Електронни четци - тема XIX

• 89 041
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря момичета.

# 136
  • София
Здравейте, момичета!
До сега четях на таблета, но гледам в Зора има промоция на Киндъл и много се зачудвам дали да не си взема един.
Моля за мнения за този модел  Praynig

# 137
  • София
Здравейте, момичета!
До сега четях на таблета, но гледам в Зора има промоция на Киндъл и много се зачудвам дали да не си взема един.

https://www.amazon.co.uk/Amazon-Kindle-6-Inch-4GB-E-Reader/dp/B0186FESVC

Поръчай си от Амазон. Излиза 137 лева плюс още 5-6 лева за доставка с Габко или някоя от другите фирми.
Това е базовият модел на Киндъл, който е с тъч екран, но без подсветка.

# 138
Здравейте, момичета!
Моля за мнения за този модел  Praynig
Поръчай си от Амазон. Излиза 137 лева плюс още 5-6 лева за доставка с Габко или някоя от другите фирми.

Ако не ти се занимава с пазаруване от Амазон, другата изгодна опция е да се вземе същия този Kindle Glare нов от olx за 140 лева. Или да се добавят 15 лева към цената на Зора и да се вземе пак от olx Kindle Paperwhite с подсветка. Гаранцията така или иначе е към Амазон.

# 139
  • София
Здравейте, момичета!

Моят е такъв. Изключително съм доволна  Wink

# 140
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво е посветка?

# 141
Вградено осветление на екрана.

# 142
  • SA
От днес си имам и аз Kindle Paperwhite. Купих го от една обява в OXL за 205 лв. Жената ми е изпратила дори инструкции как да се регистрира в Амазон, има и линкове към виртуални библиотеки.  Simple Smile
Да ви питам, използвате ли тази опция за изпращане на книги към устройството с поща и има ли някакви предимства пред обикновеното им качване от компютъра?/ дано не е много тъп въпроса ми, но нямам особен опит с Киндъл/.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 07:28 от Kameloth

# 143
От днес си имам и аз Kindle Paperwhite. Купих го от една обява в OXL за 205 лв. Жената ми е изпратила дори инструкции как да се регистрира в Амазон, ще и линкове към виртуални библиотеки.  Simple Smile
Да ви питам, използвате ли тази опция за изпращане на книги към устройството с поща и има ли някакви предимства пред обикновеното им качване от компютъра?/ дано не е много тъп въпроса ми, но нямам особен опит с Киндъл/.

Предимството e, че така има опция да се трупат в облака и дори да ги изтриеш от четеца/компютъра, ще ти бъдат архивирани там. Може би минаването през пошата има и някакво предимство спрямо Vocabulary Builder
Най удобният начин - не знам дали е точно през пощата -  според мен е с тази програма, която се качва на компютъра. https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/pc
Когато я качиш, при кликване с дясно копче върху файла на книгата ти се появява и опция Send to Kindle. Първия път си въвеждаш акаунта в Амазон, после действа автоматично. Има и отметка дали искаш книгата да ти се запази в облака.

# 144
  • SA
Vapor,  bouquet Благодаря! Изясни ми се.

Аз пак с въпрос, но да не пиша нов пост. При работа с менюто, при всяко кликване страницата някак премигва, става тъмна и чак тогава се отваря това, което трябва. Нормално ли е това, или има някакъв дефект в устройството? 

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 07:31 от Kameloth

# 145
  • Scotland
Vapor,  bouquet Благодаря! Изясни ми се.

Аз пак с въпрос, но да не пиша нов пост. При работа с менюто, при всяко кликване страницата някак премигва, става тъмна и чак тогава се отваря това, което трябва. Нормално ли е това, или има някакъв дефект в устройството? 
Нормално е! Това трае стотни от секундата,сега ти прави впечатление,с времето спираш да го забелязваш.Прави го и като прелистваш от страница на друга страница Simple Smile

# 146
  • SA
При четене на книга, само при преминаване към друга глава или част забелязвам такова почерняване на страницата преди да се отвори. Но като се работи по менюто е доста забележимо и малко дразнещо.
Но щом е нормално, се свиква предполагам. А и веднъж като се качат и организират книгите, няма и да има нужда да се работи често с менюто всъщност.

# 147
  • София
да, нормално е това е т.нар. опресняване на страницат и по менютата наистина е на всяко цъкане. Свиква се. Докато четеш е както си го настроиш, може на всяка страница, автоматично, не помня сега на всеки модел точно на колко страници се пада и никога.
Аз лично отдавна не го забелязвам изобщо.

# 148
 Здравейте, да се похваля и аз.От вчера съм с Киндъл ПейпъруайтКупих го от OLX.С едногодишна гаранция от немския Амазон. Вече успях да изтегля 3 книги директно от браузъра на четеца. Щях да питам за пачернянето на страниците, но видях, че вече е коментирано и се успокоих.

# 149
Днес си взех този PocketBook

Надявам се да се окаже сполучлив  Peace До сега ползвах един Prestigio, но не бях доволна, трудно ми беше четенето с него.

Общи условия

Активация на акаунт