Леки съмнения

• 23 846
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Извинявай Мадам Бътерфлай, но малко инфантилно ми се струва вашето... как така един телефон на почивка?! Ми нямате ли отделни колеги ти и мъжът ти, да речем? Негови роднини, твой роднини... newsm78
Звънят на единия, ако не го намерят, тогава на другият. Но повече се полза телефонът на мъжа ми. Неговите колеги или роднини ако му звъннат на телефона и той не е наблизо, разбира се че вдигам и казвам, кога и как може да го намерят. Абе преди като имаше само домашни телефони, как се ползваше само един телефон. Мъжът ми като се прибере от работа и хобито му е да се забавлява с децата. Но да си призная, че смс-си и чатове почти не ползваме. Съпругът ми особено, ако трябва да пише смс, по му е удобно да звънка. Децата си ги гледаме сами, от къде да го вземем това време за приятели, че и поотделно да излизаме. Просто не става за сега при нас. Когато се събираме с познати или приятели, те са с деца и целта е да се наиграят малките. Ако случайно свекърите гледат децата, предпочитаме да си прекараме времето само аз и той... с много страст.

# 61
Децата си ги гледаме сами, от къде да го вземем това време за приятели, че и поотделно да излизаме. Просто не става за сега при нас. Когато се събираме с познати или приятели, те са с деца и целта е да се наиграят малките. Ако случайно свекърите гледат децата, предпочитаме да си прекараме времето само аз и той... с много страст.
Много хубаво. Браво на вас. Но защо вашият частен случай трябва да бъде общовалиден модел?

# 62
Децата си ги гледаме сами, от къде да го вземем това време за приятели, че и поотделно да излизаме. Просто не става за сега при нас. Когато се събираме с познати или приятели, те са с деца и целта е да се наиграят малките. Ако случайно свекърите гледат децата, предпочитаме да си прекараме времето само аз и той... с много страст.
Много хубаво. Браво на вас. Но защо вашият частен случай трябва да бъде общовалиден модел?
Мерси, напълно си права. Ние не сме пример на никого. Всеки си живее живота, както му харесва. Стана ми любопитно, откъде е това свободно време за приятели, срещи с приятели и т.н. Моите деца още не са на градина, вкъщи са. Освен това живеем в къща и работата не свършва. Но прочетох пак темата, става дума за гаджета, то това е друго. Аз на мястото на авторката бих попитала направо, абе ти да нямаш някоя, че така криеш телефона, кво става, я дай да видя какво криеш там !!!! Ако си човек бъди честен и не ме лъжи. А като са само гаджета, нещата са лесни. Няма смисъл да се правят компромиси за мъж, от когото нямаш деца.

# 63
Дори не си представям как е възможно с мм да се оправим с един телефон. Първото нещо е, че който звъни на мен, не иска да говори с мъжа ми, така че да отговаря той е напълно безсмислено. Второ - не помня телефони наизуст, а моите контакти не присъстват в неговия телефон, така че няма как да го ползвам, за да звънна. Трето - според нуждите сме на различни тарифни планове и ще е по-скъпо да говоря от неговия с леля ми примерно, с която седмично ни се събират два часа.
Въпрос на възпитание е да не ровиш в чужди чанти, шкафчета и лична кореспонденция, още в детската градина са ни учили така, а сега на свой ред и аз уча на същото децата си, защото съм напълно убедена, че това е цивилизованият начин на общуване. Другото е за срам. Давам и личен прмер като не преравям телефона, чантата и шкафчето на сина си. Расте и има нужда от лчно пространство - нещо, което изглежда много хора не помнят какво е.

# 64
Има хора, оперирани от идеята за лично пространство. На тях и да им обясняваш, и с чук да го набиваш в главата, все тая. ДЪщеря ми е от тях. Преди минута, докато цъках във форума, се промъкнала зад рамото ми и зяпа какво чета. Форумът все още не предлага срамни тайни, които да се налага да крия, но ми стана безкрайно неприятно. А говедцето така и не разбра защо за 93834264294-ти път ѝ се карам и ѝ обяснявам, че това е недопустимо.

