казвам го за да не губя времето на другите.
Надявам се да не преча с тоси пост и с подобните му 
Станахме много депресираните мами, може да си направим група хаха, шегувам се естествено
Мисля, че е нормално да сме малко депресирани, особенно тези ,които за първи път имаме дечица
Всичко ни е ново, живота ни се е променил коренно, постоянно сме напрегнати, теревожим се непрекъснато дали правим нещата правилно, а всичко, което трябва да направим е да сме спокойни. Сама се опитвам да си помогна, защото наистина човек ако сам не положи усилие, нищо не е способно да го промени
. И поседно споделям две неща, които много ми харесват едното е една статия (не мога да я намеря, затова я разказвам),която четох „Как да бъдем перфектни майки„ изброяват се точки, бяха нещо от сорта на 1.Вземете си душ. 2. Направете си кафе 3. Пуснете си любимата песен 4.Дайте си време само за вас. 5 Починете си. И т.н. не си ги спомням всичките и аз докато чета си викам „е, то това ако ми е перфектната майка” а накрая на статията пише „за да сте перфектна майка, трябва да се чувствате перфектно”
А другото нещо е тази сентенция: Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг. – Луиз Хей Така трябва да е- да се стараем всеки ден да е перфектен, да не живеем в миналото и да не съжаляваме за минали неща и да не се тревожим за бъдещето, защото то е абсолютно несигурно. Голяма лекция дръпнах
..
Като цяло на нас се гледа с криво око - кат' на мързели.
Каква е тайната? Как така заспива самичка?!