Леки съмнения

• 23 872
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
Боксерки, слипове, прашки, бикини - всички  Mr. Green

# 91
"Скъпа, да сложа ли в пералнята нашия сутиен?"- попита Благоверният. Mr. Green За дамските превръзки няма да казвам нищо.

# 92
  • волно калдъръмче
Пак ти бяга същината  Flutter Нищо, поспи си - утрото е по-мъдро от вечерта  Peace

# 93
Личното пространство винаги ми е било част от същината. При това, твърде важна част. Не вярвам от утре сабахлем да се промени нещо.

# 94
  • волно калдъръмче
Всякакви пространства ми се размиват в момента, в който съм се решила на връзка. Много съм обсебваща  Mr. Green Хубавите си качества няма да ги изтъквам, че ще прозвуча нескромно  Flutter

Ти си браниш личното пространство, логично е щедро да предоставяш право на другия да има такова. Аз нямам крещяща нужда от лично пространство и повече ценя взаимността.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:58 от Райчун

# 95
Няма лошо. Затова сме различни.

# 96
Те са само една тленна незначителна обвивка на същината Wink и не заслужават чак такова внимание да им се обръща.
Верно е.Боксерките и бикините ми обвиват същината.Обаче за прашките грешиш.Там същината ми обвива прашките.
Но си права общо взето.

# 97
  • волно калдъръмче
Деси, не за пръв път се убеждавам в неспособността на думите да обвият и придадат на мисълта същинска и недвусмислена форма. Всеки намира в тях различни кодове и ги интерпретира според личния си опит и разбирания.

# 98
Беше шега.Не се сърди. Peace

# 99
  • волно калдъръмче
Аз да съм се разсърдила  Laughing за нещо, което ти си казала?

Метафората с бъркането по гащите и сравнението с ровенето по телефона също беше на шега. Нормално - шоу мас гоу он  Laughing

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:41 от Райчун

# 100
Проследи го с твоята кола къде ходи и какво прави. Ако не можеш, наеми детектив.
Но не му давай никакви поводи да си мисли че се съмняваш в нещо докато не събереш доказателства.

# 101
Ти си браниш личното пространство, логично е щедро да предоставяш право на другия да има такова. Аз нямам крещяща нужда от лично пространство и повече ценя взаимността.

Думата браня би била подходяща, когато говорим за несъвместими партньори, защото при взаимно уважение и свободата като ценност, никога не би възникнало желание да ровиш в нещата на другия. А иначе да - в замяна на това, което считам, че ми се полага, давам точно същото, логично е наистина. От обсебващите хора направо се изривам, и за приятели не стават.
Каже ли някой "вземи моя телефон в знак на доверие към теб" ще ми стане ясно, че този човек е безумно ревнива лепка, която ще ме разпитва по три часа заради кафе с приятелка, за което не е чинно уведомен предварително. Това са несигурни хора, които имат нужда да дебнат и контролират, а с такъв не мога да живея. И на детето съм обяснила тия неща, за да не му се лепне някоя ревнива кучка, дето ще го мъчи.

# 102
  • волно калдъръмче
Идиличната връзка с доверие и взаимност не предполага желание за разкатаване на личното пространство на другия. Живеят си в мир и сговор и не се разпитват с часове кой с кого е пил кафе. При нарушаване на доверието, могат да се отключат много неподозирани желания и мисля, че темата е точно за това.

# 103
Аз вече коментирам извън темата, защото фокусът отдавна се измести. Нормалните хора не си разменят пароли и не отговарят на чужди телефони, това не е взаимност, а обсебване, както и сама написа в преден пост.

# 104
  • волно калдъръмче
Нормалните хора може да се почувстват наранени, предадени и излъгани. Последна аз ще им вменявам усещане за грях, че искат да научат истината и навлизат в чужда територия. Да, вече е чужда.

Общи условия

Активация на акаунт