.
Аз обаче обмислям стратегията още, ако има нещо искам подобаващо да му стоваря ада примерно, защотоо съм вложила всичко в тая връзка.
Та значи заедно съм с мъж от 7години, а от 3живеем на семейни начела. Той е много грижовен и не се съмнявам, че ме обича но се съмнявам дали няма и друга връзка. От няколко месеца навиците му доста се промениха, аз не съм ревнива, но въпреки това не мога да не забелязвам тези промени....та те да следните : започна доста да се грижи за външния си вид
не, че е нещо лошо,но не се е старал преди толко... , чисти си обувките, новите дънчици на работа само с мъже при положение, че има униформа, парфюмче което го усещам само след работа и тн, мойта седалка в колата винаги е пипана аз обищчам да съм като на шезлонг, а като се кача съм като в офис стол, никой не бил возил, само той 100 седалката ми с променена облегалка. Телефона му е табу, неотлъчно в джоба му, аз нямам достъп до него въпреки.,че моят телефон стой винаги на масата,а ако се докопам евентуално хронологията винаги е чиста. Не споделя нищо, а преди знаех вс от ежедневието му,разбирам е така по междудругото за някакви важни неща. Постоянно се бърка, че ми е казал нещо или, че ме е водил някъде и настоява и се кара с мен, едва ли не се опитва да ме убеди, че ме е водил на мач миналата седмица промерно.Или пък като поставя под съмнение тези неща се пали неимуверно, не бил живял по стандарти, по шаблони и тн. и край на темата. То ясно, че човек се променя ама така резко и това от 5месеца вс тези неща стартираха по едно и също време. . Имали сме и преди такива проблеми, но той каза, че не е направил нещата който прочетох замаза ми очите но мойто доверието тогава загина. Та дали си внушавам?
Препоръчани теми