Добър ден!

ЗА ГРИШО!

А добавката ми за Туба вие си я знаете. Не я следя от вчера, за да не помня как Енгин в Сеул и после в Щатите, просто забрави, че не е играл сам.
Ама това за амнезията на партньорите е друга тема, не ми се мисли точно днес 
Тони

Надинкова
,от вчера в главата ми е образът на Григор,как целува първи шлем

ме е изпреварила
Затова пък ще й помогна 

Сю натам се е запътила.
Не помня да са се разхождали усмихнати в тези одежди.
преведе, така излиза. 

, хайде, преведи и втория буквално, да видим какво ще изцедим от него, моля!

Бракът е институция, любовта е чувство и не е необходимо то да се бракува
Не долавям усещане за брак в епизода след фрагмана (ако Джес беше докрай честен да й разкрие намеренията си - да), а ми е и трудно да свържа точно тези обречени стихове със сватба

за Сема Озджан(?). Аз съм една от тези, които не харесват стила на Сю. Облеклото й ме остава без думи - палтата например Като го свали пак оставам без думи, ама този път от потрес за избраната дрешка. Стилистите й профилирани ли са - един за горните дрехи, друг за дрехите под тях
Тоалетчето на Ел със солей-поличката ми стана любимо 

Сю натам се е запътила.
Не помня да са се разхождали усмихнати в тези одежди.
преведе, така излиза. 

, хайде, преведи и втория буквално, да видим какво ще изцедим от него, моля!

Бракът е институция, любовта е чувство и не е необходимо то да се бракува
Не долавям усещане за брак в епизода след фрагмана (ако Джес беше докрай честен да й разкрие намеренията си - да), а ми е и трудно да свържа точно тези обречени стихове със сватба

за Сема Озджан(?). Аз съм една от тези, които не харесват стила на Сю. Облеклото й ме остава без думи - палтата например Като го свали пак оставам без думи, ама този път от потрес за избраната дрешка. Стилистите й профилирани ли са - един за горните дрехи, друг за дрехите под тях
Тоалетчето на Ел със солей-поличката ми стана любимо 
Далече сме от песента на триото,на които слагам песента в оригинал с бгпревод:
благодаря за превода! 

Вие поне знаете, че обичам да се шегувам.
Линка ни показа любимец - Евгени Плюшченко. И аз да ви покажа моя любим артист на лед - Игор Бобрин и незабравимата за мен пантомима "Танц с партньорка"
исках да ти кажа, че няма смисъл!

ти е отговорила, ама нищо, де! 

Напълно съм съгласна с теб 

Досега, независимо от обстоятелствата, не е губил самообладание. А и ако бракът е фиктивен, не трябва ли заради представлението да са заедно
Не гадая, просто си питам, когато нещо ми убягва 
И ако говорим зодиакално, аз в този момент щях да кажа НЕ. По-обидно е да се почувствам излъгана и използвана като щит за чужда безопастност и то на любим мъж, отколкото наранена, от странния начин на предпазване от страна на родител. Ама Еджето дали е мислила по овнешки 
, но пък откъде да знае преводачът, че ще нищим точно това стихотворение и то дума по дума 
"пази се от овен"
На мене ми е достатъчно няколко поста на потребител,за да го разбера. Нали обърках преди месеци темата. Ама не. И спрях да пиша. Линка, ама не ни харесало усещането за Джес на Димана,разбрала ни,неразбрала ни,защо й опонираш в темата на сериала? Аз не те подкрепям за това
Напиши си мнението за серията и да отидат да те разкъсат за това,както в темата за КРА. Разлика няма да има.
Аз не се водя от това,кой какво пише,а как постъпва. Не искаха тематана КРА да се превръща в нова тема на Туба - добре,отказах се да пиша там. А сега - три теми за Енгин и един негов сериал.
Нищо. И ми е все едно. Ако захвана за първия път за какво ни бе размахан пръст, колко цитати с "талпа"-та, взета от там,където еднгинките пишели за Туба и зелени емотиконки ще видиш
Гледай сериала,коментирай,ама се абстрахирай.Това си е твоето мнение.А че някой се фръцнал от друга тема,си е техен проблем - ще разбират ли ,сърдятли,карат ли,умоляват - нали са приятелки.
Засега освен работа имам доста тенис да гледам и то с голяма радост с валидол под език.
Живот и здраве - до средата на февруари на макс. И сега пък съвсем не съжалявам за миналата седмица четвъртък вечер - изкарах я много приятно с една приятелка,чувствайки се млада,позитивна и затваряща ресторанти и барове.
Дълго време го дописвам и може да е немного свързано,но поне споделих някои мисли,дето ме напънаха. 
Препоръчани теми