Леки съмнения

• 23 871
  • 178
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Първо, ако не помни, че миналата седмица не е бил на мач/кино/цирк с теб, значи взима тежки наркотици, а жените са му последния проблем. Освен Ако - ежедневно не ходите на мачове/кина/циркове или каквото там.
Второ, аз минах 30, и сериозно започнах да се грижа за външния си вид, смених хранителните си навици, и пр и пр. и пр, но не защото има друга жена..... ха сега де! Ще ти призная - получих видение, че метаболизма ми не е същия като на 20.... hahaha
Ето ти мъжката гледна точка.
И за мен, най-обективната до момента.
Абсолютно не съм съгласна, че задължително има друга.
Ровенето в личните вещи е  Sick Не пипам нито телефон, нито портфейл, нито ровя в джобове. За мен това е липса на възпитание и неуважение към човека до теб.
Да не забравяме, че понякога и най-странните неща, си имат много простичко обяснение.

# 31
 Apocalyptic City , не разбрах само ти как би разбрала истината, ако имаш основателни съмнения като авторката?

Скрит текст:
Първо, ако не помни, че миналата седмица не е бил на мач/кино/цирк с теб, значи взима тежки наркотици, а жените са му последния проблем. Освен Ако - ежедневно не ходите на мачове/кина/циркове или каквото там.
Второ, аз минах 30, и сериозно започнах да се грижа за външния си вид, смених хранителните си навици, и пр и пр. и пр, но не защото има друга жена..... ха сега де! Ще ти призная - получих видение, че метаболизма ми не е същия като на 20.... hahaha
Ровенето в личните вещи е  Sick Не пипам нито телефон, нито портфейл, нито ровя в джобове. За мен това е липса на възпитание и неуважение към човека до теб.
Скрит текст:
Да не забравяме, че понякога и най-странните неща, си имат много простичко обяснение.
Т.е., приемаш за напълно нормално той да не те уважава, да те лъже нагло, да те баламосва, но е нормално ти да проявяваш уважение към него?

Ами, сори, но аз не смятам, че дължа уважение на някой, който не проявява същото към мен.
Проявявам уважение към хора, които също показват уважение към мен.
Как да уважавам човек, който ме смята за идиотка и ме лъже и баламосва?

# 32
Нямам намерение да започвам с каквото и да било, просто си казвам мнението. Това, че мъжът на авторката е възможно да изневерява, не прави съветите за риенето в телефона му по-малко грозни. Телефонът е лична вещ. Все едно някой да ми проверява портфейла.
Да де ама тука не става дума за Някой случаен от улицата, а за човека който е с тебе толкова време. То и бельото е лично ама не му пречи примерно да си го хвърли в коша нали? Grinning

# 33
По бельото едва ли ще остане някаква следа от забежки ...ама знай ли се

# 34
  • София
Не някой, хванат от улицата, а този, с когото сте две половини от едно цяло.
Та, ако едната ръка почне да не знае какви ги върши другата, първо пита, после проверява дали не е нарушена целостта на общото цяло.
А, другата половина да е мислила какви ги върши, а да не лежи на личната неприкосновеност.

# 35
  • волно калдъръмче
Да бе, по гащите ще си бъркаме, но телефоните да са лични. Няма такъв филм  Mr. Green

# 36
Нямам представа как бих разбрала истината, не ми се е случвало. Като ми се случи, ще споделя.
Не знам как да обясня и какво толкова не се разбира - някой вкъщи, някой случаен, за мен е неприемливо да пипаш лични вещи като телефон и портфейл. Връзката с бельото не я разбрах, всички хвърляме гащурите в коша за пране.

# 37
Нямам представа как бих разбрала истината, не ми се е случвало. Като ми се случи, ще споделя.
Не знам как да обясня и какво толкова не се разбира - някой вкъщи, някой случаен, за мен е неприемливо да пипаш лични вещи като телефон и портфейл. Връзката с бельото не я разбрах, всички хвърляме гащурите в коша за пране.
Мани го коша за пране, исках да каже, че сме на етап няма скрито покрито.

# 38
Класика в жанра. Седалката и телефона. Особено телефона - щом се стигне да е винаги в него и с изтрита хронология, всичко е ясно. Няма нужда да го преглежда дори.
Този филм за съжаление съм го играла. Общо взето започна по описания начин, дрешки, парфюм, много повече грижи в сравнение с преди. Никога не съм била ревнива, ако бях можеше да ми светне лампата по-рано, но после като се замислих за държанието му и превъртях лентата назад ми стана ясно горе-долу от колко време ме правят на маймуна.
Общо взето, когато интуицията на една жена се включи има защо. Въпросът е как ще постъпиш ти.

# 39
  • Бургас

Скрит текст:
Скрит текст:
Т.е., приемаш за напълно нормално той да не те уважава, да те лъже нагло, да те баламосва, но е нормално ти да проявяваш уважение към него?

Не, не приемам за нормално някой да ме лъже или баламосва. Но това не е извинение аз да се държа по този начин.
И все пак не говорим за някой случаен, а за човека, с който са заедно от седем години.  И няма доказателства, че я лъже и баламосва. Това за момента са само нейни съмнения.
Личното пространство е лично и смятам, че няма оправдание за нежелано вмешателство в него. Пак казвам, аз възприемам нещата така. За други, явно е нещо нормално.

# 40
  • София

И аз не знам,  защо от всичките лични вещи, телефона и портфейла да не се пипат? newsm78
Никога в моето семейство, не е имало проблем някой от двамата да каже " Бръкни ми в портфейла и вземи" или " виж кой звъни". Simple Smile

# 41
  • Бургас
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.

# 42
Всички данни сочат наличието на друга жена. Peace

# 43
  • волно калдъръмче
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.
Ако спят в различни стаи, да. Ще си чукат на вратите и ще искат разрешение да влязат в личното пространство на другия. Аз нямам проблем със споделянето на пространството си. Няма какво да крия. Ако няма взаимност - съжалявам, но ще има проблем.

# 44
  • София
Каквото повикало- такова се обадило.
Когато ми каже да се обадя, през ум няма да ми мине да ровя в телефона.
Когато ходи и в тоалетната с него, когато си чисти хисторито, когато си сменя парфюма и почва да се кипри повече от мен, когато твърди че ми е казал нещо и ме е водил някъде, по- малкото зло е да му бръкна в тия две сакрални места, за да не се наложи да му бръкна в мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт