Леки съмнения

• 23 890
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Стана ми любопитно - как става това искане на паролите?
Мен, ако някой ме помоли да му дам пароли за мейл, социални мрежи и т.н., много би ме озадачил - супер странно ми е.

# 76
  • волно калдъръмче
Въпросът е, че няма да е "някой"  Wink

# 77
  • София
Има хора, оперирани от идеята за лично пространство. На тях и да им обясняваш, и с чук да го набиваш в главата, все тая. ДЪщеря ми е от тях. Преди минута, докато цъках във форума, се промъкнала зад рамото ми и зяпа какво чета. Форумът все още не предлага срамни тайни, които да се налага да крия, но ми стана безкрайно неприятно. А говедцето така и не разбра защо за 93834264294-ти път ѝ се карам и ѝ обяснявам, че това е недопустимо.
Виждаш ли колко ни е изкривила мрежата?
Ако четеш книга и тя надникне зад рамото ти, дали ще се възмутиш, ако не си на гореща сцена от Лейди Чатърлей, например? newsm78
Ние приемаме нета като лично писмо.

# 78
Това с телефоните не го разбирам.
Нали затова всеки си има негов?
Нямам мъж вкъщи, но нито на майка ми, нито на дъщеря ми вдигам телефоните. Не търсят мен, ясно е. Peace
Също така и те никога не пипат моя.
Веднъж леля ми беше на гости и си беше позволила да вдигне моя телефон.
Много остро реагирах, тя чак се изненада. Crazy
Аз пък се учудих, че има хора, които си позволяват да пипат чужд телефон.
Сега и аз не си позволявам да пипам чужди телефони, но телефона на мъжа ми не е чужд. Нали сме женени, всичко което му принадлежи е и моe и на децата, моите неща по същият начин.

# 79
Нямам мъж вкъщи, но нито на майка ми, нито на дъщеря ми вдигам телефоните. Не търсят мен, ясно е. Peace
Сега и аз не си позволявам да пипам чужди телефони, но телефона на мъжа ми не е чужд. Нали сме женени, всичко което му принадлежи е и моe и на децата, моите неща по същият начин.
Вашата  обща любовница ще има дете ... Joy

# 80
Най ми е дразнещо ,когато си посее телефона и като звъни трябва да му го занеса,защото и без това съм била права.Или аз в къщи,а той на двора.Ми няма да стане.Да не съм му секретарка на телефона.Да си звъни.Ще спре.Зор нямам.
Е може и да е нещо важно. И аз не бих тичала да нося телефона, а направо вдигам, може и мен да ме търси някой на неговият телефон. В обкръжението на мъжа ми няма човек който да не познавам дори задочно, т.е. да не съм чувала за него. А и ако звънне телефона и е до мен, мъжа ми ще викне> Сладурано, коте, ще вдигнеш ли! ... и аз как да му откажа?

# 81
Вашата  обща любовница ще има дете ... Joy
Не разбирам майтапа...  newsm78

# 82
  • София
Щото не знаеш вица Joy

# 83
Най ми е дразнещо ,когато си посее телефона и като звъни трябва да му го занеса,защото и без това съм била права.Или аз в къщи,а той на двора.Ми няма да стане.Да не съм му секретарка на телефона.Да си звъни.Ще спре.Зор нямам.
Е може и да е нещо важно. И аз не бих тичала да нося телефона, а направо вдигам, може и мен да ме търси някой на неговият телефон. В обкръжението на мъжа ми няма човек който да не познавам дори задочно, т.е. да не съм чувала за него. А и ако звънне телефона и е до мен, мъжа ми ще викне> Сладурано, коте, ще вдигнеш ли! ... и аз как да му откажа?
Да речем,че повече ме мързи и не ми се занимава.Не винаги спешното за него е и спешно за мен.Да се организира сам.

Да.Ама не ми се разказваше...Та който разбрал разбрал,който не е да е. Laughing

# 84
Стана ми любопитно - как става това искане на паролите?
Мен, ако някой ме помоли да му дам пароли за мейл, социални мрежи и т.н., много би ме озадачил - супер странно ми е.
Защо да ти ги искат, ако сам си ги дал.
Ние ползваме един комп вкъщи с мъжа ми и всички акаунти и пароли са запаметени за по-лесно.

# 85
Не ми пречи ,че някой ми надникнал в телефона,тетрадката,компютъра и т.н.Но не ми е приятно и не искам да го правят.
Защото хората дори и близките са мнителни и нетактични и започват да чоплят и да задават въпроси...Бил си любопитен,погледнал си.Що трябва да ходиш да питаш.Като пиеш хапчета да не си смъртно болен,купил си подарък за колега-аха любовник...Ми като не искаш да те лъжат не задавай много въпроси.
Крия ги не защото имам какво да крия ,а защото не ми се отговаря на излишни въпроси.И детето ми е на такава възраст,че стига навсякъде,но няма правилна преценка и емоциите надделяват над разума.
А за хората с общи пощи ,тефтери и телефони мога да кажа ,че е добра тактика за успиване на отсрещната страна.Но е далеч от това,че не кръшка половинката.

# 86
  • волно калдъръмче
Ако половинката е опитна в номерата и в надлъгването, няма да го има момента на изненадата.

Обикновените наивници допускат новата изгора най-напред в социалните мрежи и в телефона. И имат много солидно обяснение - "приятел от работата". Ай опитай се да изревнуваш от някаква си там колежка  Mr. Green

Ама после става  Wink
Скрит текст:
– Ало, Пешо?
– Имате грешка. Аз съм Мими.
– В телефона на мъжа ми си Пешо.

# 87

Виждаш ли колко ни е изкривила мрежата?
Ако четеш книга и тя надникне зад рамото ти, дали ще се възмутиш, ако не си на гореща сцена от Лейди Чатърлей, например? newsm78
Ние приемаме нета като лично писмо.

Не, не е само до нета. Ако чета която и да е книга и някой иззад рамото си навре носа в нея, ще се почувствам също толкова некомфортно и единственото ми желание ще е да го хлопна с книгата по главата. Па ако ще това да са съчиненията на другаря Тодор Живков.

Нали сме женени, всичко което му принадлежи е и моe и на децата, моите неща по същият начин.
И гащите ли?

# 88
  • волно калдъръмче
Те са само една тленна незначителна обвивка на същината Wink и не заслужават чак такова внимание да им се обръща.

# 89
Те са само една тленна незначителна обвивка на същината Wink
Кои "те"? Нашите гащи ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт