Костенурката, не съм сигурна, ама май е от Лидъл, мелодиите наистина са ужасни, аз казах, че не мога да ги слушам..  Веднъж се мъчих да приспя бебка,а тя не искаше да заспи и плачеше (видимо и се спеше) и понеже не мога да я надвикам с моето „шшш” (умарям се  Laughing) пуснах костенурката-беба млъкна и до 5 мин заспа хаха..

Днес ѝ дадох пюре от сини сливи на Хип. На съствава пише и захар  newsm78.Чудя си не са ли малки за захар нашите бебоци (А на пюрето пише и „4+”  newsm78 ) По принцип от кога ли трябва да присъства захарта в менюто на бебчетата?
 Дадох ѝ да опита пюрето в 18:00  и бебка чак сега заспа, беше супер енергична и превъзбудена дали може да е от захарта?

Спокойна вечер Simple Smile

# 202
Благодаря за отговорите, Еуфорбиум също съм пробвала и Африн също.. Утре ще се чуя с личната..

Костенурката, не съм сигурна, ама май е от Лидъл, мелодиите наистина са ужасни, аз казах, че не мога да ги слушам..  Веднъж се мъчих да приспя бебка,а тя не искаше да заспи и плачеше (видимо и се спеше) и понеже не мога да я надвикам с моето „шшш” (умарям се  Laughing) пуснах костенурката-беба млъкна и до 5 мин заспа хаха..

Днес ѝ дадох пюре от сини сливи на Хип. На съствава пише и захар  newsm78.Чудя си не са ли малки за захар нашите бебоци (А на пюрето пише и „4+”  newsm78 ) По принцип от кога ли трябва да присъства захарта в менюто на бебчетата?
 Дадох ѝ да опита пюрето в 18:00  и бебка чак сега заспа, беше супер енергична и превъзбудена дали може да е от захарта?

Спокойна вечер Simple Smile
Не мисля, че има чак толкова захар в бебешките пюрета. Все пак са за бебета Simple Smile иначе аз на моя си му давам плодови пюренца, смятам, че захарта си е в норма.
ПП: не прекалявай със сливите, защото ще се подриска. Аз направих тая грешка, дадох му сини сливи два дни подред без да има нужда и не спря да ака... Едва го оправих милия.

# 203
Стаси, и аз видях на сливите на Хип,че пише захар и няма да ги дам. Взех сливи на Гербер. На другите плодови на Хип не съм видяла захар.
Мисля след няколко дни да почна оризовата каша и тогава включвам и плодовете с нея. Ще са минали 20-тина дни от началото на захранването.

# 204
  • София - Варна
Да не би това да е захарта от самия плод?! аз помня, че сливите на хипп бяха мн вкусни. може вярно да има добавена захар. Joy

# 205
Наистина е много вкусно пюрето  Grinning  (опитвам абсолютно всичко преди да го дам на малката  Laughing). Знам, че няма да е кой знае колко добавената захар, но все пак ми стана интересно,че има такава. Плода сам по себе си е достатъчно сладък, че и захар да му добавят  Confused. Зомби, мерси и аз следващия път ще взема на Гербер Simple Smile

Иначе на пюрето си пише „действа слабително”  Grinning , което за нас е чудесно, защото малката мноого лесно се запича, та се чудех как ще го караме това захранване Simple Smile

# 206
На моето пюре на хипп в Австрия пише захар и има една звездичка и отдолу пише пояснение, че захарта , която се съдържа е тази, която е била в плода. Доста си е сладка синята слива по принцип. Незнам дали в България и в чужбина хипп са еднакви, една приятелка ми беше казала че имали друг вкус.

# 207
Добро утро!
Знаете ли пащърнака как действа - запича или разхлабва? Вчера купих от пазар.
Вчера храних малката с пюре за първи път извън дома, в един салон за сладолед, много добре се нахрани, според мен всичко наоколо и беше толкова интересно и това помогна. Аз по принцип не изпълнявам програма песни и танци, докато я храня или да гледа тв. Който ял, ял! Междудругото и аз ядох сладолед за първи път от две години Simple Smile заради алергия към химиите, които слагат, не си купувам, но този беше от съвсем истински от мляко, захар, сметана и ванилия.
И успях да се гримирам преди да излезем  Blush

# 208
Добро утро Simple Smile
А как добре звучи това със сладоледа и хапването навън, че даже и нагримирана, браво! Ххихи
Ние сме от тези с програмите, опазването и шоуто, което не мисля че мога да си позволя да се прави пред хора... Cry ядене вкъщи, спане вкъщи през 2 часа, така че кажи речи сме си вързани тук...а и в тази Сф и нашия квартал докато се натъкмим да излезем извън квартала, където има някаква цивилизация, и се натоварим в колата, той ще се е разревал 100 пъти...и вече ще му се е доспало...хахаха...ужас..

# 209
Дени, стана ми интересно, за кой квартал говориш?

Общи условия

Активация на акаунт