Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Нашето столче ми го подари една добра непозната Chico Polly удобно е защото има всякакви степени, но е малко тежък и заема доста място, когато не е сгънат. Някой давал ли е ориз? Имам едно пюре зеленчуци с ориз. Ама след като съм давала оризова каша, не би трябвало да има проблем.
Не мисля, че има проблем. Аз дадох първо оризова каша и след това почнах пюрета с ориз.  Hug

# 526
Нашето столче е на бертони, трето бебе яде в него, доволна съм. Аз го държа разгънато, но сгънато е около педя широко.
Уважение, моето пие директно от чаша.
Днес зачнах да давам плод в 10 ч. Е, изяде 5 лъжици и почна пак с номера пффф. Аман вече!  Rolling Eyes

# 527
Аз ползвам столчето от каката на Бертони с няколко позиции на облегалката и регулиране на височината.

# 528
Здравейте, купихте ли столчета за хранене? Аз още храня малчо в шезлонга, но вече почва да се изсипва надолу и започнах да се оглеждам за столче, но са толкова разнообразни, че се чудя на какво да обърна внимание при избора. Споделете доволни ли сте от вашето столче Simple Smile
Не съм се сещала за шезлонга, не, че сме започнали захранването де ... Аз се чудя дали да купуваме като цяло столче . . . Но сигурно ще вземем де. То за колко време се ползва

# 529
Благодаря,крисчана! Бебка става утре на 7 месеца и ще я черпя един банан! Как лети времето ...
От няколко дена каквото и да и дам да яде право пффф в лъжицата и всичко наоколо става в цветни точици от издуханото пюре, та дано поне банан да яде.
И моят син утре става на 7 месеца и ще му дам за първи път банан за следобедна закуска Wink. Спря да прави пффф, но сега ми говори, докато яде и  пак хвърчи пюре Grinning

# 530
Еее, значи са на една дата Simple Smile а суров ли ще го даваш?

# 531
Аз претърпях пълен провал с банана ...днес дадох така само пасиран -направо се потресе.
Давала съм в комбинация с ябълка готово пюре и му хареса ,но днес не.Това е първото нещо което ми отказва, след няколко дни пак ще опитам.За столчетата имаме на Chicco от каката -доволна съм.

# 532
  • Варна
Мерилин, относно картофа,като престои няколко часа в хладилник,започва да мирише неприятно и вкуса му се променя. Аз също се чудех защо бебка не яде и като го опитах,аз щях да повърна! Най - добре прясно приготвен!
 Ние на 01.02 ставаме на 7 месеца,но за съжаление банан в близката половин година няма да опита!
 Иначе бяхме на нефролог и на ортопед. Ортопеда каза, че била за гимнастичка и имаме вкостяване на тазобедрената става,което е добре.
 Иначе единият бъбрек задържа урината,но удебелението било 3,5 мм и нефролога каза, че до 5мм било нормално при бебетата. Не било необходимо да ходим пак заради това.
 Моята дъщеря от 2 месеца може да се обръща,но не го правеше до вчера. Сега я слагам по гръб,тя хоп по корем! Нон стоп това прави. Мъчи се да пълзи,вдига дупето и се сурка по пода. Продължаваме да ходим на бебешка гимнастика в Кундиру.
 От Джъмбо й купихме от това килимче дето е като пъзел и по цял ден прекарва на земята!
 Още нямаме зъби!  Sad

# 533
  • София - Варна
И аз вече имам чувството, че Катето има АБКМ. спрях захранването. Цяла седмица кара на Хумана, със зелено ако. Сега минах пак на АМ, и веднага пак разстройство. Избиват някакви зъби още... Ще се посещава гастрото май. Още не сме ходили на на ортопед нито на ДК.

# 534
  • Варна
И аз вече имам чувството, че Катето има АБКМ. спрях захранването. Цяла седмица кара на Хумана, със зелено ако. Сега минах пак на АМ, и веднага пак разстройство. Избиват някакви зъби още... Ще се посещава гастрото май. Още не сме ходили на на ортопед нито на ДК.
Едва ли е АБКМ,Африканче! От кога започна така? Пускала ли си микробиология?
 При нас не можа да се докаже АБКМ,всички тестове са отрицателни. Все пак остава като диагноза,заедно с лактозна непоносимост.

# 535
Pippa мерси повече няма да оставям картоф да престой, 100 процента той е бил. А Анди сега е много смешен като му дам коричка хляб или нещо да вкуси, като му го взема от ръката и почва да плаче. Шегуваме се че няма да можем да го изхраним.

# 536
Африканче,  и аз това щях да напиша, както Пипа!МБ най-добре да се направи.
А ваксини правихме ли?
Пипа,  при Д-р Димитров ли правихме изследване за за алергии? Защо банан ще даваш чак след половин година?
Аз също банан няма да дам скоро,  но аз си се водя по друга схема.
Може ли да обясниш малко по- подробно за Кундури гимнастиката, ако имаш възможност?

Аз правя на моята бебка всички пюрето поне засега. Винаги на момента ги правя и останали ги ям аз.

Аз също купих килим пъзел и голяма игра пада с него.  Много й харесва.

# 537
Еее, значи са на една дата Simple Smile а суров ли ще го даваш?
Да, мисля да му дам суров намачкан банан. Ще видим дали ще му хареса. Simple Smile

# 538
  • Варна
Смайл , при доктор Димитров правихме и при една лекарка тук във Варна. Банан няма да дам,защото съдържа много хистамин, а чревцата ни още са болни. Нали имаме колит и може да реагира.
 Междудругото намерих една хомеопатка и благодарение на тази жена,състоянието на дъщеря ми изключително се подобри!
 А за Киндиру мога да кажа, че е супер! Правят се различни упражнения за моториката,вестибуларния апарат, пеем , танцуваме . Има сайт може да погледнеш. Наистина препоръчвам! Ходили сме 3 пъти до сега и виждам голям напредък във физическите умения на детето. Показват ни как да ги масажираме,коя точка да натиснем за да се задейства определен мускул за да започне да пълзи и така...  Супер е!

# 539
  • София - Варна
Смайл, Пипа, преди не е имала такива проблеми, като изключа едно тридневно разстройство, като беше на 45 дни.
Не съм била ваксини, не съм правила МБ.
Всичко започна от пробиването на първия зъб.
Не съм я водила на ДК от много време, понеже аз бях много болна.

Общи условия

Активация на акаунт