Леки съмнения

• 23 846
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
Стига с тия ловджии.Моя е ловджия.Искате да кажете ,че си пада по някой виден глиган с анцуг всяка събота/неделя  newsm78
Още не е почнал да стреля по мене значи не е толкова зле.Нали?
Сърничка, не глиган 😀
Хора, жените сме доста мнителни, а и доста жени има дето сами се вкарват в сериал, без нужда.
Нека все пак допуснем, че мъжете имат мозък 😀 и ако например са решили да се погрижат за външния си вид, то може да е защото усещат, че вече не са на 20, някой техен приятел им е дал пример, защо веднага трябва да се мисли за друга жена.

# 151
Стига с тия ловджии.Моя е ловджия.Искате да кажете ,че си пада по някой виден глиган с анцуг всяка събота/неделя  newsm78
Още не е почнал да стреля по мене значи не е толкова зле.Нали?
Сърничка, не глиган 😀
Хора, жените сме доста мнителни, а и доста жени има дето сами се вкарват в сериал, без нужда.
Нека все пак допуснем, че мъжете имат мозък 😀 и ако например са решили да се погрижат за външния си вид, то може да е защото усещат, че вече не са на 20, някой техен приятел им е дал пример, защо веднага трябва да се мисли за друга жена.
Да така е.
Един виц се сетих:Една жена звъни на приятелката си в 7 сутринта и обяснява плачейки ,че мъжа и не се е прибрал през ноща,и сигурно има любовница....Приятелката я прекъсва успокоително -Е стига де.Ти винаги за най-лошото мислиш....Може пък да е умрял.

# 152
A какво да кажем, когато жената си обезкосмява краката, при това зимата, при това редовно? Когато ходи на фризьор, купува си скъпа козметика, не излиза без червило и спортува? Изневерява или просто го прави заради себе си, защото иска тя самата да се харесва  Mr. Green

# 153
Опитвам се мислено да обърна нещата и да си представя как бих живяла с човек, който реагира подозрително на моето кипрене, на това, че не давам да ми се бута телефона по никакъв повод, на желанието ми да вляза във форма, което ми щукна отскоро.
Не се дръж така както не искаш с теб да се държат, това искам да кажа.
А, ето Яначек го е казала вече

# 154
  • Стара Загора
Цитат
При положение,че трябва да правя описаните от тебе гимнастики (аз никога не бих ги направила) вече ще съм се сдобила с усещането на прецаканата страна по други пътища.Като авторката.Защо ми е да падам толкова ниско? Като мога да си тръгна с гордо вдигната глава и да си ридая тихичко сама.Нима след целия панаир,който се очаква да му спретна ,като му навирам доказателствата под носа няма пак да си рева сама?За мен има разлика кога ще изляза от ситуацията.Също и как ще изляза.

Защо да си тръгва, и да си ридае сама, ами ако изобщо не й изневерява?! Много едни такива крайни заключения, нека просто тихо мълком проучи нещата.  newsm78
А нея ,какво я ръга,че да му рови в нещата? Или това се прави ей тъй няколко пъти в месеца и ако нищо не се открие отиваме да пием кафе облекчено?
Май аз нещо пропускам...Рови се профилактично или се рови при съмнение?
Joy Ам не тези разместени седалки и криене на телефона хич не са съмнителни.

# 155
Цитат
При положение,че трябва да правя описаните от тебе гимнастики (аз никога не бих ги направила) вече ще съм се сдобила с усещането на прецаканата страна по други пътища.Като авторката.Защо ми е да падам толкова ниско? Като мога да си тръгна с гордо вдигната глава и да си ридая тихичко сама.Нима след целия панаир,който се очаква да му спретна ,като му навирам доказателствата под носа няма пак да си рева сама?За мен има разлика кога ще изляза от ситуацията.Също и как ще изляза.

Защо да си тръгва, и да си ридае сама, ами ако изобщо не й изневерява?! Много едни такива крайни заключения, нека просто тихо мълком проучи нещата.  newsm78
А нея ,какво я ръга,че да му рови в нещата? Или това се прави ей тъй няколко пъти в месеца и ако нищо не се открие отиваме да пием кафе облекчено?
Май аз нещо пропускам...Рови се профилактично или се рови при съмнение?
Joy Ам не тези разместени седалки и криене на телефона хич не са съмнителни.
По принцип не са.Но зависи и кой какви филми си пуска.Някой даже и позата могат да познаят по седалката.

# 156
  • Стара Загора
Ти може да не ги чувстваш така, но авторката явно се съмнява доста, за да пусне тема тука. Simple Smile Все пак не сме й в къщата, тя си познава мъжа.

# 157
Не е проблем разместената седалка, а това, че на въпроса защо е разместена, няма адекватен отговор.

# 158
Според мен, жената чувства ако мъжът е много влюбен. той е като напориста хрътка и това не се обърква. Също така жената чувства, когато тези неща поотминат и също така чувства когато тя не е центърът на вниманието на даден мъж.
Тук говорим за млади хора, които нямат деца и особени ангажименти, ако тя не е центърът на вниманието му, то друга скоро ще стане.
Разместени седалки и кипрене са симптоми, това момиче е било първо разтревожено на интуитивно ниво, а после е видяла някакви конкретни неща, които ни е дала за пример.

# 159
  • Габрово
Ти може да не ги чувстваш така, но авторката явно се съмнява доста, за да пусне тема тука. Simple Smile Все пак не сме й в къщата, тя си познава мъжа.
отстрани винаги изглежда по-различно,но все пак в къщи всеки си знае...

# 160
И какво стана в крайна сметка, че ми стана интересно ,хвана ли го ?

# 161
  • В.Търново
И какво стана в крайна сметка, че ми стана интересно ,хвана ли го ?
И на мен ми е интересно......

# 162
има друга жена и още как. На етап свалка са в момента може би и той не се чувства толкова сигурен да те изостави. Има два варианта- след няколко месеца да си аут или онази да не се окаже толкова розова колкото я мисли и да се върне при теб. И при двата случая ти ще видиш промяната.

# 163
  • В.Търново
Доста време мина от началото на темата, така че не са само в период на свалка, а нещо повече, освен, ако не го е хванала вече.

# 164
За кое хистори говорим? Ако е за лога на телефонните разговори е съмнително и още как! Никой не обича да рови в указателя за често ползвани номера. Което ме подсеща, че дори при изтрити разговори в "любими" излизат най-често ползваните. Ако е за някое друго хистори- на вайбър, месинджър трябва да се прецени ползва ли ги изобщо или от дъжд на вятър. Имам една приятелка тя вечно си трие хистори на чатовете и после се почва, "прати ми пак онова", а тя даже си е съвсем сингъл!

Общи условия

Активация на акаунт