Леки съмнения

• 23 860
  • 178
  •   1
Отговори
# 15
  • волно калдъръмче
Ако има и дълги косми или брокат по седалката, работата съвсем отива в киреча.

# 16
Така е, Уиш, ама в семейното визило само жената ли се вози? Никога ли този, който го управлява, не качва и други хора понякога? Мен не това, а по-скоро объркването на събитията, на които ме е водил, би ме подразнило, но не ми стига, за да кажа на авторката, че има или няма основание да подозира.

# 17
Относно седалката не го написах по горе,защото по скоро го смятам за изолиран случай отколкото ,че някой се е возил...
Та на едни приятели и са ми комшии мъжат ползва личната кола за служебна (или обратното).Минава по 50 км на ден.Че и повече.Колата ходи на автомивка поне 4 пъти месечно.Ако има сватби,погребения,кръщенета и др.поводи,а то май все има и повече от 4 пъти.Сещате се кой бута седалките.Ама и жената беше врътнала с тези седалки.
Казвам,че случая ми се вижда изолиран.

# 18
Толкова типични прояви, че чак е невероятно, че се срещат при един човек на куп, а и авторката още се пита  newsm78.

Защо все ми се струва, че ваканцията продължава твърде дълго?
Може би очаквам някой да му каже луда си момчето е невинно Grinning Аз обаче обмислям стратегията още, ако има нещо искам подобаващо да му стоваря ада примерно, защотоо съм вложила всичко в тая връзка.  Grinning

# 19
Така е, Уиш, ама в семейното визило само жената ли се вози?
Да, но в такъв случай, когато тя каже, че седалката е бутана, той би могъл да отговори "Да, возих Х", не да отрича, че някой е влизал в колата.

# 20
  • волно калдъръмче
Няма смисъл да казва каквото и да било. При всички положения ще звучи като оправдание. Карал бил приятел, а не приятелка #2gunfire Ако е изтеглена назад седалката, бая ще са дълги краката на колежката  Mr. Green

# 21
  • Sofia
Ако е изтеглена назад седалката, бая ще са дълги краката на колежката  Mr. Green
Не е задължително. Има и други причини.  Mr. Green

# 22
  • волно калдъръмче
Секс на задната е по-удобно  Mr. Green

# 23
  • София
Зравейте, мами. Аз искам да ви споделя нещо и да чуя няколко различни мнения по въпроса защото аз вече психясвам самонавивайки се в Нещо което може да е едно голямо НИЩО.  Simple Smile Та значи заедно съм с мъж от 7години, а от 3живеем на семейни начела. Той е много грижовен и не се съмнявам, че ме обича но се съмнявам дали няма и друга връзка. От няколко месеца навиците му доста се промениха, аз не съм ревнива,  но въпреки това не мога да не забелязвам тези промени....та те да следните : започна доста да се грижи за външния си вид  Sunglasses не, че е нещо лошо,но не се е старал преди толко... , чисти си обувките, новите дънчици на работа само с мъже при положение, че има униформа, парфюмче което го усещам само след работа и тн, мойта седалка в колата винаги е пипана аз обищчам да съм като на шезлонг, а като се кача съм като в офис стол, никой не бил возил, само той 100 седалката ми с променена облегалка.  Телефона му е табу, неотлъчно в джоба му, аз нямам достъп до него въпреки.,че моят телефон стой винаги на масата,а ако се докопам евентуално хронологията винаги е чиста. Не споделя нищо, а преди знаех вс от ежедневието му,разбирам е така по междудругото за някакви важни неща. Постоянно се бърка, че ми е казал нещо или, че ме е водил някъде и настоява и се кара с мен, едва ли не се опитва да ме убеди, че ме е водил на мач миналата седмица промерно.Или пък като поставя под съмнение тези неща се пали неимуверно, не бил живял по стандарти, по шаблони и тн. и край на темата. То ясно, че човек се променя ама така резко и  това от 5месеца вс тези неща стартираха по едно и също време. . Имали сме и преди такива проблеми, но той каза, че не е направил нещата който прочетох  замаза ми очите но мойто доверието тогава загина. Та дали си внушавам?

Не си внушаваш.
Има друга и в себе си, ти си наясно.
Въпросът е, дали искаш да го хванеш или ще чакаш пак да се уталожат нещата.

# 24
Никак не би трябвало да са леки тези съмнения. Дори и да не крие жена, то със сигурност крие нещо от теб. Имах подобен случай с бивш приятел.. телефона беше неотлъчно с него, в джоба му..а иначе си беше и с парола. Излизаше по необичайни времена, прибираше се по същите. Лъжеше къде е, с кой е.. в крайна сметка се оказа хазартен тип. Така че, възможен е друг сценарии

# 25
  • София
Първо, ако не помни, че миналата седмица не е бил на мач/кино/цирк с теб, значи взима тежки наркотици, а жените са му последния проблем. Освен Ако - ежедневно не ходите на мачове/кина/циркове или каквото там.
Второ, аз минах 30, и сериозно започнах да се грижа за външния си вид, смених хранителните си навици, и пр и пр. и пр, но не защото има друга жена..... ха сега де! Ще ти призная - получих видение, че метаболизма ми не е същия като на 20.... hahaha

# 26
Първо, ако не помни, че миналата седмица не е бил на мач/кино/цирк с теб, значи взима тежки наркотици...
Тази загуба на паметта и мен ме навежда на подобни мисли.

# 27
Съветите с ровенето в телефона на мъжа са ужасни просто, много грозно.

# 28
Съветите с ровенето в телефона на мъжа са ужасни просто, много грозно.
Ако твоят мъж почне да те мотае така, иди ми-дойди ми, крие и телефон, и къде е бил, и къде е ходил, и като цяло те прави луда калинка, ти какво би направила?
Само не започвай  с "Ами, ще говорим....", защото и милион пъти да питаш, едва ли ще чуеш:"Ами, мило, паднах си тук по една, искам да се "наиграя" с нея, пък ти ме чакай."    Mr. Green

# 29
Нямам намерение да започвам с каквото и да било, просто си казвам мнението. Това, че мъжът на авторката е възможно да изневерява, не прави съветите за риенето в телефона му по-малко грозни. Телефонът е лична вещ. Все едно някой да ми проверява портфейла.

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 16:45 от Apocalyptic City

Общи условия

Активация на акаунт