Електронни четци - тема XIX

• 89 031
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Пролетен дъждец, линк не мога да дам тъй като аз директно от Киндъла си свалих една. Влизаш в Amazon Kindle Store и в търсачката изписваш free kindle books и действаш. Няма кой знае какви заглавия обаче  Peace

# 121
  • София
Best Sellers in Kindle eBooks   Top 100 Free
От лявото меню може да се избере жанр.

# 122
Здравейте, имам Pocketbook Touch Lux 3. Имам следния проблем- до като чета на него не мога да обръщам страниците и не приема никакви други команди. След като го рестартирам, което по някой път става досто трудно нещата се оправят, но временно. Ако някой има този модел може ли да ми каже дали и неговия често забива или ще трябва да се обърна към сервиз.

# 123
Момичета, и аз с една молба. Скоро по темите,някои беше пуснал линк към магазин за калъф. Може ли пак , ако някой го е запазил.
Да си има нова дрешка новото ми киндълче Laughing

# 124
# 125
Здравейте, имам следния проблем. С Kindle Paperwhite съм, сравнително новичък, от 6м. Включвам го към компютъра,за да си сваля книги, но четецът или започва да зарежда  и излиза съобщение за зареждане и екранът блокира,или просто блокира и изобщо не се разпознава като външно устройство. Пробвах с 2 компютъра. Дайте съвет. С рестарт не се реши проблема.

# 126
  • Scotland
Здравейте, имам следния проблем. С Kindle Paperwhite съм, сравнително новичък, от 6м. Включвам го към компютъра,за да си сваля книги, но четецът или започва да зарежда  и излиза съобщение за зареждане и екранът блокира,или просто блокира и изобщо не се разпознава като външно устройство. Пробвах с 2 компютъра. Дайте съвет. С рестарт не се реши проблема.
Въпреки това,ти си отвори Калибрето (ако през него качваш) и пак си действай. Те книгите ще си се качат.

# 127
Въпреки това,ти си отвори Калибрето (ако през него качваш) и пак си действай. Те книгите ще си се качат.
Не става, не е активен бутона за пращането. Малко ме е срам да призная,че скоро разбрах за този начин,аз преди записвах книгите на диска и от там ги прехвърлях на четеца Embarassed Сега пробвах както казваш,но не успях.Ще търся кой беше огледалния сайт на читанката, да ги свалям направо от там, колкото и  да ми е неудобно търсенето направо от четеца.

# 128
  • Scotland
Не,по-скоро пробвай да си преинсталираш Калибрето с по-нова версия

# 129
Не става, не е активен бутона за пращането. Малко ме е срам да призная,че скоро разбрах за този начин,аз преди записвах книгите на диска и от там ги прехвърлях на четеца Embarassed Сега пробвах както казваш,но не успях.Ще търся кой беше огледалния сайт на читанката, да ги свалям направо от там, колкото и  да ми е неудобно търсенето направо от четеца.

Не знам с какъв кабел пробваш, но обикновено той е проблема. Има кабели които само зареждат, но не може да прехвърляш информация през тях. Случвало ми се е и с един кабел който вече беше почнал да здава багажа, след време спря дори да зарежда. Така че пробвай с друг кабел.

# 130
Скрит текст:

Не знам с какъв кабел пробваш, но обикновено той е проблема. Има кабели които само зареждат, но не може да прехвърляш информация през тях. Случвало ми се е и с един кабел който вече беше почнал да здава багажа, след време спря дори да зарежда. Така че пробвай с друг кабел.
Това ми беше първата мисъл, но четецът си има оригинален кабел и дори и с него не става. Иначе пробвах с всички налични кабелчета вкъщи  LaughingЩе продължавам да опитвам,ако намеря решение-ще споделя. Ако не- ще свалям директно.

# 131
  • София
Може да опиташ и да го пъхнеш в друг usb порт.

# 132
Може да опиташ и да го пъхнеш в друг usb порт.
На 1 компютър и 1 лаптоп на всичките им портове пробвах. Но сега като се замисля, може наистина да е станал някакъв гаф с кабела,защото първоначално използвах кабела на един таблет и знам ли какво е станало.

# 133
  • София
няма какво а е станало, това е съвсем стандартен usb кабел.
Може би да пишеш на амазон и да обясниш проблема си, вероятно най-добре ще те ориентират какъв може ад е проблема.

# 134
  • Пловдив
kasmet4e моя си го взех от Китай дойде за 20 дни

https://tommyzhang.aliexpress.com/store/group/Amazon-Series/3204 … 010608.0.0.nvwu5A

Общи условия

Активация на акаунт