Леки съмнения

• 23 846
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Някои се чувстват предадени и наранени без нужда (не авторката на темата, тя си има основания да се чувства така). Например очаквам, когато кажа на мъжа си, че със сестра ми ще ходим на концерт в чужбина, да ми пожелае да се забавлявам и да пита купила ли съм си вече билети или да ми купи той, а не да се обиди, че не съм го уведимила предварително и защо не предпочитам да отида с него.

# 106
Аз вече коментирам извън темата, защото фокусът отдавна се измести. Нормалните хора не си разменят пароли и не отговарят на чужди телефони, това не е взаимност, а обсебване, както и сама написа в преден пост.
Зависи какво приемаш за лично пространство. За мен компютъра, телефона, печката в кухнята и хладилника са просто уреди и всеки може да ги ползва. Ако имам да си кажа нещо важно с приятелка излизам на кафе с нея, или тя идва в нас и си говорим. Няма да имам нервите да и го напиша на електронно писмо или на смс. Смс-си не пращам почти. Моите свекъри преоокриха смс-са на стари години и всяка неделя ни пишат заедно по един да ни пожелаят приятно изкарване на неделята, видели този жест по някакъв филм. Иначе от почти никого не получаваме смс-си. Евентуално от колеги, aко не ни е открил на телефона. На е-майла си почти не комуникирам с хора, освен да се регистрирам в някой сайт за нещо си. Случвало се е и свекърите да са на гости и да ни вдигат телефоните, или децата ако ги набарат, нито ме дразни, нито ще им забраня. За мен това не е лична вещ, а предмет за ползване. Все едно да кажа на някой, не ми ползвай хладилника. Уважавам личното право на хората, и ако на някой нещо му е неприятно, не бих го направила. Но в нашето семейство гледаме на тези неща от друга гледна точка. Съпругът ми мисли по същият начин като мен. И за това и не се дразним един от друг. Винаги е най-лесно като двама души са заедно, които имат подобна ценностна система, така е по-лесно и не се стига до драми.

# 107
Разликата между печката и съвременния телефон е в това, че второто съдържа информация и лична кореспонденция. Е, аз не искам никой да ми чете шегичките във вайбър и писмата, ако тези неща ги държах във фурната, и тя щеше да е лично пространство. А понеж имам тийнеджър у нас, още повече си давам сметка колко е важно доверието между близките хора - не това да доверие, което всъщност е проверка, а доверието да не проверяваш. Не му бъркам в джобовете да търся цигари примерно и дори не знам има ли парола на телефона или не, нека чувства, че има въздух.

# 108
  • волно калдъръмче
Янeчeк, никой не се чувства предаден и мамен без причина. И да му обясняваш в такъв момент как идилично съжителстват хората в нормална връзка, колко му е болен мозъкът и как , едва ли не, си въобразява, е безсмислено. Всеки знае за себе си.

# 109
  • София
А понеж имам тийнеджър у нас, още повече си давам сметка колко е важно доверието между близките хора - не това да доверие, което всъщност е проверка, а доверието да не проверяваш. Не му бъркам в джобовете да търся цигари примерно и дори не знам има ли парола на телефона или не, нека чувства, че има въздух.
Това е чудесно и така трябва да е, стига да не ти се наложи, за да предотвратиш нещо лошо.
Тогава приоритет става живота и здравето на детето, и да не нарушиш личното му пространство е равно на бягство от отговорност.

# 110
Аз пък се дивя на хора, които ползват нета за изневяра. В нета има толкова келешлъци и дивотии, че е около 50 пъти по-вълнуващо от някаква си афера.

Като например- да четеш във форум за чужди афери. Хем има забранена тръпка, хем няма последствия, освен малко ток и пренос на данни:)

# 111
  • Стара Загора
Възможно е опасенията ти да са реални, но НИКОГА не действай без ясни доказателства.
Мъжете доста често те изненадват, те имат по- различно мислене от нас, за това често симптомите са различни.
Просто бъди хитра, и малко по на ТИ с някои социални мрежи, и ще разбереш истината.
Малко тънки съвети за  да направиш някои проверки дори и да си трие хронологиите.
Като влезнеш във фейсбука му, просто цъкни с  мишката горе където търсиш хора, и ще ти излезнат г/д последните профили, които е търсил. Ако има жени, прерови им профилите.
Ако е скайп или кик или нещо друго чатово, ако знаеш паролата, просто се логни от твоят телефон или компютър, и трябва да получиш хронологията, или най- малкото ще я видиш докато си пишат / ако си пишат/. Важи същото и за месинджъра на фейсбук.
Ако е вайбър там май имаше опция да крие чатовете, просто потърси в настройки как беше да ги намериш скритите.
Абе варианти много, само не започвай да го притискаш и разпитваш без ясни доказателства.
Помня една позната, беше толкова убедена за приятеля си, ровеше там фб, скайп и нищо няма вътре. То се оказа, че той сваля дами във vbox7 хах