# 65
Скрит текст:
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.
Ако спят в различни стаи, да. Ще си чукат на вратите и ще искат разрешение да влязат в личното пространство на другия. Аз нямам проблем със споделянето на пространството си. Няма какво да крия. Ако няма взаимност - съжалявам, но ще има проблем.
И на теб ще ти е супер кеф мъжа ти да ти взима телефона всеки ден като се прибереш и да си рови в него да гледа? Определено си е неуважително, даже обидно...какви глупости говориш.
Дори и да не изневерявам, имам разговори и чатове с приятели, които не искам да се четат от други хора.
Скрит текст:
Кой ще те търпи теб да ровиш по телефона както ти скимне?
Тези други хора се предполага, че е най-близкият ти човек.
В подобни теми винаги се изумявам колко хора са си по-близки с непознатите в нет-пространството, отколкото с човека, който се предполага, че ни е любим.

Цитат
Дори не си представям как е възможно с мм да се оправим с един телефон.
Не беше много отдавна, когато на света съществуваше само ЕДИН домашен телефон и с него се оправяха и мъж, и жена, и деца, и бабата, и дядото, и чичото ....   Grinning  , изобщо всеки, който живееше в дома.
Ама "днес" ..."Ау, ама как така с един телефон....    Shocked  !"

# 66
Оффф, това "едно време" не е никакъв аргумент. Още по-отдавна, едно време хората са били маймуни и са скачали по клоните.

# 67
Мале , като почнете с това ,,едно време" ! Ми то едно време баба ми се е прала гащите на ръце, а не да набута всичко в пералнята и да натисне едно копче. И какви непознати хора в нет пространството? Любимият си е любим, роднините и приятелите са си приятели. На мен ми е по-удобно да пращам съобщения, понеже през седмицата всеки е нанякъде и ако потърся някого може да не е удобно за него , а съответно и обратното. Та в тези съобщения примерно са ми споделяли лични неща, тайни и любимия и той ли трябва да ги научава? Имах една такава приятелка. Гаджето й имаше паролите навсякъде и всеки ден четеше всички чатове и аз в един момент спрях да й споделям лични неща освен на четири очи. Просто защото макар да са двойка, тя ми беше най-добрата приятелка, а не той. 

# 68
  • волно калдъръмче
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.
Ако спят в различни стаи, да. Ще си чукат на вратите и ще искат разрешение да влязат в личното пространство на другия. Аз нямам проблем със споделянето на пространството си. Няма какво да крия. Ако няма взаимност - съжалявам, но ще има проблем.
И на теб ще ти е супер кеф мъжа ти да ти взима телефона всеки ден като се прибереш и да си рови в него да гледа? Определено си е неуважително, даже обидно...какви глупости говориш.
Дори и да не изневерявам, имам разговори и чатове с приятели, които не искам да се четат от други хора. Кой ще те търпи теб да ровиш по телефона както ти скимне?
Да, нямам проблем да ми вземе телефона и да го разрови  Peace Хората по гащите си бъркат и нямат нищо против, вие за един телефон  Mr. Green

# 69
В гащите може да ми бърка. В душата и мозъка, найн.

# 70
  • волно калдъръмче
В гащите може да ми бърка. В душата и мозъка, найн.
Пък аз щом съм го пуснала до гащите, начи е минал и през останалите места  Laughing

# 71
Ама е минал с мое разрешение, а не като бежанец през телена ограда.

# 72
  • волно калдъръмче
Да де, то друг начин няма. Инак ще си седим непознати и толко  Peace

# 73
Не искам да ми ровят в чантата ,защото пия лекарства и не искам детето да ги напипа.Купила съм дребен подарък за колега,колежка и дребния го иска.Ей такива.ММ не пипа.Такъв си е.
Аз също не му рова по нещата.Най ми е дразнещо ,когато си посее телефона и като звъни трябва да му го занеса,защото и без това съм била права.Или аз в къщи,а той на двора.Ми няма да стане.Да не съм му секретарка на телефона.Да си звъни.Ще спре.Зор нямам.
И друго.Аз ако имам любовник нито ще внеса нещо от него в къщи ,нито от къщи ще изнеса нещо за него.Ако река да се разделяме ще оставя нишани из цялата къща.Че да ги намери.И да ми каже,че ме напуска.Той да е виновен,че ме напуска.

# 74
Това с телефоните не го разбирам.
Нали затова всеки си има негов?
Нямам мъж вкъщи, но нито на майка ми, нито на дъщеря ми вдигам телефоните. Не търсят мен, ясно е. Peace
Също така и те никога не пипат моя.
Веднъж леля ми беше на гости и си беше позволила да вдигне моя телефон.
Много остро реагирах, тя чак се изненада. Crazy
Аз пък се учудих, че има хора, които си позволяват да пипат чужд телефон.

Общи условия

Активация на акаунт