# 112
Възможно е опасенията ти да са реални, но НИКОГА не действай без ясни доказателства.
Мъжете доста често те изненадват, те имат по- различно мислене от нас, за това често симптомите са различни.
Просто бъди хитра, и малко по на ТИ с някои социални мрежи, и ще разбереш истината.
Малко тънки съвети за  да направиш някои проверки дори и да си трие хронологиите.
Като влезнеш във фейсбука му, просто цъкни с  мишката горе където търсиш хора, и ще ти излезнат г/д последните профили, които е търсил. Ако има жени, прерови им профилите.
Ако е скайп или кик или нещо друго чатово, ако знаеш паролата, просто се логни от твоят телефон или компютър, и трябва да получиш хронологията, или най- малкото ще я видиш докато си пишат / ако си пишат/. Важи същото и за месинджъра на фейсбук.
Ако е вайбър там май имаше опция да крие чатовете, просто потърси в настройки как беше да ги намериш скритите.
Абе варианти много, само не започвай да го притискаш и разпитваш без ясни доказателства.
Помня една позната, беше толкова убедена за приятеля си, ровеше там фб, скайп и нищо няма вътре. То се оказа, че той сваля дами във vbox7 хах

Събира ясни доказателста според нея,че изневерява ,притиска го и....давай нататъка,че ми стана интересно после какво се прави.

# 113
  • София
Не мога да повярвам, че е възможно семейство да замине на почивка с един телефон. На нас много често ни се случва да си звъним един на друг, защото не сме през цялото време заедно. Например мъжа ми е отишъл да купи минерална вода и ми звъни да ме пита бутилка от колко литра да купи. Това са ежедневни комуникации. Също така и у дома се случва непрекъснато-примерно в магазина сме се пръснали и си звъним, за да се съберем, че супера е голям.
Много мразя, когато примерно майка ми има рожден ден да й звънна на мобилния и да вдигне баща ми, след което около 10 минути да я търси из апартамента с телефон в ръка.
По темата-смятам, че половинката на авторката й изневерява или крие нещо друго от нея.

# 114
Аз лично обмислям възможността да кача апликейшъна, който ми следи месечния цикъл, на телефона на миуото, та да не ме пита може ли, не може ли...

# 115
  • София
Скрит текст:
Аз лично обмислям възможността да кача апликейшъна, който ми следи месечния цикъл, на телефона на миуото, та да не ме пита може ли, не може ли...

Ooooooooo, кой се завърна! Уелкъм бек, липсваше много време! Дано всичко е наред при теб!

# 116
  • Стара Загора

Цитат
Събира ясни доказателста според нея,че изневерява ,притиска го и....давай нататъка,че ми стана интересно после какво се прави.

Авторката иска да научи истината, какво ще прави с информацията, която ще получи, си знае само тя.
Не мога да й дам такъв съвет, понеже винаги са ме обърквали тези отношения на хората спрямо истината, която толкова много искат, даже на моменти се чудя дали не обичат да ги лъжат, или просто не обичат да разберат, че са излъгани.
Истината е оръжие, как ще го използва си е нейн избор. Аз просто уточних, че триене на хронология не означава непременно, че няма как да проследи нещата.  Peace

# 117
Скрит текст:

Ooooooooo, кой се завърна! Уелкъм бек, липсваше много време! Дано всичко е наред при теб!

Наред е, уважават ме редовно. Между другото, изтрих си блога с цел избистряне на съзнанието. Вторият ми мъж не го е чел, първият го прочете и се възмути максимално.

Изобщо, който бара акаунти, да го нахапят диви невестулки!

Не мога да не спомена почетно уникалния микс от мръснишки помисли, изневяра и кибер технологии, които на практика спасиха Западната цивилизация от ядрена война. Наздраве за Антъни Уийнър и Хюма Абедин, които ковнаха последния пирон в политическия ковчег на Хилърещицата.

# 118

Цитат

Авторката иска да научи истината, какво ще прави с информацията, която ще получи, си знае само тя.
Не мога да й дам такъв съвет, понеже винаги са ме обърквали тези отношения на хората спрямо истината, която толкова много искат, даже на моменти се чудя дали не обичат да ги лъжат, или просто не обичат да разберат, че са излъгани.
Истината е оръжие, как ще го използва си е нейн избор. Аз просто уточних, че триене на хронология не означава непременно, че няма как да проследи нещата.  Peace
При положение,че трябва да правя описаните от тебе гимнастики (аз никога не бих ги направила) вече ще съм се сдобила с усещането на прецаканата страна по други пътища.Като авторката.Защо ми е да падам толкова ниско? Като мога да си тръгна с гордо вдигната глава и да си ридая тихичко сама.Нима след целия панаир,който се очаква да му спретна ,като му навирам доказателствата под носа няма пак да си рева сама?За мен има разлика кога ще изляза от ситуацията.Също и как ще изляза.

# 119
  • Стара Загора
Цитат
При положение,че трябва да правя описаните от тебе гимнастики (аз никога не бих ги направила) вече ще съм се сдобила с усещането на прецаканата страна по други пътища.Като авторката.Защо ми е да падам толкова ниско? Като мога да си тръгна с гордо вдигната глава и да си ридая тихичко сама.Нима след целия панаир,който се очаква да му спретна ,като му навирам доказателствата под носа няма пак да си рева сама?За мен има разлика кога ще изляза от ситуацията.Също и как ще изляза.

Защо да си тръгва, и да си ридае сама, ами ако изобщо не й изневерява?! Много едни такива крайни заключения, нека просто тихо мълком проучи нещата.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт